Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 pazartesiyi bilmiyorum da pazar günü dershaneler tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 eaheh bu konudan tek adet kalmış, sicil pislendi ama ya dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ben en son okula gideli 8 sene olmus be breh breh breh ueuhue :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 okula sordum tatil değil dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sen üniversiteden mi bahsediyorsun ilk ve orta öğretimden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 pazartesi ne oyu atıcaz sorması ayıp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 pazar günü referandum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 lisedeyim ben. Tatil değil öğrendiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 of kütüphaneye kitabı geri vermeyi unuttum zamanında ya 4 kağıt vurdular şimdiden böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bizim üni tatil gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ciddimisin? neden? referandumdan dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 fransız kültür tatil mi acaba yarın ya. tatil dediler bi, şimdi değil diyorlar. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 neden tatil bilmiyorum ama tatilmiş eheh. hatta ptesi olan dersi telafi için haftasonuna falan atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 da bi dakka biz hangi pazartesiden bahsediyoruz? bu pazartesi ise değil ahueh. diğeri 29 ekimden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 pazartesi tatil bize,boş günüm benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 aahah 29 ekim tabiki tatil yav sen de... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Tadelle var vereyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 valla babam (müdür yrd.) konu hakkında daha bilgi olmadığını ama tatil olma olasılığının bulunduğunu söyledi, daha önce de olmuşluğu var. kimse bunu düşünmüyor ama tatil olabilmesi için gayet mantıklı nedenler var: okuldaki bir sürü öğretmen bu oylamada görevli olacak. oylama 5'e kadar sürüyor. saat 5'ten sonra sayım başlıyor, ortalama 3 saat sayım sürüyor. sağlaması yapılıyor 1.5 saat. saat 9.30 oluyor. oyların tekrar düzenlenip sağlaması toplaması ediliyor saat 10.00 oluyor. görevliler bekleniyor 10.30. sonra bu oylar merkeze teslim edilmek üzere götürülüyor ve seçim günleri babamın eve gelmesi gece 12-01'i buluyor. e bunlar da insan :) ayrıca mesai saatleri dışında okul temizliği yapılmıyor, seçim günü zaten pazar olduğu için temizlikçi falan yok. okulların tuvaletleri, yerleri, sınıfları her yerleri berbat oluyor. ama temizlikçiler pazartesi geliyor. bu da ayrı bi neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar