Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 japonlar kallın camlı gibi gözlük çıkardı, herhalde lense dönüştürecekler o olayı.. :) kibrit kutusundan küçük cep telefonu ekranında oyun oynayacağıma 14 yıllık gameboy'un dot matrix ama rahat görülen ekranını tercih ederim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ekranın dikey olmasının sebebi n gage in bir telefon olması, yeni çıkan modellere bakın hepsi cep telefonu olduklarından yatay değil dikey ekran genişliğini tercih ediyor sim kart olmadan oyun oynanıyor oyun takmak için simkartı çıkarmak gerekmiyor arka kapak ve pili çıkartıyorsun bence şu an hemen saldırıp n gage almak için oldukça erken gelişimini izlemek ve gelecek vaat ediyorsa almak lazım ki şu an hiç de öyle gözükmüyor[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: arcane, 03 October 2003 00:03 tarihinde demiş ki: dün avrupa yakasında metrocity nin önünde 3 siyah kamyon gördüm üstünde n-gage reklamı olan ilginçti[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! millet orada n gage oynuomuş şimdi televizyonda gördüm peahh keşke uğrasaymışım hazır oradayken.. kesin beleş n gage de dağıtmışlardır.[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 beleşmi?!?!?! sanmiorum ama ben oradan geçseymissim kesin urarmisim :)[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 128 mb lik mp3 player hafızasına diet mp3 adlı dahiyane programla 50 tane orta boyutlu mp3 sığabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 N-Gage'deki çoğu oyun 3650'de de opynanıyor (Rayman 3, Splinter Cell ve bir çok 3d oyun) ve 3650'nin kamerasıda var. Bu yüzden 3650'yi tercih ederim ben. Yani N-Gage'in yapabildiklerinin aynısını 3650'de yapabiliyor. Sizce 3650 mi? N-Gage mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 taksimde oyananabilyor bu tanıtım için konteyner koymuşlar,meydana ve gsl nin onune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hayır oynanabilir. n-gage'in çalıştırdığı üç tür oyun var: - java - symbian - n-gage oyunları bunlardan sadece n-gage oyunları diğer telefonlarda oynanamaz. splinter cell ve rayman 3 java oyunlarıdır. [Bu mesaj Zed tarafından 07 October 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ark a babası bı hafta once suprız yapıp 3300 aldı sımdı o paraya ngage alınıyor uzuldum adma ıcın :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yan sınıftaki şımarık 9.sınıf hıyartosunun (tam spoiled rich bastard) elinde var kurcalıyo bütün gün bitek de kızlara veriyo, 6610 la bounce oynuyodum sıkıntıdan bahçede,yanıma geldi "bune lan,ne biçim oyun,ıyy iğrençiadam gibi oyun çeksene,ama senini telefonunun oyunlarıda iğrençtir,alsana bi en geyçj"dedi beyler toplanalım bir okul çıkışı karambolnde gasp edelim her ay birimizde kalsın nasıl?:-p[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 October 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 şu anda hepsiburada'da satış fiyatı 560milyon.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: arcane, 06 October 2003 04:40 tarihinde demiş ki: ekranın dikey olmasının sebebi n gage in bir telefon olması, yeni çıkan modellere bakın hepsi cep telefonu olduklarından yatay değil dikey ekran genişliğini tercih ediyor telefon alırım madem cep konsolu işini göremiyorsa sim kart olmadan oyun oynanıyor oyun takmak için simkartı çıkarmak gerekmiyor arka kapak ve pili çıkartıyorsun eeee? ne kadar 'kolaylaştı' peki? bence şu an hemen saldırıp n gage almak için oldukça erken gelişimini izlemek ve gelecek vaat ediyorsa almak lazım ki şu an hiç de öyle gözükmüyor arcane'den dümenciye: tam yol geri.. :-p[hline]VADAAA ! [hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 1 milyar 250 milyon civarıymış değmiyormuş.. :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kdv dahil 500 küsür milyon TL arcane. nette bu kadarsa daha ucuza da bulunur kesin.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 benburaya göre söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bunun da pek farkı yok hani..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 pardon ben okumadan cevap vermişim. n-gage'den bahsediyodum ben.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ya p800 nası ngage kadar ıyımı cunku buyuk ıhtımal ablam kendınınkını bana hedıye edecekte 3 ay fılan ıcınde dıye tahmın edıyorum :p hıc almıyım ben ngage p800 guzel aletse[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 azmo o bır dızayn hatası deıl oyunları degıstırırken telefonda elektrık gıtmesını onlemek ıcın muhtemel bı arızayı onlemek ıcın yanı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 oha yani telefonla konusurken gormemisin telefounu olmus seklinde konusmak gerekiyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 telefon birden gözümden düştü. bu ne yahu? traş makinası gibi.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bence ole konusulmuyor arkasından konusuyorsun o geyıq bı foto olabılır ama bılmıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bu arada n-gage gördüm tam hatırlamıorum ya bu topicte ya da konudışında sölenmişti bi arkadaşımın var babası faln die o olay dorudur n-gage de görüntü kalitesi çok güzel deil yani 4096 artık az kalıyo hoparlör mikrofon dalgaları yanda ama symbian hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 nukem bildiğim kadarıyla oyunsuz geliyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ben 2 tane oyun 1 tane de memory disc veriyor diye biliyorum[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar