Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Evet biraz önce spor haberlerinde izledim o yüzden kaynak falan bakmadım. Ziya Doğan ve Bülent Korkmaz istifa etmişler. Ziya Doğan'ın gitmesini normal karşılarım da Bülent Korkmaz Bursaspor'da bence gayet başarılı bir grafik çizmişti. Yönetimle sorunları varmış belli bir süredir, Çaykur Rize yenilgisi sonrası sözleşmeyi karşılıklı feshetmişler. Ligimiz teknik direktör öğütücülüğüne aynen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bülent Korkmaz'ın basarılı oldugunu neye dayanarak soyledin bilmiyorum da, Bursaspor su anda düsme hattında. Bulent Korkmaz bıraktı ama yine de düşecekler insallah :) Ziya Doğan'ın da vakti gelmişti. Beşiktaş maçındaki rezillikten sonra bırakmaması yüzsüzlük olurdu bence. ziya bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 valla bursaspor ligde izlemesi keyif veren 3-5 takimdan biriydi. bülent acikta kalmaz da ziya doğan ı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Her zamanki gibi işin kolayına kaçılıyor ve sorunların sebebi araştırılmadan teknik direktörler kapı dışarı ediliyor. Ziya Doğan'ın iyi bir teknik direktör olmadığı konusunda hemfikirim fakat ceza yüzünden kaybedilen 3 puanı Trabzon'a ekleyince gayet eksik bir kadroya sahip bu takımın ligde kötü bir yerde olmadığı ortaya çıkıyor. O zaman da şu soruyu sorarım ben bu takımla lider olunulması mı bekleniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bülent'in geçen sezonki performansı ve bu sezon oynattığı oyuna bakarak başarılı dedim. Bursaspor gerçekten iyi oynayıp kaybediyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bu ziya her seferinde aynı şeyi yapıyor 3 oldu heralde bu durumu kötü de değildi [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:38 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ziya doğan geç bir karar aldı. kulubü yanlıştı ,kendinin de hataları da vardı ,sonuçta böyle bir fiyasko ortaya çıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bülente haksızlık olmuş da ziyayı bilmem. bu cümledeki anlatım bozukluğunu bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yahu 9 haftada tek galibiyet ve 15. sırada bursa. ne haksızlıgı? adam kendi istifa etti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bursa spor bulent'in istediği hiç bir adamı almadı aynı şekilde Trabzon yönetimide hiç bir transfer yapmadı.(Her sene yaptığı vasat türk transferleri hariç) yapmak şurda dursun elindeki kaliteli denebilicek oyuncuları sattı stepanov,ersan martin( Mahkemelik parasını alamaya bilir hatta) Trabzon'a acıdım doğrusu yönetim ne hale getirdi takımı . Sadece bir Antrenör olan Özkan Sümer bundan bin kat iyi yönetiyordu . Mehmet Ali yılmaz bile iyiydi bu tayyip'in yalakasından [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 19:12 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben bursa maçlarına baktım biraz. evet sert oynatıyor. bursayı kendi sahasına kapattırıyor, doğrudur. nerdeyse bütün maçlarda maçın başından beri beraberliğe oynuyor gibiydi. ama ben bunun için bülenti suçlayamam çünkü ikinci ligden yeni çıkmış 2 sene önceki kadrosu çok daralmış üstelik inanılmaz yönetim sorunlarıyla uğraşan bursayı coşturmasını bekleyemem. çoğu maçta da çok şanssızdı bursa. acaip goller yedi. haksızlık dediğim de bülentin istifaya zorlanmış hissetemesi kendini. yönetim tarafından değil tabii ki. elindeki kısıtlı imkanlarla şanssızlığa yenilmesidir dediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bülent korkmaz istifa etmedi, kovuldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bülent Korkamz maçtan önce istifa etti, istifası kabul edilmedi, maçtan sonra kovuldu. Ne biçim yönetim bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu arada trabzon'un başına ersun yanal geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bursa kümeye nihoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Her şey tamam da Ankaragücünde ki Briegel neden görevine son avrildi onu anlamıyorum?Fenerle 4 puan var arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oftaş maçından sonra galiba "sahtekarsınız, oynamıyosunuz" falan demiş futbolculara. yönetimlede problemliymiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ersun ocak'a kadar istifa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar