ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 filmin adı kız arkadaşım idi evet öldürücü durumlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok güzel moral vermişin evet sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 valla soylemek istemiyorum ama arıya alerjisi olan cogu insan arının sokmasından sonra onlemini almazsa hayatı sona erebiliyor. o yuzden doktoru ciddiye al, neler yapabileceğini söyler herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 walla ufakken arılarla çok didiştim sokuldum 2 kere fln inanılmaz korkarım arılardan,aynı odada arı varsa duramam kaçar giderim,vize&final fln tanımam dersten bile direk çıkmışlığım vardır şaşkın bakışlar altında kahrolsun arılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 1 saat önce gibi arı soktu orta parmağımıı,şişirdi . yarım saat sonra gibi sarımsak-zeytinyağ sürdüm, biraz etkili oldu yalnız hala feci sızlatıyor . dindirebilecek bir şey var mı sızlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. çok çirkin bi olay ama evet yapabilirsin yada eczaneye gidip amonyak alabilirsin aynı şey. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 görmedim ne olduğunu arının. böyle içime girer gibi oldu,tam lan dedim soktu o arada kaçtı . arı olduğunu bile göremedim de arıdır yani =)çişimi süremem ,sigara içiyorum ,benim amonyağım bile kötüdür sfasf. zeytinyağı biraz dindirdi allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. sene 2008. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 öyle ama :D napiyim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. manyakmısın lan allah belanı versin. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bi de çiş sürmek nedir, krem mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 anaaaaaaa olay oldu lan :D amonyak işte. alllaa allaaaa. aklınızda bulunsun diye şey ettim. düşün ki dağ başındasın napıcan şükret ki kakanı sürmüon sjksdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kakamı sürmeyi tercih ederim. kaka zehirsiz. çiş zehirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 öğrenci adam amonyak almaz. abi sızlıo =( sınavım var pazartesi .bahanesi olur mu bu,olmaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ginaly said: kakamı sürmeyi tercih ederim. kaka zehirsiz. çiş zehirli çiş zehirli mi? bildiğim kadarıyla susuzluktan ölmek üzere olunursa içilebiliyor, aşırı ölümcül durumlarda içebilirsiniz yani. hatta dalga geçmiyorsa :) hakkındaki bi inglizce yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 siz çiş-kakayla uğraşa durun , arı sokmasına karşı bir doktor hanımdan yapılacak şeyleri aldım,sonradan görenlere yardımcı olacaktır. -stereoid içeren kremler -sokma anında soğuk su veya buz. 1 saat içinde anafilaktik şoka sokuyormuş alerjisi olanlar da. kesinlikle onların da antidot taşımaları gerekiyormuş .ve acil doktor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ginaly said: urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. manyakmısın lan allah belanı versin. ıy. evet sürdüm ben çok iyi hemen geçti!1 ginaly said: bi de çiş sürmek nedir, krem mi bu kıvamlıdır çişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. çok çirkin bi olay ama evet yapabilirsin yada eczaneye gidip amonyak alabilirsin aynı şey. ;) Yıllar önce ben bebeklikle çocukluk arasındayken ıhlara vadisinde ısırgan otuya ilişkiye girmişti elim. Herkesin ortasında işetmişlerdi elime, sonra herkes benden kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ve dediğim şeylerin de birini yapmadım,orta parmağın üstten 2 bölmesi şiş hala .sızlıyor ,kalem tutabiliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hatketmişsin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Alerjinin seviyesine göre anında öldürebiliyo, tüylerim diken diken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet benim babamın alerjisi var bi keresinde ölü arının iğnesine basmıştı direk boynundaki damarlar şişmişti nefes alamamaya başlamıştı :S bi de kimse yazdı mı bilmiyorum ama arı sokunca soğan da konulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şöle siyah kocaman bi arı resmi koyyim dedim arattım googleda, daş gibi hatunlar çıktı arıdan ziyade, tavsiye ederim. alerjisi olanlar adına üzüldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hiç de öyle birşey çıkmadı hatun aramaya girdim gayet de kocaman siyah arı çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 arıya alerjiniz varsa örümceklerdende sakının kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar