Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Referandum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özür Diler
--------------------------------------------------------------------------------------------------

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:27 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pusuya dusurulerek olmektense, savasarak olmeyi tercih etmemiz gerek miyor mu?

hayır diyen neden hayır diyor anlamadım. baska bir secenegimiz varmış gibi sanki. zeytin dalı uzatalım isterseniz pkk'ya.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar sadece evet veya hayir yazin lutfen!!
Tartisma cikmasin burda lutfen, neden hayir dedigimi merak edenler bana omden msnden felan sorabilirler yeterki burda tartisma olmasin su konu kapanmasin nolur, gorelim su istatistigi
Mesaj tarihi:
Lütfen arkadaşlar başta söylenmiş sadece evet ve hayır. Ben unutarak bir post yazdım mesela sonra sildim.

Sadece evet ve hayır.

Arkadaşım başka başlık aç bunun içine etme.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:41 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yahu ne istatistiği. diyelim ki evet cıktı ee nolcak? paticik savasa evet dedi. vay anasını be.

tartısmayacaksak ne anlamı var bu konunun. anlat burda, dogru duzgun anlat kapanmaz baslık.

type

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:41 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
toggie 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:40 tarihinde demis ki:
yahu ne istatistiği. diyelim ki evet cıktı ee nolcak? paticik savasa hayır dedi. vay anasını be.tartısmayacaksak ne anlamı var bu konunun. anlat burda, dogru duzgun anlat kapanmaz baslık.

ben merak ediyorum sahsen uyesi oldugum bir sitede kac kisi evet kac kisi hayir diyor, ve ozellikle de kimler diyor.
gel tartisalim baska konuda ama bu konuyu isleyisine birakin lutfen

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:42 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...