Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ulan aptal herifler (yöneticiler) barça iyi bir adamı özellikle de kaptanını(yani uyum sorununu falan atlatmış bir adamı) bırakır mı? İşte barçanın bıraktığını havada kaparsan böyle olur işte. Bir fiyasko daha. hala banka reklamı geçiyo tv ye kafa atasım geliyo. OHHH OHHH ne güzel diyo de boer ama. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 uykum kaçtı be.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yazıktır günahtır ya.. bence yine iyi skor.. daha fazlası olmadığına şükredelim ilk yarıdaki oyuna.. hakettik gayet de.. frank de boer... ne denilebilir ki yani.... adam başlıbaşına bi takımı yakabiliyo..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abi siz hala oyuncuları mı eleştiriyorsunuz kaç maç daha eleştireceksiniz merak ediyorum bu takımın en büyük suçlusu ve bunun sorumlusu fatih terimdir hala göremiyor musnuz?[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ayhan kendini türkiyede sandı anca burada kart görmez öyle hareketlere.. mondragon tam çakal attı kafayı atladı yere hehe kırmızı idi onun hakkı, sarı aldı keltoş herif kafayı hak etmişti orası ayrı hehe :D de boer i gözünde büyütenler acaba hala bikbik edicek mi onu merak ediyorum gs ucuz atlattı bu oynayışa göre.. beşiktaş turu geçerse olympihedehödökos çıksın da alalım akıllarını , intikam olur :D [Bu mesaj arcane tarafından 05 November 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 heriflerde bir bok yoktu ikram ettik çok güzelce, yani daha nasıl özetlenebilir ki, fatih başta saldırsa böyle olmayacak kim bilir? hakansız bir forvet istiyorrruuuummm, şut atabilen bir forvet istiyorummmmmm.... arada 11 gol olmuş monaco maçında 8-3 :) 3-0 masum kaldı be haha. Çingeneler nasıl svindi yumoşlar ya, bu herifleri tam sevmek istiyorum sevecek gibi olurken gene uyuz oluyorum. Orta2 de yunanistan a gitmiştik, atina da müzedeydik, okul gezisi vardı Türk olduğumuzu anlayınca herifler neler yapmıştı, öğretmenleri kıpkırmızı olmuştu utancından.. Bizde bir avuç türk genci (en büyüğümüz 13,5)kahramanca savaşmıştık(hareket çekerekte olsa) lol :-) Yok canaydın tutumluluk yapalın derken iyice ipin ucunu kaçırdı20 milyon dolar para gitti 15 tane işe yaramaz adam alındı ıhh[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: BombaciMulayim, 05 November 2003 23:18 tarihinde demiş ki: monaco 8 - 3 deportivo sevindim şimdi bizden daha fazla gol yiyen bi takım var artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 gs önce juve yi ist te sonra sociedad ı orda yenerse çıkar. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 fatih terim sezon sonuna kadar kalsın iyice beter oluruz diyodum da.. öyle demiyorum artık.. ilk yarıdaki gibi oyun şampiyonlar liginde görülmüş mü ya? (şu son monaco-depor maçını saymıyorum :P) böyle oynatılır mı be bi takım?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 giovanni ilk maçta koridorda bülente yumruk atmıştı, şimdi bakarsınız bülent ödeştirir :) İlk golleri erken gelince biz bozulduk, herkes kötüydü tek tek konuşacak birşey yok ama 2 pozisyonda yan haken haksız ofsayt kaldırdı birinde hasan öbürnde hakan, hadi hakan kazma ama hasan onu rahat atardı bre.. Ama Maçın adamı Mondragoonn, süper kafa çıkardı 0 a yakından ama! İlk golleri o şut çıkarılmaz, 2. gol çaresiz, 3. gol çaresiz Bu arada o Terim i çıldırtan spiker gelmemiş, kızıp saldırır diye mi acaba :) Ben hala Terim e güveniyorum, ilk maçtada süperoynamadan 1-0 almıştık o zaman laf etmedi millet şimdi ediyor bu oyuna, yok ayhan oyun kurucu olamaz. Bence Terim in en büyük hatası geçen sezon Felipe yi yedeğe çekmesidir, o maçtan sonra Arif Felipe Ümit Karan goller kesildi bitirdi felipeyide arifide..[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 nukem, turgay gelirse liberoya ali sami alkışı, forvete ahmet çakarı şart koşarım .. hehehhe Ama Mondragonun kabahati yok![hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 genç yetenek reha da takıma dahil edilmeli.. bari şans bal uefaya kalabilsek ya..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 para yok abi anca jet-pa üzerinden alcağımızı alırız.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 arada 11 gol olmuş monaco maçında 8-3 3-0 masum kaldı be haha. Çingeneler nasıl svindi yumoşlar ya, bu herifleri tam sevmek istiyorum sevecek gibi olurken gene uyuz oluyorum. Orta2 de yunanistan a gitmiştik, atina da müzedeydik, okul gezisi vardı Türk olduğumuzu anlayınca herifler neler yapmıştı, öğretmenleri kıpkırmızı olmuştu utancından.. Bizde bir avuç türk genci (en büyüğümüz 13,5)kahramanca savaşmıştık(hareket çekerekte olsa) lol kaynamasın hatıram :=)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 gsye acıdım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 maçı izlemedim ama fena yamulmuşuz sonuç olarak, geçmiş olsun bize.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Yazık ne diyelim gs artık uefa ya bile gidebilme umudunu kaybetti..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 demek istemezdim keşki gs yenseydi. Üstelik yunandılar :) ama bir gs lının forumda dediği gibi "biz yapıyoruz siz bozuyorsunuz" f.de boer 2 goldede hatalıydı bunun dışındada kaç defa karşı karşıya bıraktı rakibi.Bu adam nasıl olurdu bu kadar amatör oynar ya?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 oyun kurucusuz olmuyor, adam gibi bir tane lazım ayhanla olmuyor bu iş, bir yıldız gelecek oynayacak oynattıracak olay budur. Hagi değil sırf[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ayhan ıyı olsa ıdı bjkde kalırdı :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 mondragona ceza gelecek bence. adam kırmızıyı görmeyince aklıma direkt nouma'nın leeds maçındaki hareketi geldi hakem kırmızı vermemişti sonra uefa 4 maç ceza vermişti. biz itiraz edince 5 e çıkarmışlardı ehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 modragona ceza gelebilir de gelmeyebilir de, tamam adam gidip dikleniyo ama yyani kafa atmıyo gibi birşey neredeyse... iki futbolcu da tam oscarlık hareketlerde bulunuyolar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 asıl sen bırak bu işleri nukem. mondragon şimdi o pozisyonda kafa mı atıyo adama, diklenmek için gidiyo ufak bi temas oluyo sonra ikisi de allaaaaah diye atıyolar kendilerini. bu mu kafa atmak yani. ben ceza yemez demiyorum ama yemeye de bilir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Yabancı değil Frank De Boer[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: Fist4n, 06 November 2003 12:55 tarihinde demiş ki: Yabancı değil Frank De Boer[hline]icq:3500388 Champions League oha esprimi çaldı ahah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar