Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana " Seni Seviyorum " dedi..

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

platonik olarak sevdiği bir kız ondan önce davranıp ilan-ı aşk etmiş. burada arkadaş haklı bir şoka girmiş. Mutluluğunu hissedemiyor sanırım henüz.

Tebrikler! :)

edit: bunlar tamamen varsayımdır. gerçek olmama ihtimali bence yüksek ama neyse...

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:40 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün onunla oturduk bir yerde konuştuk. Bana davranışlarımın ne kadar güzel olduğunu, olgun bir kişiliğe sahip olduğumu, etkilenilmemesi imkansız birisi olduğumu kendini ne kadar şanslı hissettiğini, benim ona karşı birşeyler hissettiğimi anladığını söyledi.. Birşeyler konuştuk öyle işte mutluyum huzurluyum heyecanlıyım "O'nu Seviyorum... " :)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası onun elini tutmaya bile kıyamıyorum böyle dursun hayalimdeki yerinde.. Biliyordum karşıma beni en iyi şekilde anlayacak birisinin çıkacağını ve buldum.. Bundan eminim.. O'na geçmişte yaşadığım bir takım olaylardan bahsettim.. Bana geçmişin bir kara tahta olduğunu ve üzerinde yazan herşeyin bizim için ders olduğunu söyledi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...