Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor ve Bursaspor'da teknik direktör istifaları


Holy

Öne çıkan mesajlar

Evet biraz önce spor haberlerinde izledim o yüzden kaynak falan bakmadım. Ziya Doğan ve Bülent Korkmaz istifa etmişler.

Ziya Doğan'ın gitmesini normal karşılarım da Bülent Korkmaz Bursaspor'da bence gayet başarılı bir grafik çizmişti. Yönetimle sorunları varmış belli bir süredir, Çaykur Rize yenilgisi sonrası sözleşmeyi karşılıklı feshetmişler.

Ligimiz teknik direktör öğütücülüğüne aynen devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her zamanki gibi işin kolayına kaçılıyor ve sorunların sebebi araştırılmadan teknik direktörler kapı dışarı ediliyor.
Ziya Doğan'ın iyi bir teknik direktör olmadığı konusunda hemfikirim fakat ceza yüzünden kaybedilen 3 puanı Trabzon'a ekleyince gayet eksik bir kadroya sahip bu takımın ligde kötü bir yerde olmadığı ortaya çıkıyor. O zaman da şu soruyu sorarım ben bu takımla lider olunulması mı bekleniliyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa spor bulent'in istediği hiç bir adamı almadı aynı şekilde Trabzon yönetimide hiç bir transfer yapmadı.(Her sene yaptığı vasat türk transferleri hariç) yapmak şurda dursun elindeki kaliteli denebilicek oyuncuları sattı stepanov,ersan martin( Mahkemelik parasını alamaya bilir hatta)

Trabzon'a acıdım doğrusu yönetim ne hale getirdi takımı . Sadece bir Antrenör olan Özkan Sümer bundan bin kat iyi yönetiyordu . Mehmet Ali yılmaz bile iyiydi bu tayyip'in yalakasından

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 19:12 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bursa maçlarına baktım biraz. evet sert oynatıyor. bursayı kendi sahasına kapattırıyor, doğrudur. nerdeyse bütün maçlarda maçın başından beri beraberliğe oynuyor gibiydi. ama ben bunun için bülenti suçlayamam çünkü ikinci ligden yeni çıkmış 2 sene önceki kadrosu çok daralmış üstelik inanılmaz yönetim sorunlarıyla uğraşan bursayı coşturmasını bekleyemem. çoğu maçta da çok şanssızdı bursa. acaip goller yedi. haksızlık dediğim de bülentin istifaya zorlanmış hissetemesi kendini. yönetim tarafından değil tabii ki. elindeki kısıtlı imkanlarla şanssızlığa yenilmesidir dediğim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...