BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paticik ankara buluşması Cd ve ivy Ben ve Cd Cd Ben ve dondurma ivy kunteper (doğrumu hatırladım la nicki kaç yıl gçti :D) ve Cd kunteper, cd, ivy cd, ben, kunteper Cd, ivy, ben (çok şebek çıkmışız :D) taştan oymaya giydirilmiş ayakkabılar
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paticik alkol buluşması sex on the beach kafalar gidiyor yavaştan madboy yok yazacak bişi bulamadım :D buda topluca ^^ ---------- O değilde daha bi ton buluşma fotosu va elimde ne çok buluşmaya katılmışım :D
demorah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o pati videosu kaç yılındaydı? çok küçücükmüş millet
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ki estel ufacık çocuk gibi çıkmış orda o yeter tek başına çok eski olduğunu anlamak için..
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Son iki resimde madboya bakıp bakıp duruyorum. Allah önce çarpmış sonra doğru yolu göstermiş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 madboy o gün içmeden öyle olmuştu o daha bomba bi durumdu tabi..bir de manda buluşmasıydı o pati değil =)
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 YETER KAAN YETER ÜHÜH. =/ Hayır farka bakılırsa şu anki halimde dağlar kadar fark var, o zaman obezitenin sınır kapısını çalmaya başlamışım, tipsizlik ve luzırtiyneyclik abidesi de var. SİL O FOTOLARI LAN!
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 O Death tişörtü hala kayıp ona yanarım.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hepsi züper anılar bence. SAklayın derim..
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o video baya baya eski:P videoda ilk suyu tasiyan bendim estel bitirdi sonra:P
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bendede bir resim var, akşam yükleyeyim, şimdi okula kaçıyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sam'in istanbul ziyareti hatırladığım akdarıyla soldan 2.dela 3.sam 4.axedice 5.prawler 6.gunn(?) 7.arcane (ne biçim gülmüşsün adam!) 9.blackrose 10.horace 12.ben 13.cüce geri kalanları hatırlamıyorum bilenler yazsın :) Arcane tarafından yapılan günün afişi 12 kasım 2003 fedaykin bonepart ve bendeniz tarafından gerçekleştirilmiş minimalist buluşmada bone "ağabey" fedaykine yenildikten sorna fedaykin kendisini teselli ederken "gulüm olur böyle arada, her bilek kolay bükülmez" derkene 14 kasım 2003 gecesi fenerbahçede bir başka batak gecesi bonepart çok pis işiyor anladığım kadarıyla ya da 5'ye batıyor ona agresif arcane, bonepart, axedice, dralnu tarihi bilinmeyen bir kadıköy buluşması sonucu şöhretlerde çimlenirken; babacum, arcane, fedaykin ve karakedi
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 BabacumMostors said: 14 kasım 2003 gecesi fenerbahçede bir başka batak gecesi bonepart çok pis işiyor anladığım kadarıyla ya da 5'ye batıyor ona agresif arcane, bonepart, axedice, dralnu Obaa bu resim bende yoktu saol :) Ayrıca o oyunda çok kötü yargılamıştım. Kocaelide 7/24 kağıt oynuyodum o aralar ehah.
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 @Bellow: Paticik Alkol Buluşması dediğin buluşma HM zamanında yapıldı. Ayrıca Zaugna'nın doğumgünüydü o gün :D Toplu fotoyu çeken bendim ordan hatırlıyorum :D
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Babacum'un ilk resimdeki 8. kişi Ardeth de, en soldaki kim ehuh
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 arsivci viktorda ekskulusiv piknik resimleri(coook eski): THARKAS ile kemikal chem yere bir plan cizmis tharkas da akilli ol olm diyor buyuk ihtimal tanistiriyim bone un poposu aile resmi buda (isimleri o zaman yazmisim nick degistirmeyle metomorfoz gecirmis arkadaslar editlesin isimlerini :P)
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 babacumun fotolar ufacık kalmış tıklanmyor da.
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tıklanmadıına göre IE kullanıosn, resmin üzerine sağ tıklayıp bağlantıyı yeni pencerede aç dersen yardımı olur
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o mangalda sirf voldi ve berk geliyo diye cirasiz kagitsiz komur yaktim lan sifirdan premoetheus oldum gene yaranamadim
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 lan parti vardı, ben dota'da bi hero olmuştum. Çok ölmüştüm. çok küfür etmiştim. yanımda da hmm kim oturuyodu rewendor vardı sanırım. diğer yanımda da penth vardı sanırım. DAHA DYNAMICK ILK OYUNUNU OYNUYORDU O KADAR ESKI. çıkışta metrekare başına saniyede 100000 damla yağmur düşüyordu bi de ruh hastası gibi 101031002 poz resim çektirmiştik. Sonra taksime gidip istiklalde heba olmuştuk simit sarayında çay içmiştik falan. BAya keyifliydi.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o bulusmanın fotorafları axedice'da var
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bone un performans iyiydi hakkaten o ada bulusmasinda. karnimizi doyurdu sagolsun ehau. 4.5yil olmus bu arada eski topicten baktim vay anasini. http://forum.paticik.com/read.php?13,81900,page=3 uzulerek koydum bunu...estelin mesaji okursaniz bone un cira veya kagit kullanmadan yaktim dedigi mangali aslinda neyle yaktigini anlarsiniz:)
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 estelin mesajin ayrisi gitmis yaa nostaljik oldu ama copcu amca superdi harbiden butun piknik yeter diye aldigimiz suyun ilk molada bitmesi chemical in kendisine gercek ismiyel hitap eden babasina kizmasi ve ayrilam zamani gelmisken butun copleri toplayi yakmaya calismasi geldi aklima
Öne çıkan mesajlar