Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3-4 yaşlarında bir çocuğun oynayabileceği rahat kontrollü araba yarışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya aslında olay şöyle

amcamlar bayram için eski şehir den gelecek ve amcamda benden rica etmişti böylr bi oyun bulmam için acaba eski test driveları falan mı bulsam bi yerden?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Mesaj tarihi:
ya araba yarışı değil ama moorhuhnjagd (yanlış yazdım ismini nasıl yazılıyor bilmiyorum) diye bi oyun var. tavuk falan vuruyosun iyi gidebilir.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı

MessageMeMylove...
Mesaj tarihi:
moorhuhnjgaard ı biliyorum da amcam özellikle araba yarışı dedi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Mesaj tarihi:
ya benimde kuzenim geldi çok tatlı sıpa (kız) ona göre bi oyun biliyomusunuz daha küçük ama 4, 5 yaşındaki çocuk gibi walla neyse arçelik gibi bilgisayar kullancak hadi bakalım böle garip animasyonlar olan öğretici olmayan bişey iyi olur
Mesaj tarihi:
sen git underdogstan Stunts (4d sports driving) çek. 7 yaşımda ingilizce bilmeme rağmen oyunu oynuyordum..

ayrıca kontrolleri de rahat..

Test Drive 1'i sakın çekme. Sinir krizi geçiriyordum her oynuyuşumda. Yollar çok karışık, 3-4 yaşındaki çocuğa bu oyunu vererek üzme..

Hot Rod, Lotus III gibi oyunlar var. Onlar Stunts kadar olmasa da kolay kontrolleri var.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
benim kardeşim o yaşlada aoe oynuyordu.ben o nyaşlarda c64'de operation wolf,barbarian,darksun oynuodum peeeeeeeeeh.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

• Yeni Oluştur...