GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 aureliyuda bariz dusurdu herif. bu spikerde yorumcuda ne ruhsuz anlatio ama ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mustafa Denizli ruhsuz bi adam zaten. Ah hakem ah. Benim ahımı aldın, ahım da seni alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 OHA O ATAK KESİLİR mi be neyse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 eh iyi gene. deplasmanda 10 kisi 1 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ehu. En çok da forumda PSV alır diyen tiplerin sayısı arttıkça seviniyodum, tam oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 abi bariz alacaımız maçı alamadık yannız. böyle hakem olmaz olsun bi de, o atak kesilir mi 1, o hareket direk kırmızıysa bi sonraki denize yapılan sarı olmaz mı ne ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 iyisiniz gene alex sakat deivid kirmizidan gg 1 puan mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çok güzel oldu.. 2 hafta sonra içerde psv.. 3 tane atar yollarız takım degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 süper iş , 10 kişi phillips stadium dan puan çıkarmak , herşeyi geçtim doğru düzgün pozisyon vermedik adamlara , semih biraz şanslı olsa 1-0 alırdık bu maçı , bunada çok şükür , içimizdeki psv lilere selam olsun , rakiplerimizi tutmaya devam etsinler daha çok moraracaklar böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 psv maymun olur saraçoğlunda giuseppe meazza'dan 1 puan... kesinleşir çıkmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet 5leriz biz bu PSVyi.. Bi cacık olmaz bunlardan.. Yanlız artık Colin Kazım'ın ilk 11de başlaması, Deniz'in bu takımdan defolup gitmesi, Kezman yerine Semih'in oynaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 8. maç oldu kaybetmediğimiz psvlilere interlilere cska'lılara selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 deniz iyi oynadi bu mac bence diger maclarina gore en azindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 deivid pek iyi değildi maç boyu. neden almadı daha önceden onu oyundan zico yerinede colini koymadı aklım almıyor.. yenemediğimiz için üzülüyorum şuan. öf hazmedemedim beraberliği resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 alex sakatlanmasa ve deivid kırmızı görmese fb alırdı bile bu maçı. gerçi kırmızı kart gösterir demiştim ama böyle bir pozisyona göstereceğini tahmin etmemiştim hiç. en fazla sarı verirki vermese de olur yani nice pozisyonları es geçti hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Deniz gitmesin abi bence çok faydalı oynuyo. Appiah bi çıksın oynasın formunu, durumunu görelim ona göre belki kulübeye çekilebilir Deniz. Semih senelerce kulübe'de oturmasına rağmen gayet tecrübeli bir forvet gibi oynadı. İyi gözlemlemiş kenarda otururken. Gökhan Gönül mükemmel bir adam. Farfan'ı resmen sahadan sildi ilk yarıda, sonra ikinci yarıda yerini değiştirmek zorunda kaldılar. Bu adam Önder'i çok rahat keser takımdan. Alex'in umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. Deivid bence önceki 2 maçtan çok daha kötü oynadı. Abuk subuk toplar kaptırdı, Tuncay'ı anımsattı. Vuramadığı 1 topun dışında 2 topa da eskisine göre nispeten kötü vurdu. Kırmızı kartı yorumlamaya bile gerek yok, hakemin kokartını asması lazım. Bu hakemlerle bu lig bitmez. Wederson ilk yarı çok iyiydi, ikinci yarı özellikle Deivid atıldıktan sonra defansta oynadığı sırada bence vasattı. Kazım yine görevini yapmaya çalıştı girdikten sonra, güzel hamleler de yaptı ama içeri çıkartabilseydi çizgiye indikten sonra mükemmel olurdu. Takımın geri kalanı görevlerini yerine getirdiler. Defans hattı hatasız oynadı, pozisyon vermediler 2-3 tanenin dışında. Carlos ve Aurelio bu takımın herşeyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 fenerbahçe grubunun tek yenilgisiz takımı olarak kaldı bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 eveeeeet bir maç daha geçti. Fenerbahçemiz alnının teriyle hakkıyla maçtan beraberlikle ayrıldı. son 25 dakkayıda 10 kiş ioynadığı düşünülürse çok değerli bir puandı. Sonraki maçlara bakarsak: Psv yi sahamızda yenebilicek güçteyiz di mi? Evet. Cska yı yenebilicek güçteyiz sahamızda? Evet. inter maçı? ?? e biz sahamızda oynicağzımız maçlardan birini alır dierğinde beraberlik yakalarsak en kötü ihtimalle. çıkarız. Ama fenerim bu iki maçıda alıcak güçte bunu 3 maçtır gösteriyor. kendi sahamızda mükammel seyirci baskımızla ve saldırı futbolu oynayınca 2 rakibimizide dağıtıcaz ben onlara güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 $u alex sakatlanmasaydı gerçekten süper geçicekti maç of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Umarım bu futbolun hakkını gruptan çıkarak alır fener, PSV karşısında da türlü zorluklara karşı mücadele ettiler iyi de oynadılar, gruptanda çıkarlarsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 onderi ortaya alir iste lugano cezali, gokhanda gene yerinde oynar. appiah bi iyilesse,onun gibi guzel pas yapan adam lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 lugano'nun yerine direk Yasin'i koyabilir.Önder yine yedek kalır. Deivid yerine Appiah oynar o maça kadar form tutar.iyileşti zaten. Volkan Gökhan Yasin Edu Carlos Appiah Aurelio Deniz Vederson [center]Alex Kezman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 appiah kanat oynamaz diye düşünüyorum o yüzden deniz kenara gelebilir veya appiah hiç kadroya dahil olmaya da bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 önceki senelerde Daum oynatıyordu bu şekilde ancak sağ bek cıkıyordu açığa serkan balcı ,önder gibi. böle oynatırsa gökhan gönülle iyi verkaç falan iş yapabilirler. ben olsam colin kazım'ı ilk 11 sağ açık başlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 deniz'e laf yok. geçen cumartesiye kadar çok küfür etmiştim ama anladım çok yararlı olduğunu. adam acaip mücadele edip toplar çıkarıyo, sağada basmadığı yer yok sadece hücumda çok yeteneksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar