ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 filmin adı kız arkadaşım idi evet öldürücü durumlar varmış
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 valla soylemek istemiyorum ama arıya alerjisi olan cogu insan arının sokmasından sonra onlemini almazsa hayatı sona erebiliyor. o yuzden doktoru ciddiye al, neler yapabileceğini söyler herelde.
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 walla ufakken arılarla çok didiştim sokuldum 2 kere fln inanılmaz korkarım arılardan,aynı odada arı varsa duramam kaçar giderim,vize&final fln tanımam dersten bile direk çıkmışlığım vardır şaşkın bakışlar altında kahrolsun arılar...
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 1 saat önce gibi arı soktu orta parmağımıı,şişirdi . yarım saat sonra gibi sarımsak-zeytinyağ sürdüm, biraz etkili oldu yalnız hala feci sızlatıyor . dindirebilecek bir şey var mı sızlamayı
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. çok çirkin bi olay ama evet yapabilirsin yada eczaneye gidip amonyak alabilirsin aynı şey. ;)
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 görmedim ne olduğunu arının. böyle içime girer gibi oldu,tam lan dedim soktu o arada kaçtı . arı olduğunu bile göremedim de arıdır yani =)çişimi süremem ,sigara içiyorum ,benim amonyağım bile kötüdür sfasf. zeytinyağı biraz dindirdi allahtan
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. sene 2008.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. manyakmısın lan allah belanı versin. ıy.
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 anaaaaaaa olay oldu lan :D amonyak işte. alllaa allaaaa. aklınızda bulunsun diye şey ettim. düşün ki dağ başındasın napıcan şükret ki kakanı sürmüon sjksdgh.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kakamı sürmeyi tercih ederim. kaka zehirsiz. çiş zehirli
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 öğrenci adam amonyak almaz. abi sızlıo =( sınavım var pazartesi .bahanesi olur mu bu,olmaz (:
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ginaly said: kakamı sürmeyi tercih ederim. kaka zehirsiz. çiş zehirli çiş zehirli mi? bildiğim kadarıyla susuzluktan ölmek üzere olunursa içilebiliyor, aşırı ölümcül durumlarda içebilirsiniz yani. hatta dalga geçmiyorsa :) hakkındaki bi inglizce yazı
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 siz çiş-kakayla uğraşa durun , arı sokmasına karşı bir doktor hanımdan yapılacak şeyleri aldım,sonradan görenlere yardımcı olacaktır. -stereoid içeren kremler -sokma anında soğuk su veya buz. 1 saat içinde anafilaktik şoka sokuyormuş alerjisi olanlar da. kesinlikle onların da antidot taşımaları gerekiyormuş .ve acil doktor .
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ginaly said: urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. manyakmısın lan allah belanı versin. ıy. evet sürdüm ben çok iyi hemen geçti!1 ginaly said: bi de çiş sürmek nedir, krem mi bu kıvamlıdır çişi
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 urmesque said: eşek arısı değilse çişini sürebilirsin. ciddiyim. çok çirkin bi olay ama evet yapabilirsin yada eczaneye gidip amonyak alabilirsin aynı şey. ;) Yıllar önce ben bebeklikle çocukluk arasındayken ıhlara vadisinde ısırgan otuya ilişkiye girmişti elim. Herkesin ortasında işetmişlerdi elime, sonra herkes benden kaçtı
malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ve dediğim şeylerin de birini yapmadım,orta parmağın üstten 2 bölmesi şiş hala .sızlıyor ,kalem tutabiliyorum .
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Alerjinin seviyesine göre anında öldürebiliyo, tüylerim diken diken oldu.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet benim babamın alerjisi var bi keresinde ölü arının iğnesine basmıştı direk boynundaki damarlar şişmişti nefes alamamaya başlamıştı :S bi de kimse yazdı mı bilmiyorum ama arı sokunca soğan da konulur
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şöle siyah kocaman bi arı resmi koyyim dedim arattım googleda, daş gibi hatunlar çıktı arıdan ziyade, tavsiye ederim. alerjisi olanlar adına üzüldüm :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hiç de öyle birşey çıkmadı hatun aramaya girdim gayet de kocaman siyah arı çıktı :D
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 arıya alerjiniz varsa örümceklerdende sakının kendinizi.
Öne çıkan mesajlar