Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morrowind (tam çözüm)

Sthilaryon

Öne çıkan mesajlar

ben bi quest aldım, quest gereği Gnaar Mok yakınlarındaki Mallapi diye bi yere gitmem gerekio. Gnaar Mok u zar zor bulabildim. ama Mallapi yi bi türlü bulamadım. Gnaar Mok daki insanlara sorunca biraz northeast e git diyo ama şehrin etrafında 3-4 kez daire çizdim yine de göremedim. Mallapi nin yerini bilen ve tarif edebilcek biri varmı acep?[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi!

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 26 Ocak 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
ben bi quest aldım, quest gereği Gnaar Mok yakınlarındaki Mallapi diye bi yere gitmem gerekio. Gnaar Mok u zar zor bulabildim. ama Mallapi yi bi türlü bulamadım. Gnaar Mok daki insanlara sorunca biraz northeast e git diyo ama şehrin etrafında 3-4 kez daire çizdim yine de göremedim. Mallapi nin yerini bilen ve tarif edebilcek biri varmı acep?[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi!
Ben OSKİ'yim!

http://www.m0use.net/~uesp/file.shtml?morrow/files/tesmap.exe

bu dosyayı çek. Pop down menu den gitmek isteğin yeri seç be yeşil butona basınca seçtiğin yer haritada gözükecektir. Oyunda gitmesi sana kalmış artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

dwarflar kagranacs artifacts ile ölümsüz oluyorlar.
işte ondan sonra dagoth magoth gelip bunları kapayınca bunlaar geberiyo
oyunda bi tane yaşıyan dwarf var..
bi büyücünün kulasınde (ben dolaşırke nbuldum)
işte orda biçocugu flnda kurtarıyon (sonra öğrendim hortator geyiğineymiş)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
1 ay kadar ara vermiştim oyuna dün gece başladım oynamaya.
şimdi sanırım Fighter guild in en son görevi, Master Thief i öldürmemi istio vivec teki lord. herneyse, adam Siminei blablabla BookShop da bulunuomuş, bu kitapçı vivec teymiş ama nerde olduğu belli değil. hangi kantonda olduğu belli değil. bu görevi bilen yapan gören varmı acaba?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde Thief Guild Master olarak (tüm questlerini bitirdim :)) sana eski master ın yerini söylememem gerekir, ama snei sevdim :P

Şimdi cantonlardan birinde (hangisi hatırlamıyorum) sewers e gelmeden canalsa yani aşaı kısımda bi kitapçı var, kitapçının arka tarafında perde var, hamak var ve bi kapı var (kilitli bi kapı) o kapının içinde thief guild master, yannız dikkat et derim, bizim arkadaş güçlüdür, döver :) yanında da eight legs mi ne öyle bi tip var, o daha beter dövüyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

foreign quarter da var bi kitapçı ama Josha's Rare Books onun adı ve oranın thief lerle bi ilgisi olduğunu sanmam orda bi quest yapmıştım çünkü.
şu kantonu bi hatırlamaya çalışsan :) en azından temple, redoran, hlallu, telvanni ve arena da olamaz dimi?
kantonun Waistworks kısmındamı bi de?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

waistworks eğer zemin katsa onun bi altında
bak kantonların en altı canal works tur (kanalizasyonlar) onlara ladder kullanarak inersin, o ladderlardan çıkınca nereye geliyosan orda işte o kitapçı
Joshua's Rare Books olabilir, eğer arksında kilitli bi kapı varsa, ya da bi kapı, ama dikkatli ol işte

bi çözüme bakıyım bu arada[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Sosyal ağlarda paylaş

Foreign Quarters ın Canalworks ünde ki kitapçıda
Gentleman Jim Stacey bizim arkadaş, yanında da Crazy Legs Aramato var işte

Wannabe thief arkadaşlara önerim Bal Molagmar işlerini de yaptıktan sonra, Thieves Guild i de bitirdikten sonra, arena'nın altındaki assasin guildine katılsınlar gerçekten zevkli questler veriyolar, ve questlerin belirli bişeyinden sonrasını yapmak için baya yürümeniz gerekiyor. Elinizde oyunun haritası varsa (ki ben de 4*4 16 tane A4 kağıda printlenmiş hali vardı tam çözünürlükte) çok zevkli oluyo, önemli yerleri işaretliyorsunuz falan :)

Bi daa yükliicem anlaşılan oyunu[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah hoca
Oski The Guildmaster Of Fighter Guild
olayım gidip şimdi, çok saol.
bi kere oyunu bitirsem thief başlıcam ama oynamaya fazla zamanım olmuo. sence ana quest e lvl kaçtan itibaren dalayım?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok ii tavsiye ederim.
Ya Volfi ben yine giremedim herifin yanına. buldum dediğin kitapçıyı içeri girdim bookseller orda arkadaki kapıyı da buldum ama o kapı lock level: 65 ve ben de barbarian olarak açamıorum o kapıyı haliyle. etrafı karıştırdım anahtar bulamadım. kitapçıyla konuşuorum kapıyla ilgili hiçbi seçenek yok veye master thief le ilgili de hiçbi seçenek yok. o kapıyı açmadan adamı öldürmenin bi yolu yok. bookseller ı öldürdüm üstünden anahtar çıkmadı. lockpickle açmayı denedim too complex diyip açmıo haliyle. durum budur. napabilirim?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

eh, son quyest artık
ben thief oalrak son quest te sizin guild master ı ölüdrmek için ne zorlanmıştım.. (tamam zorlamamıştım, adamı paralyze edip dövüp bayıltıp sürekli dövüyodum yumrukla öldürmüştüm :))

anahtarı yok o odanın
thiefler zaten kendilerinin kantı olarak giriyorlar, para briktir ve open lock büyüsü al bi yerden, var galiba 75 lock açabilen bi büyü
Tower burcuyla başlarsan zaten bunu alıyosun, ama 2000 gold a maximum bulabilmen mümkün aynı scrollden[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Sosyal ağlarda paylaş

khajiit thief
acrobatics
hand-to-hand
athletics
stealing (ismini hatırlamıyorum)
lockpicking
-
archery
light armor (benim no armor umv ardı, kötü)
speech
barter
3. karizma skill i

işte tam bir diplomat/thief
ihtiyacınız olan tek şey glass dagger
adamları paralyze ettikten sonra dövüceksiniz, paralyze bittiği anda tekrar dagger la vurup tekrar dövüceksiniz,
size dlan 5 kişiyi ewtrafta ordan oraya ışık hızında zıplayıp döverek teker teker bayıltmak ve döverek öldürmek kadar zevkli bişi yok nihaha[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Sosyal ağlarda paylaş

ya para sorun değil 9700 gold var sanıırım bende de bu open lock büyüsü nerde satılıo? bütün mage guildlerde varmıdır?
bi şey daha sorucam. oyunun başlarında kendime bi set almışttım armor fact 28 di sanırım. şu anda bi sürü şehir gezdim bi sürü smith e baktım ama bundan ii zırh bulamadım. bundan ii zırh hiç bulamayacakmıyım? yani artık bundan sonrası sadece benim medium armor skillime mi bakıo? yoksa daha ii armor bulabileceğim yerler varmı?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 05 Mart 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...