Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Piyasada direksiyonla oyanabilecek şöle kaliteli ve en önemlisi gerçekçi bir yarış oyunu arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum(hele hele gerçekçi karting olursa süper olur) şimdiden teşekkürler[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 kolin mak rea ralli 4[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 NFSHP2 Gercekcimi degilmi kisiye gore degisir ama en iyi araba yarislarindan biri oldugu kesin :) Muzikleri zaten super :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Palin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Walla Street Legal Redline Racing, Direksyonla oynanırmı bilmem, sokak yarışları, akşamları drag vs vs.. yapıosun polisten kachma ceza yeme vs vs.. var belli bi parayla başlayıp arabanı alıosun modifiye ediosun para kazandıkça yeni arabalar alıosun vs vs.. güzel bi oyun bende yeni keşfettim yeni oynamaya başladım fazla bi bilgim yokh..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 colin mc rae nin son oyunu sanırım 3 oluyor ? emin diilim kesinlikle onu edin onun dışında formula seviyorsan ea in en son artık 2003 ü mü çıktı bilemicem F1 oyununu da alabilirsin[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 benim ve abimin (esas o ailenin otoritesi yarış konusunda, amiga test drive'larından bugüne) gördüğü en gerçekçi yarış oyunları hep colin mcrae serisindendi, 3'ü alamadık makine kaldırmayacağından ama 3 de öyledir herhalde..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 2 gerçekçi değildi onu güzel yapan da oydu açıkçası tabii bir de hotseat 2 kişi oynanabilitesi 3 tam simulasyon olmus, arcade oynanış sıfıra inmiş arabayı kontrol bile edemedim hehe[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 nesi gerçekçi değildi 2'nin? cheat'leri açık unutmuşsundur kesin.. :-p arabayı kontrol edemiyorsan seninle ilgili olabilir mi sorun? ;) gerçekçiliğe sataşma eheh[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Draven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 gercekcilik bazen rahatsiz edebiliyor beni, bazen falcon 4.0 i kabuslarimda gorup terliyerek uyaniyorum[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 2 ye gerçekçi diyen birinin hayatı boyunca araba görmemiş olması lazım herhalde.. Sam bunlar rally arabası, senin bmx lere benzemez hehe 3 te sorun bende kabul ediyorum.. oyun çok gerçekçi hehe hatta yabancılar direksiyonla bile beceremiyoruz diye yakınıyorlardı ilk çıktığında[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
jonq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Palin, 22 October 2003 21:38 tarihinde demiş ki: Walla Street Legal Redline Racing, Direksyonla oynanırmı bilmem, sokak yarışları, akşamları drag vs vs.. yapıosun polisten kachma ceza yeme vs vs.. var belli bi parayla başlayıp arabanı alıosun modifiye ediosun para kazandıkça yeni arabalar alıosun vs vs.. güzel bi oyun bende yeni keşfettim yeni oynamaya başladım fazla bi bilgim yokh.. Bu oyunun websitesi varmi Google da bulamadim ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Live for speed var bi de aciip gerçekçi bir oyun ama netten oynanıyo yannış bilmiosam. PC world mü ne vermişti bi ara demosunu çok sağlam oyun...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 sen bakma soylenenlere cmr2 serinin en iyi ve en gercekci oyunudur. cmr3 u almis olmama ragmen hala cmr2 oynarim. bu arada araba kullanirim ve cmr3 ile araba kullanmak arasinda pek bi bag kuramadim. 2 de ise yaptigin en ufak bir ayar bile yarisin kaderini degistiriyor. salise farkiyla campiyon oldugumu bilirim
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Gran Tourismo'yu hala pc'ye yapmadılar ya ben ona yanıorum.[hline]This Cat Scratches Free.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Yaa nukemcim kardeş gerçekçi demiş :) sen demişin midnight club :P[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Nukem rally nasıl? Bende tam puanlık bi rally oyunu istiyorum. nasıl olcak bu?[hline]bla bla bla ...
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 f1 challenge 99-02 ----> f1 simulatörü.debriyaj opsiyonu bile var tabi öyle bir direksiyona sahipsen.. colin mcrae 3 ---> daha iyi olabilirdi ama yol tutuşu ve realism açısından en başarılı ralli oyunu total immersion racing ---> digerleri kadar olmasa da gerçekci sayılır. diger tüm oyunları salla gitsin.. ha bir de nascar serileri iyidir.[hline]
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Midnight Club a gercekçi denilmiş yukarda :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Öne çıkan mesajlar