DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 PCNet CDsini incelerken filmin fragmanini gordum. Ahhh 3 kitap icin 3 ayri film. her sene bir tane. Biran once gelsede izlesek. Yalniz tabiiki Cuce ve hobbitler normalde olmasi gereken kadar ufak degiller. Ozellikle gimli biraz iri yari ama boyu 2 metre degil. boramirden kisa yani :-) Sabirsizlaniyorum. Gelsede izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Lotr güzel olacak .. özellikle o orc ordusu hoşuma gitti deli gibi.. trailerini 1 ay oluyo çekeli ben :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Bence bu 3 filmde cekilip bitmistir. Dur warezleri kurcaliyim belki filmi bulurum :-) Sence o orc ordusunu gladyatör deki gibi bilgisayarda çoğaltmayla mi yaptilar. (1000 kisi bul ve bunu bilgisayarda çoğalt 100.000 kişi olsun -bu sahne baştaki savaş sahnesi degil arenadaki seyircilerde kullanilan teknik-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 3 film de bitmedi canım, o kadar da diil :-p Ama ilki bitti sanırım. O orc ordusu sahnesi de yarmış cidden. Nasıl yapıldığı meçhul ama. O kadar figüran kullanduklarını sanmıyorum ben :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 LOTR bitmedi evt bide þöle bi olay var adamalr trail larý gösterdiler ama daha ortada tamamlanmýþ biþi yok! Şimdiden reklamlarını yapıyorlar bıda yararlı bişi tabi! bu arada okadar figuran oynatmazlar çoğaltılmıştır nekadar masraf kısarlarsa oakdar ii eder adamlar... Zira spiellberg abimizde bizim ingilterede kaldığımız yerde film çekiyr yine 2. dünya savaşı felan... Figüran olarak oynasam fena olmazdı hani ama neyse :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 lotr den soora daa ne filimler gelicek dünyada fantezi türü şeylere ilgi duyulmaya başladi :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Harbiden yaw, FRP'nin sinema sektörüne girmesi gerekiyordu artık. Arık gerisi gelir :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Beyler, Fragmanları hangi siteden veriliyor biliyormusunuz ? Ahooy!!! KAPTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 13+ filmler SUX, hicbi halta benzemiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Lord Of The Rings Olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 The Fellowship of the Ring - December 19, 2001 The Two Towers - Holiday 2002 The Return of the King - Holiday 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 oh sene sonunda ilk film hoo bekle bekle bakalım enreye kadar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Ya inşallah dungeons&dragons rezaletine dönüşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 ılk fılm bu sene ıcerısınde yakın bır zamanda cıkacagını duymustum. ınsallah en kısa zamanda cıkarırlar 4 gozle beklıyorus :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 yaw arkın sooledııne gore 2ay ıcınde bıtıtılıp hemen cıkacakmıs amerıkada...... :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 said: 2001-04-02 23:33 tarihinde, romy yazmış: 13+ filmler SUX, hicbi halta benzemiyolar.. +18 hard film rulaz :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 hard? ehue terbiyesiz :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 3. filmi bekliyorum sabırsıslıklan[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Nerden buldun da upladın konuyu :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 eheh arkadaş Arama Butonunu Kullanmış yani Topic acmamıs bosu bosuna. Bide Vizyonda olması gerekirdi ama acaba ozaman Vizyon bolumu varmıydı :-P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ilk okurken lan noluyo ne diyo bunlar falan dedim sonra tarihe bakınca anladım durumu[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 aynen:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 3.filmi beklemek icin güzel bir topic:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 üç filmde aynı anda çekilde fakat her biri birer yıl arayla yayıma giriyor, amaç sa her sene ayrı ayrı bölümlerle ayrı ayrı bi ton ödül almak, ve heya-ecanı doruğa çıkarmak, yönetmenin söledi şey se: " umarım bir gün herkes sinemalarda üç yapıtıda arka arkaya aralıksız seyrerder" tabe bende yuh dedim ama seredim yawf nolcak 10 saat yaklaşık... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 asıl sebebi 3 saatlik bir filmle bu 3 kitabın anlatılamaması. 1 senelik araların bir başka sebebi ise (neden 6 ay diil yani di mi) reklam, para...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar