bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Merak ettim sorıyım dedim. Maço bir erkekmisiniz? Mesela benim bazen kendimi kaybedim kız arkadaşımın üzerine yürüdüğüm olur ve çok bağırıp çağrırım.Ama genelde hep sakin ve hoşgörülüyümdür. Ya siz? :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ne kadar güzel bir soru ewet maçoyum...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ıyyk.. o da neymiş öyle yok öyle şey :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ne demektir abi maçoluk ya maçolara kafam girsin.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 maço deilim miçoyum (böeeeah iğrençti kabul)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben maço falan değilim. Hatta ben bir meleğim ( hatta hatta ciddi ciddi ben bir meleğim)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 nukem bu mekanda tek horoz yeter *maco olmaya calısır*[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... [Bu mesaj Llama tarafından 16 November 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: BlaCk_DmC, 16 November 2003 20:51 tarihinde demiş ki: maço deilim miçoyum (böeeeah iğrençti kabul)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! neyse ki biri benden önce yapmış bu ivrançliği.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Benimde light erkeklere kafam girsin alalalalaaaa... said: Natural_Jedi, 16 November 2003 20:49 tarihinde demiş ki: ne demektir abi maçoluk ya maçolara kafam girsin.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 0 maçoluk full pısırıklık[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Abi aşık olduğum ve sevdiğim kimseye bağırıp çağıramam ama sitem ederim. Ya da doğru düzgün dille fırça çekerim ama bağırmak, üzerine yürümek :yapma: Hoş "o" nu bulursam bu olaylar olmaz zaten. *!Hayal kurmaya devam eder. Müziğin verdiği ortamla hayallerini pekiştirmektedir.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Mino, 16 November 2003 22:19 tarihinde demiş ki: Abi aşık olduğum ve sevdiğim kimseye bağırıp çağıramam ama sitem ederim. Ya da doğru düzgün dille fırça çekerim ama bağırmak, üzerine yürümek :yapma: Hoş "o" nu bulursam bu olaylar olmaz zaten. *!Hayal kurmaya devam eder. Müziğin verdiği ortamla hayallerini pekiştirmektedir.* Tıpkısının aynısı[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Natural_Jedi, 16 November 2003 20:00 tarihinde demiş ki: ne kadar güzel bir soru ewet maçoyum... Buda kendine maço :P Kız arkadaşı yok daha maço maço dolanıo, halbuki biraz yumuşak davransan etrafını kızlar saracak belki... :-)[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 o kız çekmeceden bi balta çıkarsın bakim kalıomu maçA felan :D[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Kızlarla genelde cok ugrasırım yani hep laf dalasına fln girerim ama ciddi anlamda yapmam bunu onlarda bilirler zaten ciddi olmadıgımı. AMA: Kıza,bagırmak,cagırmak,üstüne yüremek??? yapmam bunları...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 maço diilim aksine çok anlayışlı bi insanım bazı şeyleri üstü kapalı olarak söylemeyi tercih ederim ama söyleyiş tarzım ınsanı kırmaz ama hepde yaparlar dediğimi kibarca sölerim kısacası dadlı dil yılanı delüünden çıkarır die boşuna dememiş dedelerimiz[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 it depends[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Maçoluk... Turkıyede bu tıp erkek turevlerınden hoslanan kızlarda mevcut. Hoslanmayıp bır kasık suda bogmak ısteyende. Ayrıca bır kıza tokat atınca kanaatımce kendıme tokat atılmıs sekılde dusunurum.Sonucta ınce ve nacız bır beden e hızla vurmak anlamı yok.Ha evet fena fırca cekerım.Ama hıc vurdugum gorulmemıstır...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 macoyuz delikanliyiz oeh yani.... [Bu mesaj green_martian tarafından 17 November 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Bulvar gazetesinin "Maço" diye bir eki vardı o aklıam geldi birden... bana gelince... evde kedi dışarda kaplan[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sapına kadar eha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 macoluk=igrenclik[hline]allahuekber la ilahe illallah la ilahe illallah Cennnette sefa,cehennemde çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 minonun dedikleri geçerli hatta ona hayır dyemiyorum hep =p sapına kadar lightim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: slayer__, 17 November 2003 07:21 tarihinde demiş ki: minonun dedikleri geçerli hatta ona hayır dyemiyorum hep =p sapına kadar lightim bende sla maço luk topicine ne msj attı lan oha dedim baktım hah doru solemiş bişi diyemiyom :) sataşamıcam simdi[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar