Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekçi Araba Yarışı Aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Piyasada direksiyonla oyanabilecek şöle kaliteli ve en önemlisi gerçekçi bir yarış oyunu arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum(hele hele gerçekçi karting olursa süper olur)
şimdiden teşekkürler[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
NFSHP2 Gercekcimi degilmi kisiye gore degisir ama en iyi araba yarislarindan biri oldugu kesin :) Muzikleri zaten super :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
Walla Street Legal Redline Racing,

Direksyonla oynanırmı bilmem,

sokak yarışları, akşamları drag vs vs.. yapıosun
polisten kachma ceza yeme vs vs.. var

belli bi parayla başlayıp arabanı alıosun modifiye ediosun
para kazandıkça yeni arabalar alıosun vs vs..

güzel bi oyun
bende yeni keşfettim yeni oynamaya başladım
fazla bi bilgim yokh..
Mesaj tarihi:
gercekcilik bazen rahatsiz edebiliyor beni, bazen falcon 4.0 i kabuslarimda gorup terliyerek uyaniyorum[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.
Mesaj tarihi:
2 ye gerçekçi diyen birinin hayatı boyunca araba görmemiş olması lazım herhalde..
Sam bunlar rally arabası, senin bmx lere benzemez hehe

3 te sorun bende kabul ediyorum.. oyun çok gerçekçi hehe hatta yabancılar direksiyonla bile beceremiyoruz diye yakınıyorlardı ilk çıktığında[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Mesaj tarihi:
said:
Palin, 22 October 2003 21:38 tarihinde demiş ki:
Walla Street Legal Redline Racing,

Direksyonla oynanırmı bilmem,

sokak yarışları, akşamları drag vs vs.. yapıosun
polisten kachma ceza yeme vs vs.. var

belli bi parayla başlayıp arabanı alıosun modifiye ediosun
para kazandıkça yeni arabalar alıosun vs vs..

güzel bi oyun
bende yeni keşfettim yeni oynamaya başladım
fazla bi bilgim yokh..

Bu oyunun websitesi varmi Google da bulamadim ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
Live for speed var bi de aciip gerçekçi bir oyun ama netten oynanıyo yannış bilmiosam. PC world mü ne vermişti bi ara demosunu çok sağlam oyun...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
sen bakma soylenenlere cmr2 serinin en iyi ve en gercekci oyunudur. cmr3 u almis olmama ragmen hala cmr2 oynarim.

bu arada araba kullanirim ve cmr3 ile araba kullanmak arasinda pek bi bag kuramadim. 2 de ise yaptigin en ufak bir ayar bile yarisin kaderini degistiriyor. salise farkiyla campiyon oldugumu bilirim
Mesaj tarihi:
Yaa nukemcim kardeş gerçekçi demiş :) sen demişin midnight club :P[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
f1 challenge 99-02 ----> f1 simulatörü.debriyaj opsiyonu bile var tabi öyle bir direksiyona sahipsen..
colin mcrae 3 ---> daha iyi olabilirdi ama yol tutuşu ve realism açısından en başarılı ralli oyunu

total immersion racing ---> digerleri kadar olmasa da gerçekci sayılır.

diger tüm oyunları salla gitsin.. ha bir de nascar serileri iyidir.[hline]
  • Yeni Oluştur...