Draven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Black Label Society - Battering Ram Black Label Society - No More Tears Black Label Society - Stoned And Drunk Bloodbath - Bathe in Blood Opeth - Black Water Park [hline]Avatar isteriz [Bu mesaj Draven tarafından 14 November 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ... Led Zeppelin - Rock n Roll , Whole lot of love Deep Pruple - Smoke on the water , Lazy Zz top - Tush Guns and Roses - 14 years Bon Jovi - you give love bad name Elvis - Blue Shuet shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 deftones > my own summer sonrasında opeth > bleak[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Anathema - A Dying Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 İlk Üç KMDFM - Ultra Rob Zombie - Scum of the Earth Stabbing Westward - The Thing I Hate İkinci Üç Sonic Mayhem - Rage of the Stroggs Rammstein - Engel Nightwish - Moondance Belki Anathema, Opeth gibi "aşmış" grupları koymadım. Belki "öff be ne soloydu, bu soloyu kimse atamaz, işte bu yüzden bu şarkı gaz bir şarkı" ya da "bunun sözleri süper, dinledikçe sözleri harakete geçmeme neden oluyor" veyahut "niye mi gaz, çünkü en sevdiğim şarkı" gibisinden şarkılar yok. Tersine bulabildiğim en haraketli, en öfkeli, en kıpır kıpır şarkılar koydum. İlk Üç, dinlediğim onbinlerce şarkı arasında şu ana kadar rastladığım en hızlı ve en gaz şarkılar.. İkinci üç ise, benim, dinlerken hoşuma giden, ilk üç kadar haraketli olmasa da gaz olmama neden olan şarkılardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Guano Apes - Bıg In Japan bu kadını bıtıyorum bu sarkıyı super soyluyorlar[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çoook var 1- Paco de Lucia-Entre Dos Aguas 2- Manowar- Hail and Kill 3- GTA2- Taxi drivers must die 4- red alert1- Hell March aklıma gelenlerden bazıları, buldukça yazarım yaw bu arada Alma Mater bizim okul marşıydı, moonspell aynı şarkıyı yapmamıştır diil mi(okul üsküdar amerikan)???? aha buldum 5- herhangi bir children of bodom şarkısı, daha çok hayvanlaştırıyor ama neyse....(zaten 5 şarkı mı ne var bende) 6- Orphaned Land- Sahara Storm 7- Blind Guardian- Time Stand Still 8- Matrix- spybreak(klişe oldu ama neyse)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) [Bu mesaj Borbag tarafından 14 November 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighVoltage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Biohazard - World on Fire Biohazard - Authority Madball - 13 Thinking My Self Madball - Hold it Down Sick of it All - District Radical Noise - Actor Acts Well Radical Noise - Angry Son Hot Action Cop - Dirtbike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 iced earth-the hunter iced earth-the dark saga blind guardian-time what is time pentagram-bir[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: HighVoltage, 14 November 2003 15:02 tarihinde demiş ki: Biohazard - World on Fire Biohazard - Authority Madball - 13 Thinking My Self Madball - Hold it Down Sick of it All - District Radical Noise - Actor Acts Well Radical Noise - Angry Son Hot Action Cop - Dirtbike [hline] Nice boys don't girls get pregnant ! aynen [Bu mesaj zeyir tarafından 14 November 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 İron Maiden - Transylvania manowar - thor manowar - hail and kill levent yüksel - zalim (alakasız oldu) cradle of filth - for those who died pentagram - behind the veil the ramones (ve de children of bodom) - somebody put something in my drink[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sentenced - nepenthe[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Opeth-Black Rose İmmortal[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Nightwish-She is my sin Helloween-Eagle fly free[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Dark Tranquillity-Lethe Anathema-Judgement Anathema-Panic Moonspell-Alma matter[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hehe en güzel cevabı fiz vermiş :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abii Bloodbath ı nasıl unutabildim! Bloodbath - Breeding Death,Soulcollector,So You Die ve tabiki Like Fire![hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Iron Maiden - Genghis Khan cliff abim zile her vurduğunda zıplıyorum valla. bi de iyi bi ses sistemi olcak off..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ben çok pis coşarım valla. Therion - Rise of Sodom and Gommorah Sun enter the capricorn diye bir başlıyo şarkı ben yerimde duramıyorum. Gerçi çoğu Therion şarkısı böyle Opeth - Bleak. Bu apayrı bi şarkı zaten, çalmadılar RtN da içimde kaldı. SoaD - Ego Brain. Buda baya gaza getiren bir şarkı. As i turn to sand, you took me by the hand and declared that love prevails over all[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Metal Gear Solid - Main Theme Inflames - Wayfaerer Inflames - Man Made God[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Nedense bugünkü patlama olaylrından dolayı efkarlı biçimde otururken bu şarkının çalmasıyla, kendimden geçtim, ne üzüntü kaldı ne bişey.... ..Iron Maiden - Out of The Silent Planet[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bugünkü patlamadan sonra dinlenecek tek bir şarkı var peter gabriel - the feeling begins[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Dream Theater - Fatal Tragedy Cok yavas baslıyor ama giderek hızlanıyor; sonucta bass giriyor orası tam gaz zaten...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 BLEAK[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Sentenced-excuse me while ı kill myself[hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar