Rhoube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Emp konusunda yanlış bir kanı var hammer zionu kurtarmadı sadece ziona 1-2 dakika kazandırdı. Ve eğer hammer 1 saat önce ziona ulaşıp patlatsaydı emp yi zion 5 dk içinde biterdi. Yada şöyle söyliyim neo yolda ölseydi!! O emp yi patlatmak ne halta yarayacaktı!! Yani hiç bir şart altında zionda emp bulunmaması lazım. Kazayla patladığını düşünün güvenlik kapıları, bunların yerini saklayan butun aletler devre dışı. Benim düşümcemdeki tek saçmalık ise son dövüş sahnesi!!! Ordaki savaşta zaten neo nun yenileceği ve smithin neonun içine gireceği belliydi. Zaten neo smithin kendi içine girmesi için gidiyor oraya ne gerek var o kadar kasmaya teslim et beeni direk hayret bi şheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Bence ajan smithle olan dövüş sırasında neo sadece onunla dövüşmesi gerektiğini biliyordu ama en sonunda anladı heralde ajan smith in onu ele geçirmesini.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Evet. En son smith neo'yu yere serdikten sonra bir an duraklayıp "Sen orda yatıyordun, bende tam burdaydım, sonra şey dedim, başlangıcı olan herşeyin bir sonu vardır" Sonra sapıtıo, Az önce ne dedim ben felan diye. Ondan sonra farkına vardınızmı bilmiorum smith normal yumruk attı ama neo bilerek kesmedi ve kendini bir nevi smith'e teslim etti. O an smith'in yumruğu neo'nun karnına girdi ve smith'de tabi hemen neo'yu ele geçirdi. Ondan sonrası malum zaten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Raşitizm tek güneş eksikliğinden olmazdı sanırım D vitaminindenmi ne oluyordu onuda bulurlar. Asıl malum olan insanların yer altında sınırlı teknoloji , malzeme ile nasıl süper korumalı muhteşem büyüklükte bir şehir , mermiler falat yaptığı. O yüzden hiç düşünmeye kasmayın heh[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Rhoube, 09 November 2003 19:09 tarihinde demiş ki: Emp konusunda yanlış bir kanı var hammer zionu kurtarmadı sadece ziona 1-2 dakika kazandırdı. Ve eğer hammer 1 saat önce ziona ulaşıp patlatsaydı emp yi zion 5 dk içinde biterdi. Yada şöyle söyliyim neo yolda ölseydi!! O emp yi patlatmak ne halta yarayacaktı!! Yani hiç bir şart altında zionda emp bulunmaması lazım. Kazayla patladığını düşünün güvenlik kapıları, bunların yerini saklayan butun aletler devre dışı. yahu komutan bile hani konseye mucizelere inana morpheus ona sorun diyen herif bile emp'miz olmadığını bilemezler bu yüzden dalga dalga gelecekler diyor. ha dediğin gibi neo ölseydi bir işe yaramayacaktı. bunun yanında o emp hiç patlamasa o kazandırılan 1-2dkda insan diye birşey kalır mıydı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu adamların kıyafetleri neden böle yırtık pırtık ? fakir mi bu zion halkı ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 fakirliği bırak bu milyarlarca insan bu kadar yemeği,suyu nereden buluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 e öyleler tabiki,hadi demiri madeni vardır,yniden kullanırlar,diğer madenleride öyle ama kumaşı,ipeği nerden bulacaklar?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 3. filmde neden neo nun arkasındaki delikler bi gelip bi gidiyordu ? özellikle trinity le konuşma sahnesinde ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abi özel tarlarları fln vardır,gelecte geçiyor film farkına varsanız.. birazda hayal gücünüzü kullanın[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Reloaded'da konsey üyesi Neo'ya annatıo ya gösterio fln böle büük makinalar hatta yannış hatırlamıosam bu makinalar bize hayat veriyor gibi bişi diodu yani "nası yaşıolar, ne yer, ne içerler" 'in cevabı verildi Reloaded'da bide bi bilim kurgu filminde saçmalık aramak pek mantıklı gelmio:) bana star wars çıktığında ben hiçkimsenin "yaa bu adamlar o kadar yıl önce o kadar ışık yılı öteye nası gitmişler" diye sorduğunu duymadım:) ki Revalutions üçlemenin en kötüsü olmasına rağmen (bence) mantıksızlık pek yoktu[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Heffer, 09 November 2003 23:04 tarihinde demiş ki: bide bi bilim kurgu filminde saçmalık aramak pek mantıklı gelmio:) bana star wars çıktığında ben hiçkimsenin "yaa bu adamlar o kadar yıl önce o kadar ışık yılı öteye nası gitmişler" diye sorduğunu duymadım:) [hline]icq:172758290 hah işte olay budur[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Oksijen?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ö ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben filmi izledim , beğenmedim , bi sürü yerden çarpma çırpma vardi gördüm ( aklımda kalan en bariz örneği kör mesih karakteri ve görüş biçimi , bkz:dune serisi kitap 2 , dune mesihi )...... asil konuşmak istediğim konu bilim kurguda MANTIK aranmaz , bilim kurgu gözüyle bakıcaksin dien arkadaşlar!!!!!! baylar yapmayin etmeyin , en iyi BK eserleri tamami ile mantik ve günümüz fizik kurallari üzerinde yapilan varsayimlarla oluşur ... örneğin Arthur C. CLARKE , nasa'da roket mühendizi olan abimiz "a space odessey" ve "rama" serileri ile BK nedir ne değildire örnek olacak adam... o serilerde ortaya attiği teoreiler (örneğin bir geminin eksen doğrultusunda kendi çevdesinde dönerek merkez kaç kuvveti ile havayi geminin dış çeperine doğru yollamasi sonucu oluşan YAPAY YERÇEKİMİ) hala bilim adamlari tarafindan uygulanabilir duruma getirilmek için uğraşilan teorilerdir ( aklimda birde soğuk fizyon teorisi kalmiş , her odessey kitabinin önsözünde yada son sözünde adam bakin ben bunnari demiştim arkadaşim bilmem kim aradi "süper bi fikir yaaa bu konuda çalişalim" dedi şeklinde notlar bulursunuz) .... başka örnekler de var tek A.C.Clarke değil . Örneğin bir Asimov var bir P.K.Dick var bir Frank Herbert var , bir U.K. Le Guin var .. sadece aklima bir anda gelen bir kaç yazar... neyse özetin özeti : BK da mantik ARANMALI'dır. hatta BK da mantik BK yi Bk yapan en önemli özelliktir.[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 matrix 1 süperdi.. ama matrix 2 ve 3 bence çok sıkıcıydı.. bilim kurguda mantık aranmaz diyorsunuz da, bilim kurgunun asıl olayı odur, mantık... O yüzden Kubrick'in yönettiği 2001: A Space Odyssey en iyi bilim kurgu filmi.. Matrix ve felsefe gibi abuk sabuk kitaplar çıkıyor, her forumda acayip topicler açılıyor felan.. Ama ben matrixte bir felsefe göremedim.. Ha ona bakarsan tabağının üstündeki çiçekli desenlerde bile bir felsefe bulabilirsin.. Ama filmde direk bir felsefe olayı görmedim.. Terminatorden, animelerden, ordan burdan kırpılıp hazırlanmış bir aksiyon filminden öte değil.. "Düşünürseniz herşeyin bir cevabını bulursunuz" "matrix'in en iyi özelliği herkesin farklı bir yorum yapabilmesi" gibi abuk sabuk cümlelere bitiyorum.. Bir sürü insan zionda, insanlığın son umudu, belki de hepsi birer savaşçı olarak yetiştiriliyor bu yüzden. Süper teknolojik gemiler yapılıyor, matrix'te bunlara karşı sentinelleri üretiyor.. Peki zion'a bu sentineller yollanmak zorunda mı? Gemi yokeden robotlar yerine anti-personel, anti-unit gibisinden robotlar yollansa fena mı olur du? Neyse en kolayı sentinel yapmak diye düşünüp yolladı diyelim matrix, insanlar bir mech yaparken neden bu kadar savunmasız yapar? Mutlaka önde bir plaka olmak zorunda.. Apaçık bir robotun hiçbir avantajı yok.. Tamam belki sentinel o mechin koluna yapıştığında hiçbir sanşı yok diyorsunuz.. Ama adamın önüne plaka, en azından kurşun geçirmez cam felan koyarsan adama ekstradan birkaç saniye kazandırırsın.. Gönül direk metalden bir kutu içerisinde, dışardan içeriye görüntü gönderen, bilgisayar gibi bir ekranda dışarıyı izleyen bir savunmacıdan yana ama, böyle açık açık etrafı daha rahat görüyor, masrafsız oluyor felan düşündüklerini varsayarak es geçelim.. Ama o kadar açık bir mech, adamı açık hedef yapar, daha kolay yara almasını hatta ölmesine neden olur.. Ayrıca minigun gibi bir silah olsa daha hızlı ateş etseler hiç fena olmaz.. Hatta bu kadar bol kurşun yapabiliyorlarsa, sentry kursunlar birkaç tane, minigunlı sentryler gelene geçene ateş etsin.. Her saçmalığa bir neden bulup düzeltmeye çalışabilirsiniz.. Ama sonuçta zion son insan şehri. Herşeyi düşünen generallerle dolu, ama doğru düzgün bir savunma bile koyamamışlar... Zion, insanların morpheus'u dinleyip dans ettikleri bir yerden mi ibaret??[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sentinellerin herhangi bi silahi olmadigi icin kursun gecirmez armor yapmamislardir onun yerine az olan kaynaklarini belkide daha fazla mech yapmak icin harcamislardir ayrica sg vardi ama az vardi kisaca bunlara verilebilecek tek cevap adamlarin kaynaklari kisitli olmasi bana kalirsa... hatta kadin kendi basina kursun yapiyodu savasa giderken demekki amerika kadar hazirlikli diiller savasa..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 zion : in da club ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya millet dier cvpları hiç okumadan tekrar tekrar sorulmuş ve cvbı verilmiş şeylerden bahsedio çok fena oluorum daha son sorulan sorunun cvbı bile verilmiş, zion gibi bir yerde belli kaynaklardan belki maden bulabilirsin, ancak ipek bulabilme olanagın 0 çünkü güneş enerjisi yok, normal olarak adamlar gariban, ayrıca raşitizmden sözedilmiş, raşitizm birtek güneş olmayan yerlerde deil, güneş olmayan fakir topluluklarda gözükür. Burda fakirlikten kastım D vit. besin bulunamamasıdır.[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 helal be bone kim tutar seni :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Belki insanlar ( heleki Turkse ) makinelerin insan tarlasina kaçak hat çekmişte olabilirler . :))[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 lol[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Joe, 08 November 2003 22:43 tarihinde demiş ki: said: Umesh, 08 November 2003 19:32 tarihinde demiş ki: Koca zionda neden 1 tane bile ems(elecrto magnetic shockwave) yok? $imdi zion da niye emp yok geLeLim cevaba(isterim Swg acc'sini) $imdi fiLmde böyLe bir sahne biLe wardI... Kaptan morpheusLara kIzIyordu neden emp kuLLandInIz diye çünkü emp ziondaki savunmaya çok zarar werdi.Emp savunmaya zarar werdiği içinde emp buLundurmuyoLardI... Bu kadar basit yane... P.s: özeLden şifreyi atIwer...[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri iyi de bu yeterli değilki sonuçta sen oraya 10000 tane emp shield koyabilirsin ki bunu üretmek çok kolay yani dock ta emp (ki emp ems farklı şeyler) (emp shield=elecrtomagnetic shiled) neyse koy dock a 100 tane emp hepsinin etrafınada koy emp shield sonra sırayla kullan recharge et gene kullan BU ARADA EN AĞIR SAÇMALIK animatrixten geliyor.... 01e (ilk makine şehri) insanlar tam 11 tane ems atıyorlar ama makinelere hiç bir şey olmuyor aynen devam ediyorlar ki bu çok saçma ha bi de madem o bulutlarda deli gibi lightning oluyor neden bi paratoner çekipte ordaki enejiyi kullanmıyorsun ve robotlar insan değil herşeyi olasılık olarak görüyorlar ki insanların matirxten kurtulup isyan etme olasılığı var ama yinede daha güvenli olan düşüncesiz hayvanları kullanmıyorlar yada direkman başka sourceslara kaymıyorlar oof of... [Bu mesaj Umesh tarafından 10 November 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Matrix'in bilinci var. Başka kimin bilinci var ?İnsanların. Neden insanlarla paylaşsınlarki dünyayı ? Klasik ben güçlüyüm yönetirim mantığı. Zaten biri matrix'in insanlarla savaştıktan sonra insanların pil olarak yaşamlarını sürdürmeyi kabul ettiklerini yazdı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 umesh omamış yersiz eleştiriyorsun,gaza gelmişsin hafif sanki,insanlar no1'e emp fln atmıoki,bildiğin nükleer bomba atıyorlar ayrıca ems nekine?elktrik enerjisini belli bir yere odaklayıp oraya bariyer kurmak ne kadar enerji tüketir,çok tabi,o zaman kaynak sıkıntısı yaşayan insanlar nasıl kullanır öllee bişiyi?zor biraz[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar