unity100 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 men ! men ! men ! artik men oldunuz. disaridan yemek yemeyeceksiniz bundan sonra. sarkacin ucunu gozunuzle takip edin. saga, sola. saga, sola. artik kebapciya gitmeyeceksin ! hodo ! simdi bu sacmaligi yapmaya beni iten sey, dun ismarladigim ve gelince tv karsisinda lotr okuyarak afiyetle yedigim 1.5 kasarli pidenin hazim isinin biterek vucuttan def i hacet olmamis olmasi. bakiniz 24 saat oldu hala sistemimde bakiniz hala bir gayret var hazim icin harcanan. dedim yahu bir de disardan yiyeyim, evde kabak oldugu halde, ama deyis o deyis. hala soyle rahatca yayilamadim. siz siz olun men olun. disari suckz ev RuLz, ownz, hatta roXXorZ j00.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 aslinda haklisin, kendi yemegini yapmak gibi guzel sey yok, hem ucuza geliyo, hemde daha leziz. harbi ev rules[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Evde yemek bir nimettir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ilerde bi gün evde bilimum kebap çeşidini yapmanın yolunu bulucam.. hem evde yemiş olacağım hem de kebap yemiş hehe :D[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Arkadaş yemiş yemiş mıçamamış :-P.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 03 November 2003 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Sakın yaz yaz kır pidesi yemeyin :p[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bol bol su iç. ılık su. baarsaklarını çalıştırır...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 meslek yemini etmemiş bir pideci yüzünden koskoca yiyecek sektörünü karalamak da ilginç.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 pidecilik yemini nedir sam?? Vallaha hamurun yımırtasını fazla goyup kötte daş gibi olmasını sağlamicam. Falla kıymasını bol koyacam. LoL[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 evet defi hacet ertesinde gercekten hafiflemis durumdayim, tum bunyem rahatladi. bundan sonra 1.5 degil 1 ismarliycam ismarlarsam onu da cok az yapicam ne bu be.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ravenloft olsa şimdi geyik çevirirdik de tek başına olmuo.. (unity'nin diğer yemek topici comanchero enstitüsüyle birlikte en mükemmel 2 topic arasında olmaya aday :))[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 estel'ci kebapçıların yemini var ya, "gramajdan çalmayacam, kendim yimediğimi yidirmeyecem" diye, pidecilerin de vardır herhalde bir yemini; senin bilmen lazım aslında.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 saat 19.00'dan sonra yemek yememeye çalışın,hele kaşarlı pideye hiç bakmayın bile(çok zor):) hem kendinize iyilik yapmış olursunu,vücudunuz rahatlar hemde akşamın o saatinde güzel kokulu yemekleri kar çamur kış demeden bize getiren servis elemanlarını mutlu eder,dualarını alırsınız[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu nası bi 1.5 kaşarlıdır porsiyonu devasa herhalde ? ben 2 kaşarlı yiyorum mis gibi anca kesio hehe[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 abi kabız olmuşun kebaba pideye suç atıon sen de aa=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Pideden nefret derim zaten :) ama dısarıdan bazen yemek güzel oluyo..Aksam yemekleri...[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Valla bizim burda bir kebapçı var, adamlar çöp şiş olayını aşmış. Yanında acılı ezme ve ayranda söylüyorum ne muhteşem oluyor bir bilseniz. Ancak her akşam her akşam bu şekilde yiyip işin suyunu çıkarmanında alemi yok. Haftada bir bu şekilde, kalanında da evde adam gibi tencere yemeği yemekte fayda var.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 sebze yiyin başınız ağrımasın:) unity'nin et alışkanlığı yoktur gerçi ama hamur işlerine de pek dayanamıyor gibi... yesene mis gibi kabağını. gitmişin pide söylemişin. hem de 1.5! müstehak sana. :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 hiçkimse beni doyuran pide salonundan uzaklaştıramaz nıhahaha[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 valla unity sende bi problem var. kim beni böf stragonof veya bi hünkar beğendi veya nebliim kievski piliç yemekten alıkoyabilir ki? evde yapmak kasnak onnarı... fakat yemek bişirüp yemek roxxorz tabi:)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Ulen akşam akşam ağzımın suyu aktı. Şöle mis gibi yapılmış bir Ali Nazik olacaktıki nım nım nımmm...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ogghhh canım çekti 1.5 kıymalı yumurtalı söledim[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bibuçuk adanamı yedim, odamda bekliyorum..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ya o sütaşın ayram reklamı ne öle ya cidden onları kaldırmaları lazım durumu kötü olan, onları alamayan insanların ağzını sulandırıyolar[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 03 November 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Pardonda o reklamlarin amaci ne saniyorsunuz?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar