Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir sular altında

Pyro

Öne çıkan mesajlar

izmir'de sabahtan beri inanılmaz bir yağmur var. bir ara durdu 5-10 dakika kadar, tam üstümü giydim üniye gitmeye heveslendim daha evden çıkmadan yine başladı sağnak bir biçimde. hava öğlen 1'den beri kapalı tamamen, özlemişim yağmuru cidden. ha bir de yollar tamamen dereye dönmüş durumda (bornovada öyle en azından) dışarı çıkılacak durumda değil. önümüzdeki 2 gün daha sağnak yağışlı gösteriyor hava durumunu, istanbul ve ankara ne alemde? sadece izmire mi has bu durum?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ankara garip bir şehir abi.Memur şehri tam.Binalar gri,gökyüzü gri,insanlar gri(en son geldiğimde öyleydi en azından)..

ehahaha.. ayrıca katılıyorum ben de..

kayserideyim babamın ameliyatı sebebiyle.. donuyorum biraz.. ama yağış yok. dağda kar var ama..

istanbula dönmek için sabırsızlanıyorum.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 19:12 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun Izmirdeydim. Donuma kadar islandim, karsidan karsiya gecilmiyodu. Semsiyesiz ve ceketsiz sadece bi gomlek, saldim saclarimi, 8 aydir yagmur gormemisim zaten boyle yagan yagmuru icercesine kaldirdim kafami gok yuzune. Millet bakiyo kim bu deli diye, yanimdan isten cikmis, takim elbiseli abiler geciyo ; 'helal olsun, tadini cikar diyolar' falan asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde heryer pertti ya.
balçova perişan haldeydi öğlen.
akşam üstü karşıyakaya dönerken konakta trafik kitllenmiş yeryer göller oluşmuş.
alsancak zaten göldü.tırstım gecemiycez diye bide ağırdık biraz dedim kaldık biz yolda.bi ara önden dumanlar fln gelmeye başladı.frenlerdenmiş allahtan :D.
altınyol iyidi çevreyolu sağolsun(gerçi kskdan alsancağa gidiş felaketti)
karşıyakada trafik pert.bostanlı iyi durumda.girnede lunaparkın orda en son kanalizasyondan sular fışkırıyodu.
baya bi yağdı bugün
devamını beklyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

karşıyaka alaybeyde pert oldum. sudan çıkmış sıçan gibi oldum. 5dk dışarda yurumeme rağmen..sonra her zaman takıldıgım cafeye sıgındım. sırılsıklam cafede uşudum. butun gun cafeden çıkamadım yagmur saolsun. bi ara sokaktan dere gibin sular akıodu, suların içinde bi fare boğulmuş kapılmış sulara gidiyodu öyle cansız bi şekilde. ayakkabılarım sular altında kalmıştı tiksindim sora. falan filan izmir pertti yani bugunki yagmurda. fakat pert olsun yağsın farkmaz artık... yağdır mevlam su.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın yarın da yağsın[/spo]
valla sabah uyanır panjuru açarım, hava kapalıysa evdeyim babij.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...