Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis Sirenleri!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet saat itibariyle 02:00 sanırım tam bakmadım ama arka sokaktan tabanca ve hatta taramalı sesleri geldi....keleşte olabilir...cidden uo oynuyodum ve bu yazıyı yazarkende hala oynuyorum.....

nasıl emin olabilirsin derseniz seslerden 3-4 dakka sonra polis ve ambulans sirenleri duymaya başladım Göztepe/İstanbuldayım yarın inşalah haberlerde kötü bi şeyle karşılaşmam!!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Mesaj tarihi:
onun keleş olup olmadığını bu community de minigundan yetkili sam anlayabilir sadece...[hline]
Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.

hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı
Mesaj tarihi:
Hayırdır inşallah diyip televizyona baktım ama bununla ilgili bi haber göremedim. Varsa ciddi bi olay yarın ortaya çıkar.
Bahsettiğin taramalı seslerinin keleşten değilde polislerin kullandığı mp5ten gelmesi daha olası. Bugünkü olaylarla bi ilgisi olmayabilir, sonuçta o civarlar hücre evi için pek de uygun değil.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 16 November 2003 02:21 tarihinde demiş ki:
ses dosyasına ihtiyacım var otopsi için.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
ölüleri nasıl konuşturalım otopsi için ? hehe :)[hline]Güldürme beni Sam...
Mesaj tarihi:
ntv verdi simdi.gecen gun hapisaneden kacan kisiler benzinciden benzin alırken gorulmus ve takibe alınmıs boylece
catısma cıkmıs.ama yinede kacmıs adamlar polisler takipteymis.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 16 November 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
ölüleri nasıl konuşturalım otopsi için ? hehe :)[hline]Güldürme beni Sam...

eh sen tabii nuh nebiden kalma otopsi tekniklerrini düşünüyorsun, ben silahın sesinden kurbanın deformasyonunu çıkartabiliyorum.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
  • Yeni Oluştur...