DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 said: Lan game var mı acaba?Eklense ne güzel olur oynardık hamachiden Pes6 da bu özellik yoktu.Oyunu netten oynayabilmek için orijinal CD Key ile kaydolup Konami serverları üzerinden oynayabiliyordunuz.Pes2008'de de aynısı uygulanmış. Oyundaki bazı özel hareketler ; Nutmeg - Topu geri çekip, ayağınızın burnuyla ileri itme Dururken R2, geriye basın+R2 ve ileri+R2 hızlıca. Diving(hakemi aldatmak için düşme) L1+L2+R1 Forma çekme R1+X Bakarak orta L1+R1 sonra O Orta yapma duruşu L1 then R1 x3 Topu üstüne basıp itme L1+R1 sonra L1 2x Topu üstüne basıp itme ve koşma L1+R1 sonra 2x L1+R1 Yan adımda topun üzerinden boş adım atma Bir yan adım yapın (yukarı/ veya /aşşağı+R2) sonra çabukça L1 x2 Topun çevresinden geçme koşarken L1 e basılı tutun sonra çabukça R1 x2 (2 kere basın) Alıntıdır : http://www.trkonsol.com/article-16-PES-2008-yeni-hareketler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hadi fifacılar karşılaştırsanıza eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Fifacı kaldımı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 rapid linki warsa bi öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 anlamadim gitti. adriano gibi adamla sert sutlar atamiyorum artik nedense. 4/3 u doluyo sut seysinin ama hala yumusacik sutlar atiyo adam ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Arkadaşlar hala oyunun linkini beklemekteyim. Oynayan arkadaşlar; anlayış lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oyun güzel türkiye ligini cikarsa keske birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yapıyorlarmış türkiye ligi çıkınca link atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 herşeyi über yapmış adamlar helal olsun ama şu düzgün ve istediğim yere pas atma olayını çözebilmem bayaaa uzun sürcek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ne kadar ilginç yıllardır aynı oyunu yapıp yapıp satıyorlar insanlar da ballandıra ballandıra oynuyorlar. Fifa, Pes, Football Manager felan. bir FPS veya Strateji oyununda böyle bişi yapsalar asarlar adamı. Story mode'u felan yok halen değil mi? Şimdiye kadar tek oyuncu ile oynayıp maçlara katılma olayı bile koymuş olmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben de sizin böyle saçma yorumlarınıza hastayım, ne aynı oyunu? adamlar ne yapsınlar futbol oyununa, yeni silahlar falan mı eklesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 story mode anca popomundo da olur... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zuahdashash dela çok süper söylemişin hajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ki bonec o deidign tek oyuncu ile maçları oynama senelerden beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yan apt da benden 2 gun sonra sipariş veren arkın oyunu geldi benimki gelmedi ağlıycam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Fistan said: bana pes6 yı silphatos gönderdi dvd ye cekip saolsun ^__________^ [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 08:32 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] ahah reca aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 newdonis said: ki bone o deidign tek oyuncu ile maçları oynama senelerden beri var. nerde var tek oyuncu ile maçları oynama? hangi seneler? PrudenT said: ben de sizin böyle saçma yorumlarınıza hastayım, ne aynı oyunu? adamlar ne yapsınlar futbol oyununa, yeni silahlar falan mı eklesinler? haha, aynı oyunu sadece takımlardaki kadrolar değişiyor diye oynuyorsunuz da sonra gelip yoruma saçma mı diyorsunuz? saçmalamayın plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tamam sen oynama zorla oynatan yok... proboner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 roberto carlosun reklaminda carlos kim diye sorup gelip burda bu oyunu elestirme bonec. Anlamiyorsun futboldan, anlamak zorunda da degilsin ama zorlama durumu... her sene bir cok degisiklik oluyor ama futbolun icinde degilsen, mac takip etmiyorsan anlamazsin... topa vurus sekli ve topun havada gidis fizigi bile degisse cok etkiliyor oyun tarzini. o yuzden bosver bu konulara yazip rencide olma bosuna :) sonra uzuluyorsun herkes bana karsi cephe aldi diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abi sende hakkaten var bi manyaklık. fifa'da bu sene story modu var gayet tek oyuncu için, ki peslerde (bildiğim kadarıyla pes4'ten beri, 5 sene mi kaç seneyse) de maçları tek oyuncuyla oynayabiliyorsun istediğin gibi, onu da bilmiyosun ki uyduruyosun. abicim oyunlar her sene gitgide gerçeğe daha yakın oluyor, fizik gelişiyor, eğer kadrolar için oynasaydık kadrolar sürekli güncelleniyor eski oyunlar için (pes5, cm01-02 vb.). sen pes4, pes5 ile pes6'yı, sonra pes2008'i, fifa 2000-2007 serisini oynayıp (ki oynamamışsın bariz) "arasında fark yok" diyorsan kusura bakma bone ama ya körsün ya anlama sorunun var. ha desen ki pes5 ile pes6 grafikleri aynıydı, sadece oynanış güzelleşip oturmuştu, onu anlarım. desen ki fifa 2000-2001-2002 aynı oyundu, onu da anlarım, ama tamamen saçma bi genelleme bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 daha önce soran olmuş ama pc için rapid yada sağlam bi torrent link'i pm atabilirmisiniz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 "Football Manager felan" nası değişiklik yok lan football managerda.sırf oyuncuları güncellemeleri yeter be.yeni yetenekleri falan ekliyolar, oyuncu özelliklerini güncelliyolar, transferlerdi klüplerin durumuydu ottu boktu.zaten football managerdan daha fazla ne bekliyosunki? ha ben kendi adıma klüp yöneticiliği eklemelerini bekliyorum, o ayrı mevzu :p böle bilet fiyatlarıydı stadyum ayarlarıydı ottu boktu onlarıda koysalar çok kral olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 lan ayni oyunu degisik kapakla veriyolar her sene onunuze, siz de aa o degismis bu degismis diye kaniyosunuz, bone hakli, haklisin bone, ama sakallarin duzgun olmadigi icin seni dinlemiyo bu hinzirlar. saka lan saka. bone oynamiyosan oyunlari bence fazla yorum yapma, zira yanlis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yazıyorum buraya yenilikleri: - oyuncuların modeli, fiziği, topun hareketleri, modellenmesi, yerçekimi etkileri değişti. bak bunlar değişti. boyanmadı. değişti. baştan yapıldı. yeni modeller falan. - set piece ler geliştirildi, adam gibi set piece ler var oyunda. - oyunda gerçekçiliğin dozu arttı, yan toplarda çizgiye inmeden yapılan ortaların verimi vs arttırıldı. - oyuna yeni birşey eklenmedi evet. e futbol oyunu bu, amaç futbol oynamak. futbol oynuyoruz. çok da güzel oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar