Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Arkadaşlar hani şu metalciler varya,mapte sembolü Kurukafa olanlar hani. Onların "Publicity Tom" adlı görevine geldim hani bi arabadayız yavaşlarsak veya durursak patlıyor ya 10 kere denedim beceremedim yardım edin bide uzun sürüyoki of
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ben lumuzini o sahil şer,t,ndeki geniş yola çıkardım,oraya gelince kolaylaşıyo,yanlız adamların arasındaki konuşmalar süper![hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya limuzinle boş biyere çık düz olsun bu kadar basit dolaş dur.[hline]bla bla bla ...
Seraxis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ileri tuşuna sonuna kadar basıp maksimum hıza ulaşman gerekmiyor orda bombanın patlamaması için. normal bir hızda araba vercetti manson'a gelmeden çözebiliyolar zaten bombayı. kısaca bomba-metre ilerlemeye başlayınca ileriye basıp gerilediğinde çekmen gerek. çok kasmadan geçersin direk ana yolları takip edip vercetti'ye çıkarsan.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 harbiden fazla zor bi görev değildi hatırladığım kadar.ben o yol boyunca yukarı aşağı gidip gelmiştim galiba.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Gazi kokle gidebildigin yere git yolda durduruyorlar bombayi zaten. Speed 1 filmindeki otobus olayi gibi :) gerci orda durdurmuyorlardi kaciyorlardi :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Aha bölümü aştımda oyun bittimi şimdi yaw? Kurukafa sembolü kayboldu başka bişeyde çıkmadı 2 kere telefonla konuştu benim adam okadar. Şimdi napacaz?
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ayıptır sorması nası dönecem ve orası neresi :D
regulus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 almadığın binları al yeni görevler çıkar araba galerisinin istediği arabaları topla[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Hah evet sağol bende arkadaştan öğrendim taksi olayındayım şuan :) Süper bi oyunmuş ya!
Öne çıkan mesajlar