Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Eeeeee....başlık yeterince açıklayıcı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 up[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 revoltu biraz öğretip başında durursan iyi hem oyuncak arabalar falan hemde 4 tuş rahat rahat oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ya aslında olay şöyle amcamlar bayram için eski şehir den gelecek ve amcamda benden rica etmişti böylr bi oyun bulmam için acaba eski test driveları falan mı bulsam bi yerden?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 nfs 2[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Lotus :) valla ben 4 yaşındayken oynardım :)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hiç kasma o zaman git direk indir lotusu sonra.. need for speed 2 bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ya araba yarışı değil ama moorhuhnjagd (yanlış yazdım ismini nasıl yazılıyor bilmiyorum) diye bi oyun var. tavuk falan vuruyosun iyi gidebilir.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 moorhuhnjgaard ı biliyorum da amcam özellikle araba yarışı dedi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya benimde kuzenim geldi çok tatlı sıpa (kız) ona göre bi oyun biliyomusunuz daha küçük ama 4, 5 yaşındaki çocuk gibi walla neyse arçelik gibi bilgisayar kullancak hadi bakalım böle garip animasyonlar olan öğretici olmayan bişey iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Micro Machines 1[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sen git underdogstan Stunts (4d sports driving) çek. 7 yaşımda ingilizce bilmeme rağmen oyunu oynuyordum.. ayrıca kontrolleri de rahat.. Test Drive 1'i sakın çekme. Sinir krizi geçiriyordum her oynuyuşumda. Yollar çok karışık, 3-4 yaşındaki çocuğa bu oyunu vererek üzme.. Hot Rod, Lotus III gibi oyunlar var. Onlar Stunts kadar olmasa da kolay kontrolleri var.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 3-4 yasında cocugu pc basıan oturtmayın yazık 10 yasıan geldiginde ne hale gelir o valla .. gözlerinede yazık cocugun[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lotus abicim kesinlikle ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Dygrogrand, 24 November 2003 12:49 tarihinde demiş ki: lotus abicim kesinlikle ..[hline] +1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 arkadaşım kendin için mi istiyosun :P bu arada şaka bi yana lotus harbi tam çok iyi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 nfs2 güzeldir benim kardeşim 5 yaşındayken 1.-2. olmaya başlamıştı[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ooop,pardon 2 kere göndermişim [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 November 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 benim kardeşim o yaşlada aoe oynuyordu.ben o nyaşlarda c64'de operation wolf,barbarian,darksun oynuodum peeeeeeeeeh.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar