VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Benim planım Nightelf okçu gibi bir şey olmak. Ormanların içind falan gezp arada bir şehre uğramak falan :D ama warcraft dünyasına giripte cüce karakterle oynamamak olmaz. Bir cüce açıp alırım çekici elime her zamanki Musichammer şarkımı söylerim(Gloin Musichammer diye birini görürseniz benim :D) AMa Druidde hoş bir fikre benziyor. Neyse oyun bir gelsin kirli ellerimize geçsin[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 human mage[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Tauren Druid. Druid takıntım var zaten. Böyle herbalism merbalism ne kadar yan skill varsa onlara abanırım. Pvp skillerini de es geçmem tabi. Bide sırf pvp bi orc warrior düşünüyorum. Racial enemy ne, hated class paladin:) Etrafta gezen ne kadar do gooder varsa hepsini sishkeBob yapıcam:-P. Hatta ne ormanları pvpye kapalı olmazsa (no pvp zone tadında bişi) ölümüne dalıp papatya ne lere hayatı zindan edicem[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Bıde Goblin merchant olucvam parayının allahını kırıcam. sırf Tp satsam Azerothun en zengın adamı pardon goblını olurum :)[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: arcane, 24 October 2003 15:17 tarihinde demiş ki: anca siz kovalarsınız zaten.. tek başına OoooOOoOO dışında bir icraatın olursa beklerim wow a haha[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... okE B@b$ 9r4l5IN.. birkaç kişiyi birkaç kişi kovaladığımızı yazmışım, kendince kelime oyunculuğu oynuyorsan bilemem ama onda da iyi değilsin.. :) mordrac aslında HL'yi canlandırmaya en uygun oyunlardan biri olabilir bu (sırf bu yüzden ilgim var bir miktar) ama uygun olan yeterli sayıda türk oyuncu bulabileceğimizden emin değilim, ismine gölge düşürecek bir guild olmasındansa hiç olmaması daha doğru olur. yine de belli olmaz, eğer hakkıyla yaşatabilecek bir guild olacaksa mutlaka içinde bulunurum.. (yazar bu cümlede maddi koşulların elvereceğini varsaymıştır)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ne druid secondary skill herbalism türk guildi olursa girmem büyük ihtimal; rp yapıcam ben, kasamam öle.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bende goblin sapper olucam :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ben Human/Warlock olucam.Guild olayına gelincede eğer yeterince zaman ayırabilirsem guild kuramyı düşünüyorum.[hline]Arloth Gregorn Elf/Mage "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 orc olcam onu biliom da[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Yaw herkes yazmış bişeyler , hayal kurmak küsel de var mı öle her sınıf her mesleği yapamıyo ve çoğu heronun meslekleri de seçilemiyo...Meslek olarak da NE Hunter iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yazılan claas/race lerin hemen hepsi uyuyor burdaki gerçi ranger diye bi class yok, o var bitek gözüme çarpan :) en kısıtlı race tauren şu anda saece 4 class seçebiliolar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hunter = ranger[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 öyle işte de aslında hunter: tamer/ranger karışımı tam olarak.[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ranger = [(archer + tamer)/2] :-p lol[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Taurenler tabı 4 sınıf yeter onlara saten dogadan gelme 1 ayılıkları war daha ne olcak ezerler herkesı ^^[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 aslında war. rpg de bikaç class daha var, These are the Healer - A new version of the cleric with more sphere restrictions - The Scout - Personally I feel this class is what rangers should have been - and the Tinker - An inventor skilled at using a variety of odd gadgets. var mesela büyük ihtimal bi expansionda bunlarda çıkıcaktır.[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 dikkat ettiysen bütün sınıflar savaşçı paladin, fighter, priest, druid, mage..... hatta thiefin özelliklerini bile "backstab", "two-weapon fighting" gibi, savaşa yönelik yapmışlar. savaşla alakası olmayan, tinker gibi classların olacağını sanmıyorum. pvp & pvm & rvr ye dayalı bir oyun olacağa benziyor daha çok. eğer tinker olmak istiyorsan, gnome alıp gereken secondary skill i seçeceksin. bu arada, gnomelar ne alaka hiç anlayabilmiş değilim. 2-3 kişi olur belki gnome :-p[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 adamlar odun değil herhalde, insanlarda gnome olma isteği uyandıracak birşeyler bulurlar elbet[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 zaten o classlar warcraft rpg de şu an dediğim gibi :) ama belli olmaz sonradan oyuna da eklenebilir. ırklar arasında half-elf bile var ,goblin var. bunların hepsinin oyuna eklenme olasığı var expansionlarla flan, ki en aşa 2 expansionluk malzeme daha var sırf şu noktadayken bile :)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Valla sırf MECH sevgımden goblın olup agac kesen robotlardan almak ısterdım buna benzer bır sey Gnome lardada olursa neden secmeyeyım gnome :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Blizzard Morpg yapıcakta ıcıne canlı ekonomı koymıycak olrumu ole sey. Emınım sadece PvP ve PvM den ıbaret olmıyacak, her zaman yaptıgı gıbı bazı seylerı sona saklıyor blizzard amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 tamer değil de pet in olacak, uo daki gibi dragon tame yapabileceğini hiç sanmıyorum :D olsa olsa panter falan, ki o zaten var hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet kaplan panter leopardo gibi bilimum ev kedileri olucak ama sole bisey de olabilir onu nekadar tamerdan sayarsan.. summon buyuleri, infernalidir vsdir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Tame olayını aslında swg deki gibi yapsalar gayet hoş olur. Bir Horde üyesi olarak karşıma gelen her aliiance a saldıracağımı söyliyeyim yani önce öldürüp sonra soru soracam. Türk ya da gevur farkmaz. O nedenle beni gördüğünüz yerde kaçın :) Bonepart, hoca charge olayında kopacak tabii oyun çıkana kadar benim en azından bir adsl almam şart :)[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Demirmaske ben de aynı şekilde oynayacağım :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar