shapshal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ben Drizztin serüvenlerini seviorum baya ve kara elf üçlemesinin son kitabının sonlarındayım (göç)..bundan sonra sırasıyla hangi kitaplar okunur?[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: shapshal, 02 November 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Ben Drizztin serüvenlerini seviorum baya ve kara elf üçlemesinin son kitabının sonlarındayım (göç)..bundan sonra sırasıyla hangi kitaplar okunur?[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Bu konu hakkinda bir iki konu daha acildi, bence Aramadan arat.. Ayrica aklinda olsun Drizzt demen Forgotten Realms demek degildir....Drizzt o Realm da yasiyan bir karakterdir..... Cunku Fearun un kendisi Drizzt den daha iyi ve suprizlerle dolu bircok karaktere ev sahipligi yapmaktadir.......Yukardaki aramaya Drizzt yaz eminim bulursun bir iki konu[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Onu bitirince icewinddale üçlemesine başlamalısın.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Göç (sojourn) dan sonrası Crystal Shard Streams of silver Halflings gem Sonraki 4'lü (favorim) The legacy Starless Night Siege of darkness Passage to dawn Sonraki 4'lü The silent blade Spine of the world Servant of the shard Sea of swords Son 4'lü (daha yeni çıktı) A thousand orcs Lone drow (karizma isim)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ben de forgotten realms'a bir yerinden başlamayı düşünüyorum, bugün gittim baktım kara elf ve buzyeli vadisi üçlemesine ama emin olamadım. benim soracaklarım şunlar: - dragonlance'i pek beğenmedim, bunları beğenebilir miyim dersiniz? lotr'u çok beğenirim mesela.. - buzyeli vadisi'ne başlayacak oldum oyunlardan biraz aşina olduğum için sanırım kara elf üçlemesi onun öncesinde geçiyor, daha doğru olur? arama yaptırdım da bunlara cevap verilen bir başlığa rastlamadım..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 dragonlance i beğenmediysen zevksizsindir, yaramaz sana bunlar :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sam, lance i beğenmeyip lotryi sevdiysen sana... hmmm... bunu söyleyebileceğime inanmazdım kesinlikle ama shannara serisini denemeni önerebilirim. lotr'a baya benzer. david eddings'i okumadıysan ona başla. elenium (muydu sparhawk'ın falan olduğu?). tamuli ve henüz okuyamadığım bi serisi daha var aynı kahramanların. işte o süperdir. sonra belgariadı okursun. soonaaa, elric of the melnibone okuyabilirsin... ama FR sana yaramaz :)[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hmm, onları da düşünmüyor değildim, bak bunu öğrendiğim iyi oldu sağol.. :) dl'deki karakterler beni pek sarmadı, (saranların hepsi geberdi sonuna sağ kalamadılar) yoksa üçüncü kitap harici beğenmiştim diyebilirim. eğer salvatore'nin kitaplarında karizmatik paladinler gebertilip sidiğini tutamayan büyücüler tanrı yapılmıyorsa belki de denerim gene.. arcane dl'de kahraman diye sunulan kabız karakterler hakkında bir analizim vardı geçen aylarda bir başlıkta, onu bulayım da gözüne gözüne batırayım, gözün gönlün açılsın.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bence dl yi sevmeyen fryi sever..ben dl ye hastayım ve frden nefret ediorum:D[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 şşşşşş dokunmayın sam'ime.aferin sam kardaşım sevme DL yi.Bence FR ye başla seversin.Eğer sağlam büyücü istiyorsan oku Elminster Making a mage i oku ama ilk kitaptan sonrası türkçeye çevrilmedi.Soracıma paladin mi istiyorsun al sana Piergeiron Paldinson(onla direkt ilgili bi kitap yok ama birkaç kitabın en sağlam karakteridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 eh iyi madem, ilk fırsatta başlayayım böyle reklamdan sonra.. :) elminster karakteri de gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ben dl sevmiyorum ama fr seviyorum[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ben dl de seviom fr de seviom bence ikisi de çok güzel ama salvatore'e artık bir hırsım war ne lan ööle bi ölüo bi canlanıo herkes SPOILER lan wulfgar ölüo canlanıo,drizzt ööle sanırım,entreri desen apayrı[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 kimin neyi sevdiği sadece kendisine önemli bence (bu arada ben dl'i, salvatore ve Starless Night'ın kapağını çizen adam yüzünden drizzt'i, ve Elminster'ın ilk kitabını türkçemize kazandıran şahsiyet yüzünden [Ed Greenwood'a bişey diemiorum haddim deil:-)] Elminster'ı sevmiorum:D) bide Sam eğer sabırlıysan Ölüm Kapısını da okuyabilirsin dl'den çok daha iyi kurgulanmış bence ve karakterler daha gerçekçi (yazarları aynı olduğu için dl'le kıyaslıyorum) Ayrıca Diskdünya da okuyabilirsin (ben sadece Mort'u okudum 4-5 kez onu da bulabilirsen al o da feci bi kitaptır)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 FR bana her zaman yetersiz geldi Elminister hele adam direk sufer kahraman oldu mystrayla bi yataga girmedigi kaldi (yada girmismiydi hatirlamiyorum :) ) sonra FR de buyu cocuk oyuncagi gibi Tanrilar cok etkili asiri derece etkili hatta Drizzte gelince abarti guclu ya gidin kardesim gidipde Drow iyi olabiliyorsa burda bi sorun var demekdir adamlar komple evil eleman ayri bi cins. Avatar 3 (3+2 Prince of lies ve Trail of cyric) lemesi disindakileri sevmedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 FR anlatana bagli olarak cok derinlesebilen bir dunya. yoksa bi sehirden ciktiniz, simdik yoldasiniz, baska biyere geldiniz tipinde oynanirsa her setting sig gelir bence.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 şimdi esasen ben zaten forgotten realms'a balamak istiyordum öteden beri, bilgisayar oyunlarında sürüyle görüyorum bu dünyayı ve karakterlerini ama neresinden başlayacağımı düşünüyordum. yani dl'deki gibi osuruktan tayyare, korkuluktan tanrı filan çıkmıyorsa beğenirim diye tahmin ediyorum her şekilde.. kara elf üçlemesiyle mi başlamak doğrudur yani? bodrum'a indiğimde uğrayayım imge'ye ona göre..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Drizzt fr ın çok küçük bi parçası. İyi drowlar arasında yer yüzünde en çok kabul göreni olduğu, birazda statlari iyi olduğu için bu kadar ünlü. Kara elf yada buzyeli vadisi üçlemeleri de fr ı o kadar iyi anlatan kitaplar değiller, onlar biraz daha spesifik kitaplar. Fr a başlamak için Elf Gölgesi daha iyi. En azından fr hakkında daha geniş bilgi sahibi olursun. Yada Avatar üçlemesi. İlk kitabı karanlık vadi. Fr ın en önemli olayı bu seride ve devamı olan prince of lies la crucible da anlatılıyor. Krallar ve danışmanlar elf gölgesinin yazarı Elain Cunnigham(ki çok popüler bi realms yazarı)ın başka bir serisi ancak oda fazlasıyla spesifik. Anlayacağın çok kitap var okunacak. Ama kara elf üçlemesinden başlarsan Faerun hakkında pek bi bilgi edinemezsin. Yinede bence okunması gereken güzel kitaplar. Ha eğer beğenmezsen unutma fr sadece onlarla sınırlı değil. Çünkü faerun ansalonun aksine kahramanlardan başkalarının da anlatılacak hikayelerinin olduğu bir dünya.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 elf gölgesi ya da avatar üçlemesi gözüme çarpmadı raflarda, türkçeleştirildi mi onlar? ingilizcesi bir kenara (anlarım da türkçe tercih ediyorum kitap okurken, doymuşum zaten ingilizce'ye hergün tonlarca okuyorum) bana biraz tuzlu gelir doğrusu ingilizce olanlar..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Avatarın ilk iki kitabıyla Elf gölgesi türkçeye çevrildi. Kitapların orjinalleri 6dolar. Belki daha ucuza bile gelebilir satıcı üstüne bişi eklemezse[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bunu da öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 avatar uclemesinde onemli olaylar var, ancak yazar cevirmen birlik olup nasil kotu bir kitap yapariz demisler sanki. Cok sikici oluyor, anlatim sekli cok kotu cunku. Drizzt kitaplari ise surukleyici, ama daha az fikre sahip olunuyor fr hakkinda. elf golgesinin cevrildigini duymamistim, bakayim ona da.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar