zydar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ketchap.. o deilde ispanyol kabus boktan bi grup vardı las ketchap diye kadınlardan bi grup heheh lşkşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 heinz ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 calve, acılı. acılı olmazsa igrenc oluyo zaten ketcap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 valla herkes heinz heinz diyo da ben bi numarasını bi artısını görmedim. 57 sosu ve lea perrins worcestershire sosları süper. ama ketçap? bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 heinz ketçapın şeker oranı dengeli. bööle reçel gibi değil, yoğunluğu doğru, su gibi de değil salça gibi de değil. hardalda ise yenebilecek olan tek alternatif bence. hatta ekmeğe sürülebilecek olan filan yani, o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sağlığa zararlı şeyler bunlar. yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 babamin aldigi bi hardcore hardal var markasini bilmiyorum da taneli ve ufak cam sisede, muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Dela o hardal Delizia olması lazım. Eskilerin sürekli aradığı/yediği markaymış. Bizim evde de Delizia'dan başkası alınmıyo hardalda. Überdir. Ketçapta ise çok ayırmam ama tat-acılı benim de hoşuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Calve cok ii ciddi diyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 "Bol bol ketçap ye" diye marka vardı bim'de, denemeyin bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hardal öğyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Drall said: "Bol bol ketçap ye" diye marka vardı bim'de, denemeyin bile... Geçenlerde bime gitmiştim birde ketçap alayım dedim baktığımda o işte dök dök yemidir nedir bimin kendine ürettirdiği ketçap işte 500gr olanı calve 700gr ketçaptan daha pahalıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 pınarın mıni ketcabı bi güzel yaa hiç sevmem ketcap ama onu yiye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Heinz....omgwtfftw falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 heinz ketçaplar güzel ama Tat-katkısız olanda plastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 heinz diyorum ben de yukardaki arkadaslar gibi baska bir sey demiyorum heinz ketcabin hasini yapar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tat da fena diil gibi aslında ama heinz güzel baya o diil de şu burger king in sarımsaklı mayonezi bi satışa sunulsa, patlama yapar patlama... ben böyle birşey yemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 heinz tabikideee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 HaYNZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 forza mayonez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar