Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW gelice seçeceğiniz meslekler...


SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar hepimizin(çoğumuzun) sabırla ve acayip bir istekle world of warcraft'ı beklediğini biliyoruz. Çıkınca hemen oyuna saldıracağımızıda biliyoruz. Ama oyunda herhangi bir "türk" guild i kurup kuramiyacağımızı yada oyunda netür işlerle uğraşacağımızı bilmiyoruz. Ben düşündümde burada eğer bir "türk" guildi kurulursa oyun sırasında sizce adı ne olurdu??
Sizin aklınızdan neler geçiyor ad olarak yada nebiliim bööyle türklerin bir çatı altında toplanmaları falan nasıl olurdu? Hayal kurun. Mesela kurmuş oldğumuz guild bir kalede olsun. Böyle kale gidiyoruz herkez sıra halinde falan.. Kalede herkez dağ başını duman almışı falan söylüyo.. Savaşta "allahuekber!" yada "allalalalallalala" gibi naralar atıyo.. Millet önümüzden kaçıyo.. "barbarlar geliyooo" diye bağırıyolar falan ueheue :-P Çok pis karizma koyardık.

Sizce nasıl olurdu?!?

Ayrıcada oyunda nasıl bir karakter yaratmayı düşünüyosunuz?!?[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guild olayına sıcak bakmayan biri olduğum için sorunun o kısmını direk geçiyorum, ben kendi yakın arkadaş grubumla ve o esnada kim varsa yerli/yabancı team yapacak onlarla team olurum, herkesle alışveriş yapabilirim falan ama guilde girmem. heleki aa türkler hemen koşayım kucaklayayım olayına hiç girmem :) çevremde kim varsa o anda, odur bağlantım benim.

mesela benim main karakter human paladin. ismi, kullanacağı silah türü bile belli. wild paladin/gladyatör tadında birşey olacak, 2 elde 2 balta maximum damage karakteri olacak.
kendisine ait bir backround u olacak. falan filan. hatta kendime bikaç tane racial enemy bile seçmeyi düşünüyorum ogre/ elemental falan. hatta uodan takıntım olduğu üzre birşeylerin koleksiyonunu yapacağım, mücevher silah vb gibin.

eğer bu şekilde bir gladyatör tarzı bir guild olursa anca bellllllki katılabilir karakterim, ona sormam lazım, arena turnuvaları için ki yabancı guild olması tercihim zaten daha kalabalık bir kitle için.

2. skilller hakkında ve player/guild housing hakkında net bir bilgimiz olmadığından yorum yapmıyorum :)[hline][i]Wow - Begin

[Bu mesaj Norak tarafından 23 October 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yarı büyücü yarı okçu tadında olmayı düşünüyorum ama bakalım artık büyücülere yay falan verceklermi? Belkide ormanlarda dolaşan bir Druid olurum.. Türk görürsem kesin gider sarılırım valla :-P Ama ingiliz yada yunanlı görürsem vay haline :lol: [hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]

[Bu mesaj SandroNightFall tarafından 23 October 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 Turk sadece benım tanıdıgım ıstendıgınde toplanıp actıon a gecebılecek kısı sayısı.Anladıgım kadarıyla yenı geldın patıcıge hosgeldın ılk basta,bu guıld meselesı daha oncede konusulmustu herkes free bır sekılde takılmak ıstıyor ılk basta harıtayı gezmek oyunu ıyıce anlamak heroları gormek falan bır bırlık soz konusu ancak oyun cıktıktan 1 ay sonra olur.Tabı benım daha farklı planlarım var ehehe neyse sımdıde soruyu yanıtlayalım....
Allıance tarafında Human bır Mage dusunuyorum bu kesın gıbı bır sey....
Horde tarafında kı Orclardan nefret etmeme ragmen Undeadlerın yuzu suyu hormetıne Undead bır Mage yada Clerıc acabılırım.[hline]A little less conversation a little more action please
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 ten fazla olacak da, kaciyla iyi anlasacagim var, kendim icin konusuyorum, ben arkadasla oynicam, ikimizde night elf olacaz. Buyuk ihtimal ya o ya ben birimiz female acicaz karakteri ve Nightelf beraber dolasicaz.
Daha var gerci, ama guild kurmak istiyorsaniz simdiden adamlari toplayin, official olarak guild olmaya calisin madem.[hline]Where are you when I need you,
Are you there?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ana karakter olarak Orc shaman olmayı planlıyorum.

Guild olayında eğer oyun çıktığında Arcane ile oynuyor olursak heralde hala uluslar arasi bir gozu kara orc guildi kuracaz(insallah) yani turk olsun olmasin bir cok uye kabul edebilcez. Sonra tutup butun alliance oynayanlari kesecez.[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şu an sadece DAOC oynuyorum. Bizde DAOC oynayan birkaç arkadaş olarak oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Warcraft geçmişim ve oyun hakkında pek bi bilgim yok. Ama DAOC'taki main charım scout(okçu). Ve eskiden beri rangeli silahlara çok merak salmıştım younlarda. Sanıyorum Night Elf falan açarım olursa.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 24 October 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
Sam oynarsa pvp zonelarda tarafımdan büyük bi zevkle parçapincik edilecektir..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........


sen benim anti-pk geçmişimi kendi gözünle görmedin tabii, biz milleti şehre kadar kovalayan pk'ları kovalardık bucs'a kadar..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Roleplay serverlari ayri olursa orda oynarim buyuk ihtimalle simdiden basladiniz pking powerplay uo muhabbetlerine :) .

Guild kurulucaksa adi ingilizce olsun kesin. Hatta Sam de gelsin Horselords'u tekrar canlandiralim seviyeli bir sekilde :) .[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence rolplay server ları olursa 24 saat girerim şerefsizim.. Orda bir druid rp si yaparım ki bööle ormanda dolaşırken milletin karşısına çıkıp "this is my forest! You'll die for this mistake!"
demek varki offf evlere şenlik. Tabii biraz güçlü kuvvetli olmak lazım bunn için ama hayvanlardan yardım alırım artık.. Millet dolaşırken diyo mesela "olm bak bu ormanda bi druid varmış çok kuvvetliymiş,hayvanları saldırtıyormuş içeri girenleri birdaha gören olmamış.."falan filan hede hödö :lol:[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sey bı cuce Warrior olurum bı cuce craft olurum bıde night elf hunter veya druid bıde Tauren shaman var aklımda craft veya druid yerıne gelebılır.

Turk guıldı yakısmaz bu oyuna, kımı undead olucak kımı ork kımı elf falan bı araya gelemezler.

Ha hepınız adam olup Cuce alırsanız bak o zmaan bı bırlık kurulabılınır.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...