Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski buluşma resimlerini halen saklıyan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Paticik ankara buluşması

Cd ve ivy

Ben ve Cd

Cd

Ben ve dondurma

ivy

kunteper (doğrumu hatırladım la nicki kaç yıl gçti :D) ve Cd

kunteper, cd, ivy

cd, ben, kunteper

Cd, ivy, ben (çok şebek çıkmışız :D)

taştan oymaya giydirilmiş ayakkabılar

Mesaj tarihi:

Paticik alkol buluşması

sex on the beach

kafalar gidiyor yavaştan

madboy yok yazacak bişi bulamadım :D

buda topluca ^^

----------

O değilde daha bi ton buluşma fotosu va elimde ne çok buluşmaya katılmışım :D
Mesaj tarihi:
YETER KAAN YETER ÜHÜH. =/

Hayır farka bakılırsa şu anki halimde dağlar kadar fark var, o zaman obezitenin sınır kapısını çalmaya başlamışım, tipsizlik ve luzırtiyneyclik abidesi de var. SİL O FOTOLARI LAN!
Mesaj tarihi:

Sam'in istanbul ziyareti hatırladığım akdarıyla soldan 2.dela 3.sam 4.axedice 5.prawler 6.gunn(?) 7.arcane (ne biçim gülmüşsün adam!) 9.blackrose 10.horace 12.ben 13.cüce geri kalanları hatırlamıyorum bilenler yazsın :)

Arcane tarafından yapılan günün afişi

12 kasım 2003 fedaykin bonepart ve bendeniz tarafından gerçekleştirilmiş minimalist buluşmada bone "ağabey" fedaykine yenildikten sorna fedaykin kendisini teselli ederken
"gulüm olur böyle arada, her bilek kolay bükülmez" derkene

14 kasım 2003 gecesi fenerbahçede bir başka batak gecesi bonepart çok pis işiyor anladığım kadarıyla ya da 5'ye batıyor ona agresif
arcane, bonepart, axedice, dralnu

tarihi bilinmeyen bir kadıköy buluşması sonucu şöhretlerde çimlenirken;
babacum, arcane, fedaykin ve karakedi
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

14 kasım 2003 gecesi fenerbahçede bir başka batak gecesi bonepart çok pis işiyor anladığım kadarıyla ya da 5'ye batıyor ona agresif
arcane, bonepart, axedice, dralnu

Obaa bu resim bende yoktu saol :) Ayrıca o oyunda çok kötü yargılamıştım. Kocaelide 7/24 kağıt oynuyodum o aralar ehah.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

arsivci viktorda ekskulusiv piknik resimleri(coook eski):

THARKAS ile kemikal
chem yere bir plan cizmis tharkas da akilli ol olm diyor buyuk ihtimal

tanistiriyim bone un poposu

aile resmi buda (isimleri o zaman yazmisim nick degistirmeyle metomorfoz gecirmis arkadaslar editlesin isimlerini :P)

Mesaj tarihi:
lan parti vardı, ben dota'da bi hero olmuştum. Çok ölmüştüm. çok küfür etmiştim. yanımda da hmm kim oturuyodu rewendor vardı sanırım. diğer yanımda da penth vardı sanırım.

DAHA DYNAMICK ILK OYUNUNU OYNUYORDU O KADAR ESKI. çıkışta metrekare başına saniyede 100000 damla yağmur düşüyordu bi de ruh hastası gibi 101031002 poz resim çektirmiştik. Sonra taksime gidip istiklalde heba olmuştuk simit sarayında çay içmiştik falan. BAya keyifliydi.
Mesaj tarihi:
bone un performans iyiydi hakkaten o ada bulusmasinda.
karnimizi doyurdu sagolsun ehau.

4.5yil olmus bu arada eski topicten baktim vay anasini.

http://forum.paticik.com/read.php?13,81900,page=3

uzulerek koydum bunu...estelin mesaji okursaniz bone un cira veya kagit kullanmadan yaktim dedigi mangali aslinda neyle yaktigini anlarsiniz:)
Mesaj tarihi:
estelin mesajin ayrisi gitmis yaa

nostaljik oldu ama

copcu amca superdi harbiden
butun piknik yeter diye aldigimiz suyun ilk molada bitmesi chemical in kendisine gercek ismiyel hitap eden babasina kizmasi ve ayrilam zamani gelmisken butun copleri toplayi yakmaya calismasi geldi aklima
  • Yeni Oluştur...