Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Dur bir sakin ol, sonunu düşünen kahraman olamaz :p Uzun yıllar falan şimdiden düşünme, ister istemez bir beklenti içine girersin.. Haliyle, Allah korusun, istemediğin birşey olursa, çok yıpranırsın. Daha sakin, daha relax, facebook ile, 5 - 6 saat chat ile bir insanı tanıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Vallahi ben yakistirdim sizi birbirinize. Umarim istedigin olur. Haberdar et bizi he. Edik: Kusura bakma ama bi yerden tanidik geldi bu bağyan [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 13:42 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hadiiii merak ettm valla bende sonuccccc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 up up up!! sonuç?? merak ettim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 böbrekler gitti sanırım fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ahahaha, böbrekler muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gözler fotoşop gibi geldi ya =) inşallah olur... sonucu söle bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 arkadaşlar yapmayın etmeyin. teklif etmek bile yeteri kadar komikken (neydi kural hatırlayalım: soru sorarsanız cevap alırsınız, soru sormayınız, çekip öpünüz!) bunu yazılı yapmak nası bişeydir yahu? bu kadar mı değişir devir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gözün(sklera diyolar galiba o işte) biri beyaz biri koyu sanki ps abi bu.vazgeç bu sevdadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 + rep ema apla :( ne yazıkki msn den chatten arkadaşlık sitelerinden teklif :( hadi anladık konuşursun hoşlanırsın kafa dengindir felan ama buluşursun zaman geçirirsin yemeğe götürürsün eve atarsın felan ondan sonra teklif edilir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 adam buluşmaya fln gitmemişti ki, alt tarafı cwp bekliorz :) ne böbreği.. tabi şuanda ema'nın dediği olabilir, belki cwp gelmeyince öpmeye gitmiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 emanın ne dedğini anlamamışsın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gülbin lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 internet tanıştığın bir kızdan hoşlanma cesaretini gösteriyorsunda bundan korkuyorsun? ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 eee abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Yeni geldim eve, ama hala online değil. Mesajımı okumamış henüz. Ayrıca photoshop yok, photoshop kullanacak yeteneği de yok. İsmi de Gülbin değil. İlk başta görüntüye kanım ısındı. Daha sonra +30 saat chat ile fikirleri ve kafa yapısının da uygun olduğunu anladım. Sadece yüzyüze görüşme kaldı ki çok önemli olduğunu sanmıyorum. Primer öncelikli olan zaten kafa uyuşmasıdır, fiziksel olarak da tatmin olduysan gerisi teferruat. Ben de bekliyorum hala cevap için, bakalım ne olucak :) Ama dün geceki korkma durumum geçti, pozitif bakabiliyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ne korkuyon hacı buluş, elektrik ara, amperi yükselt beğenirseniz devam yoksa bye msn in ömrü 10 saat zaten sonra bişey bulamassın konuşcak, kısa sürede buluş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Birsürü birşeyler yazmış ama darbenin tesirini azaltmak için, olmadı :( [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gg derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 patla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 üzüldüm nan olur gibime gelmişti. :( salla @g@ ilgi gösterme fikrini değiştirebilir. İnsanların sağı solu belli olmuyor. Net aleminde hele hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Bana da olur gibi gelmişti. Dediğin gibi onurlu bir şekilde cevabımı alınca, saygı duyduğumu, yine de herşey için teşekkür ettiğimi söyledim ve çıktım, bu sefer de "bu kadar dönme bana sırtını.. " diye bir mesaj gönderdi. Napiyim ben de anlamadım ki, nasıl iştir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 e banada o kadar ılgı goster ben de derım uzaa gıtme dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar