Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 izmir'de sabahtan beri inanılmaz bir yağmur var. bir ara durdu 5-10 dakika kadar, tam üstümü giydim üniye gitmeye heveslendim daha evden çıkmadan yine başladı sağnak bir biçimde. hava öğlen 1'den beri kapalı tamamen, özlemişim yağmuru cidden. ha bir de yollar tamamen dereye dönmüş durumda (bornovada öyle en azından) dışarı çıkılacak durumda değil. önümüzdeki 2 gün daha sağnak yağışlı gösteriyor hava durumunu, istanbul ve ankara ne alemde? sadece izmire mi has bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 istanbul güzel. ankara'ya 5 yıldır yağmur yağmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ankarada yagmur yok. %1.5 barajlar. ara ara sular kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @İstanbul-kocaeli sınırında gün boyunca hava kapalıydı. Bir ara şöyle en tatlı şekliyle yağdı. Şu anda durmuş vaziyette. Çok bir etkisi olmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Umarım sadece izmire has değildir..Toprakların banyoya ihtiyacı var,gözeneklerine suyu emip kuru derilerinin altından çıkmalılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 toprak seven adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ankarada yer yer yağıyor gibi ama baraja faydası yok sadece toprağı suluyor. Ama buna da şükür en azından bitkiler için 1-2 ay dayanacak kadar ıslandı toprak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ankara Kalahari çölünü geçti ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ankara garip bir şehir abi.Memur şehri tam.Binalar gri,gökyüzü gri,insanlar gri(en son geldiğimde öyleydi en azından).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İzmir gerçekten çıldırdı. Karşıyaka da aynı durumda. Yer yer altyapı sorunları yüzünde göller oluştu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İzmir/Konak tarafı iyi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ankaraya yağmur çiledi bugün yehooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Keşke izmiri komple sel bassa,okula gitmesek,arkadaşlarla counter strike oynasak.Böhüv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 turgutreis/bodrum'u da sel götürüyor bugün. elektrik kesilmesin de yağsın güzel. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Ankara garip bir şehir abi.Memur şehri tam.Binalar gri,gökyüzü gri,insanlar gri(en son geldiğimde öyleydi en azından).. ehahaha.. ayrıca katılıyorum ben de.. kayserideyim babamın ameliyatı sebebiyle.. donuyorum biraz.. ama yağış yok. dağda kar var ama.. istanbula dönmek için sabırsızlanıyorum. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 19:12 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ankara güzel yağmur da var ayrıca son bi kaç gündür. gri denebilir tabi ama bi yeri seversen orası dünyanın en güzel yeridir, sevmezsen değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Abi ben izmiri seviyorum cillop gibi bir şehir(+kızlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bugun Izmirdeydim. Donuma kadar islandim, karsidan karsiya gecilmiyodu. Semsiyesiz ve ceketsiz sadece bi gomlek, saldim saclarimi, 8 aydir yagmur gormemisim zaten boyle yagan yagmuru icercesine kaldirdim kafami gok yuzune. Millet bakiyo kim bu deli diye, yanimdan isten cikmis, takim elbiseli abiler geciyo ; 'helal olsun, tadini cikar diyolar' falan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 izmirde heryer pertti ya. balçova perişan haldeydi öğlen. akşam üstü karşıyakaya dönerken konakta trafik kitllenmiş yeryer göller oluşmuş. alsancak zaten göldü.tırstım gecemiycez diye bide ağırdık biraz dedim kaldık biz yolda.bi ara önden dumanlar fln gelmeye başladı.frenlerdenmiş allahtan :D. altınyol iyidi çevreyolu sağolsun(gerçi kskdan alsancağa gidiş felaketti) karşıyakada trafik pert.bostanlı iyi durumda.girnede lunaparkın orda en son kanalizasyondan sular fışkırıyodu. baya bi yağdı bugün devamını beklyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 toprak kokusunu özlemişiz be iyi yağdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 karşıyaka alaybeyde pert oldum. sudan çıkmış sıçan gibi oldum. 5dk dışarda yurumeme rağmen..sonra her zaman takıldıgım cafeye sıgındım. sırılsıklam cafede uşudum. butun gun cafeden çıkamadım yagmur saolsun. bi ara sokaktan dere gibin sular akıodu, suların içinde bi fare boğulmuş kapılmış sulara gidiyodu öyle cansız bi şekilde. ayakkabılarım sular altında kalmıştı tiksindim sora. falan filan izmir pertti yani bugunki yagmurda. fakat pert olsun yağsın farkmaz artık... yağdır mevlam su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 [spo]yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın[/spo] valla sabah uyanır panjuru açarım, hava kapalıysa evdeyim babij. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 perşembe gününe kadar sağanak yağmur gösteriyor hava durumu, sen rahat ol jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İzmirde baya iyi yağdı yağmur. Evden çıkıp metroya kdr yürüdüm annemi almak için(mesafe 100-200 m. falandır) eve geldiğimde sırılsıklamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ankaradan aldıgım haberlere gore baya yagmıs bu gun isparta da da yagmur yagdı klasık yollar nehir halini aldı harleylerimle 10 cm akan suda yurudumm yine hataydan aldıgım habere gore hava iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar