Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: by_hacker_warwas üye [şikayet et] § 18 Ekim 2007, Perşembe - 17:59 [ özel msj ] geçmiş defterini yırtıp attım... Werewolf üye [şikayet et] § 18 Ekim 2007, Perşembe - 18:02 [ özel msj ] Yapış yapıştı sayfalar........... AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 OWND? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bir zamanlar fırtınalar estirirdi eskisi gibi değil artık değişti hacker_bişi_bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Çoçuk pişman oldu dediğine diyeceğine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abi davranışına bakarsak kız sana "senin a**na koyım" demiş gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 +1 Prucum @bay_hekır_bilmemne: İyi demiş. Bunun nesini kafaya takıyorsun ki onu anlamadım? Hani dert edilecek, üzerinde düşünülecek bir konu değil yani bu (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 platonik olarak sevdiği bir kız ondan önce davranıp ilan-ı aşk etmiş. burada arkadaş haklı bir şoka girmiş. Mutluluğunu hissedemiyor sanırım henüz. Tebrikler! :) edit: bunlar tamamen varsayımdır. gerçek olmama ihtimali bence yüksek ama neyse... [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:40 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 böbrek gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Cidden ha, bobrek gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yarın gelir kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 kan grubu ne ona gore bıseyler ayarlıyım culsuz kaldımda bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 cevab veremedin sanırım sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Bu gün onunla oturduk bir yerde konuştuk. Bana davranışlarımın ne kadar güzel olduğunu, olgun bir kişiliğe sahip olduğumu, etkilenilmemesi imkansız birisi olduğumu kendini ne kadar şanslı hissettiğini, benim ona karşı birşeyler hissettiğimi anladığını söyledi.. Birşeyler konuştuk öyle işte mutluyum huzurluyum heyecanlıyım "O'nu Seviyorum... " :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Canım benim ya. Aslan aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Seni seviyorum şey enerji icecegi be aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 aslansın kaplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sen bu gidişle eve bile atarsın kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 topic başlığını ve açanın mesajlarını okuyunca kendimi pembe dizi senaryosu okuyormuş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Açıkcası onun elini tutmaya bile kıyamıyorum böyle dursun hayalimdeki yerinde.. Biliyordum karşıma beni en iyi şekilde anlayacak birisinin çıkacağını ve buldum.. Bundan eminim.. O'na geçmişte yaşadığım bir takım olaylardan bahsettim.. Bana geçmişin bir kara tahta olduğunu ve üzerinde yazan herşeyin bizim için ders olduğunu söyledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Allah mutluluğunuzu daim eylesin, darısı başıma inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Bunu ben de söyleyebilirdim sana, ama vurulmazdın bana. Kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: geçmişin bir kara tahta olduğunu ve üzerinde yazan herşeyin bizim için ders olduğunu söyledi ilişkinizde sevimli bir arabesk tat oluşur yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 lan daha yeni aklım geldi yazmak.. keşke topiğin ilk sayfasında olsak :D başlığa ithafen yorum: "abooo kavgada söylenmez" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Benzetmeye bak msduhfauhsduhsdfuasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Geçmiş? b@b kaç yaşındasın neler yaşadın neler atlattın kim bilir? zavallım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar