Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Ya yuh kafa atmış adam nesini savunuyorsun yok sert değildi dokundu sadece yok kafası kırılmadı ama.. uefa sanki burun kırana 10 maç beyin kanaması geçirtene 20 maç şakacıktan vurana 1.5 maç gibi bi tarife uyguluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ozaman ben başka bi espri yapayım... Avrupa Fatoş'u...[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 sabo işallah sana da öyle kafa at(maz)lar.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ofsaytlara ayar oldumda gs de bi bok oynamadı gerçi heriflerde oynamadılar sırf hızlı kosup biizm defansın hatalarına yumuldular 6-7 pozisyondan 3 ünü attılar aldılar bukadar basit daha gs için uefaya gidim bilmemne işi yok bu sene sırf fazla maç yaparsak fazladan para gelir takıma bunun için kasıcaklar artıkın yoksa bu oyunla ne uefada ne şamp liginde tur atlayamazsın[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 fb-gs maçında batista nası serhata çaktı buda aynen onun gibi hafifi serti yok yani.ben koptum walla mondragona adam direk attı kendini yere walla gaztede 5 maç ceza yazıodu mondragon için[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Manda en az 3 mac ceza alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Gerçekten üzüldüm GS'ye.Umarım önündeki 2 maçı alır.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ya yunan lıların açtıgı pankartlarda ''istanbul yunanistanın başkenti'' ''ataturkun mezarına ... yagsın'' ve daha bissuru kufur varmış.bunları içlerinde patlamadık ona yanıyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 fenerbahçe maçında açılan "since 1453,for ever!"pankartı efsaneydi,onların açacağı pankartlardan bize ne,kimkimin yönetimi altında kaldı yüzyıllarca?kimin atalarının yönettiği dünyanın en güçlü imparatorluğunu kimin ataları dağıttı,geçilmez,yıkılmaz,tanrı tarafından kutsanmış olduğuna inanılan dünyanın en büyük surlarını tarihte ilklere imza atarak kimyarıp geçti!!! biliyorum çok agresif oldu ama doğru değilmi?kuyruk acısı işte onlarınki. hehe biz her yaz bodrumdakıyıdan bi kaç yüz metre ötedeki kayalılkara sandalla gidip türk bayrağı dikerdik,ertesi gün yunan bayrağı dikili olurdu,biz yine gidip yine türk bayrağı dikerdik:) bi kere yüzerrek gitmişti 2 abimiz heyt bea,yunanlılar kim,bu maçı kaybettik noolucak?:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 November 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Lol istanbul yunanistanın başkentiyse daha kötü =p bizim değil, adamlara hakaret ediyoruz kaç yüz yıldır =D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 he valla yiyip içip .ıçıyoruz başkentlerinde,başkentlerinin valisi,belediye başkanları türk,hatta adamlar başkentlerine ancak turist olarak gelebiliyorlar:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 November 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: LvL_Sabo, 06 November 2003 12:01 tarihinde demiş ki: asıl sen bırak bu işleri nukem. mondragon şimdi o pozisyonda kafa mı atıyo adama, diklenmek için gidiyo ufak bi temas oluyo sonra ikisi de allaaaaah diye atıyolar kendilerini. bu mu kafa atmak yani. ben ceza yemez demiyorum ama yemeye de bilir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza sabo sana katılıyorum. Mondragon bence fair-play ödülü alsın. Çünkü kafa atmak yerine ufacıcık bir temas yaptı.Ayrıca ayhan ın kırmızı kartı çok gereksiz orada topa müdahale var hakem topu görmüyor direk adama diye atıyor. Bence bu hakemlerle bu uefa yürümez![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 çarpıtma ne dediğimi, çoluk çocuk gibi yorum da yapma. ne dediğim açık...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 öyle lafa böyle yorum olur ancak ...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar