fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Biraz önce El Cezire'de esir düşen askerlerimizin görüntüleri yayınlandı. Devlet büyüklerimizin Türk medyasına yayın yasağı koymasının sebebi belli oldu. Türk askerleri Kuzey Irak'da esir tutulurken hala orada taş taş üstündeyse o zaman bu hükümetin oturduğu yerlerde taş taş üstünde bırakılmaz. Halk bizi linç eder korkusu ile yasakladılar bu görüntüler, onun yerine yabancı kanallarda görüyoruz gelişmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Herhangi bi haber linki var mi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Televizyonda izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Inanmiyorum $u anda bu duruma da o yuzden.Inanamiyorum.Hakikaten Bizim askerlerimiz?El Cezire de mi izledin abi direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Halk bizi linç eder korkusu ... Arkadaşımın fikrini söylüyorum patiye üye olmadığından yazmamı istedi.. Acaba diyarbakıra saldırsalar linç etseler biz bunları nereden öğrenicez? Tamam iyi güzel halk deliye dönmesin ben de istiyorum ama... İki ucu b.klu değnek ? Bilemiyorum.. Bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 video haber gazeteport ta var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Hala duruyosa bu ordu,elinde butun yetkiler mevcutken hala duruyosa HELAL OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Teskere askere verilmedi, hükümete verildi canım kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 allah bin türlü belalarını versin ya.harbi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 O hukumeti tarti$mam ki ben.Tarti$irsam kufur yuzunden ben banlanirim yani.Kelimelerle ifade edemiyorum onlari ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Elime bir tüfek alıp oraya gidesim var... Hatta açıkça böyle olacaksa öldürülesim var... Neyseki sağlıkları yerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Çocukları sakat doğsun bu videoyu çeken heriflerin ve bunu yayınlayanların . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hukumetin elidne olay israil 1 askeri icin lubnanda tas tas sutunde birakmadi halkin tam destegini almadan avrupa amerika destekledi bizde 24 asker oldu 8 i kacirildi halk isyan durumunda herkes artik bitsin diyor hukumet sessiz ve herkesi susturuyor amerika aman ha girme diyor AB surundururuz diyor sonra yabanci okullarda beyni yikanmsi bati asiklarida ahkam kesiyor milelt kucuk gorup hakaret ediyorlar batinin iki yuzlulugunu kimse tartismiyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Israil cok cok cok yerinde ve cok basit bir ornek.Bu kadar korkak bir hukumet bu kadar $EREFSIZ bu kadar NAMUSSUZ Insanlar toplulugu cok nadir gelir.ULAN KACIRILAN EL INSANI MI ? UTANMAZ HERIFLER GOTUNUZ YEMIYOSA ORAYA BURAYA GIRMEYE,NOKTA OPERASYONLAR YAPMAYA GIDIN EVLATLARI KURTARIN O ZAMAN edit:banlanirim belki kusurada bakmayin [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 22:27 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 aga banlanırsan seni unutmuycam. bu arada harbi sağlıkları yerinde.işkence vidyosuylada karşılaşabilirdik allah korusun.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ve video roj TV de otesi yok AB ve ABD PKK teroristtir diyor ama televizyonalrinda avrupada kacirdikalri askerleri gosteriyorlar ve avrupa basini hala kurdish freedom fighterzzzz modunda ne diyim yani insanin salterleri atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Allah biliyo ya bi ula$ma $ansim olsa ba$taki adama neler derdim neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ben anlamıyorum bunları hiç anlamıyorum.... Amerika iyi bir oyuncu .. Türkiyeye ihtiyacı varken , ılımlı islam devletini oluşturmak istiyorken , bir yandan pkk'ya neden o kadar para dağıttı ve pkk'yı güçlendirdi anlamıyorum.. Savaşın gereğini anlayamıyorum. Tayyip Amerikanın kölesiyken neden birden bire karşı karşıya geldiler anlamıyorum çok. Avrupa zaten bizim tarafımızda değildi en azından ben görmedim. Ama Amerika ne çeşit bir plan içerisinde anlayamıyorum...Eğer ki Irağa saldırırsak Amerika'nın bize saldırması ne demek , Çok ta güçlü bir durumda olmayan Irak'ın Amerika'dan ve Avrupadan destek alması ne demek , Arkamızda kimler var? Ordularımızda kimler var ? Hadi asalım keselim insanlarımızı koruyalım derken herşeyimizden olmamız ne kadar bir yüzde taşıyor bunu düşünemiyorum.. Irağa girip çıkmamızdan sonraki olacaklar , ya da ırağa girip çıkamamızdaki olacaklar nedir bilmiyorum. ve anlayan varsa bilen varsa bana anlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Azıcık irade ve haysiyet yeterdi bütün ülkelerin maskarası olmamamız için. Ama fazla birşey istiyorum galiba. Askerlere umarım birşey yapmazlar ama görünüşe göre İran'ın İsrail'in falan kurtarması gerekiyor adamları, bizim ilgimiz bile yok baksanıza.. boo: iran ve türkiye birbirine düşüp bölgedeki güçlü devletler zayıflasa birilerinin işine yarardı. Bir şekilde buna bağlarlar tahminim. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 22:37 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yaa ben 3 kısı gordum kacırılanlar 8 kısıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 türkiye cumhuriyeti bagımsızlıgını kaybetmiş meger. allah kahretsin bizi bu durumlara düşüren herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" "Küfürlü içerik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Hakkari'deki jandarma karakolunu aradım, gerçi birden fazla karakol vardır herhalde. Kuzenim orda, teröristlerle 3-4 tane dağ var işte aramızda, iyi gibiyiz şimdilik dedi. Ama o 3-4 dağın diğer tarafında da tıpkı kuzenim gibi başkaları var ve onların da akrabaları anneleri babaları var, insan tırsıyor burda rahat koltuğunda bile olsa. Sigara falan yollayayım mı ister misin dedim, yok abi bir karton camel 14 lira dedi. Oha getirsene dedim (geyiğine tabi) ama şafak 95 küsür, kendisini getirsin başka bir şey istemem. Umarım başka kaçırılan olmaz, kaçırılanlar da sağ sağlim döner. Allaha şükür sabah 9 akşam 9 telefon başında da ulaşabiliyorum istediğim zaman adama bir telefon açıp. Baya bir merak edip arayan olduğunu da söyledi, eş dost soruyorlarmış, artık morallerini bozar mı iyi mi geliyordur bilemem. Telefonu da annem etti ilk, çocuk annemi kendi annesi sanıp anne? dedi, diyecek bir şey bulamadık, annem gerip oldu falan. Hak eden yerlere ettiğim küfürler bende kalsın, buraya yazmama gerek yok. Tahmin ediyoruz hepimiz zaten neler dediğimizi sanırım =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 biz kac senedir diyorduk ama kendini demokrasi neferi olarak tanimliyan yabanci asikalri her firsatta dalga gectiler televizyonda internette radyo programalrinda artik bu devirler gecti her ulke birbirine bagimli kuresel sermaye iyidir vatan millet diyenler salaktir kimse bagimsizligini yitirmiyor salaksiniz siz vs vs vs bal gibide yitirdik iste 8 askerimiz yok uluslararasi hukuk kuralalrina gore boyle bir hakkimiz var BM israil in olayinida onaylamis zamaninda ancak kolumuzu kipirdatamiyoruz kuklanin iplerini elinde tutan kisi izin vermiyor cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 2. atatürk gelmeden düzelmez bu ülke.düzelir diyene burdan bişey gonderiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar