zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 evet ne olur? belirtiler nedir? 6 gün önce evde tek bşaıma bitane yaşadığımı sanıyorum. alnımı vurdum iannılmaz bağarmışım sesim çıkmıyodu dehşet ağlamış ve tırnaklarımım kopartmışım soya soya bi kısmını. hastaneye gidip yatıştırıcı yaptırdım sonra. bikaç saat yattım sonrada eve gelip uydum galiba tam hatırlamyıorum. şuanda birtane daha yaşamak üzereyim sanırım evde baba mla kardeşim var an itibariyl euyuyolar. elelrim titriyo bacaklarımı sallamaktan duramaıyorum kalbim hızlı atıyor. zor yazıyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Siniri krizi geçirmek üzere bir insan sanırım paticikte bunun üzerine kafa patlatamaz. Valla ben çok sinirlendiğimde etrafımdaki eşyaları fırlatırım sağa sola. Evet monitör dahi fırlatmışlığım vardır. Genelde vazolar tv kumandaları çok patlamıştır duvarda ama zarar vermem kimseye veya kendime. Sen çok sinirlisindir. Sorun nedir bilmiyorum ama buraya mesaj yazacak kadar metanetin varsa sakinleşebileceğinide düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 şöyle söyliyim. bombayı kuruyorum. düğmeye basınca yada zamanı gleince patlyıo. şuana o moddayım. iananışmaz durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Abi git soğuk bir duş al şok etkisi yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 evet banada bi kaç kez olmustu Sakin olmaya calıs etrafına zarar verme yastık döv iyi gelir. Haa bide Montla sıç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Sen yaşamıssın zaten ne olacağını daha iyi bilirsin. Forumdan ne gibi bir yardım bekliyorsunki. Uyandır aileni iyi olmadığını söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gerek yok, ne diye sinirleniosun ki. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben babama çok sinirlenmiştim. Arabanın tamponunu öndeki arabaya çarpmıştım 20 ile giderken fln frenler bozuk diye hiç bi suçum yok. Çarptığım arabanın arka tamponundan birşey bizim tampona battı çapı 1,5 cm olan bi çıkıntımsı bişey oluştu nerdese görülmüyo bile vs. Babam bi sabah geldi, yatağımda yatıyorum saat daha 8, biz tatiliz alışmışım 2 lerde 3lerde kalkmaya, beni uyandırıyo azarlıyo evet Gökçe bey en az 400-500 milyonluk hasar var fln diyo(güya dünkü bişey yok arabada dememi de eleştiriyo aşalıyo vs) annemle benim duyabileceğim şekilde Figen bir daha bu çocuğa araba verilmeyecek gibi konuşuyor benim kapımın önünde. 1-2 kere daha azarlayıp çekip gidiyor. Bende senin gibi bombayı kuruyorum... Sakinleşmeye çalışıyorum fln filan yok. Yarım saat sakinleşemeyince salona gidiyorum. Annem salonda, babama ne kadar sinirlendiğimi anlatıyorum yaptığının yanlış olduğunu. Annemde umursamaz biçimde sen her şeye sinirleniyorsun diyor. Zaten biraz daha üstüme gelmelerini bekliyordum bombayı patlatmak için : Salon kapısının camına elimi geçiriyorum. Cam paramparça oluyor elim de paramparça bombok bir durum. Ama şimdi çok pişman oldum, çok az bi farkla iyi yerlerden kesilmiş yoksa regenere olamayacak yerler de gidiyordu. Elimde hala iz var dikişli yerler acıyor vs. Yani sakin ol, vücuduna zarar verme. Bir yere vurarak değil sinirlenerek te bunu yapıyorsun. Gerçekten sakin ol boşvermeyi öğren. Bomba falanda kurma kurdukta ne oluyor :) Şimdi bombayı difuse etmeye çalış hangi teli kesicem vs. gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 koyver gitsin bi de skyly gibi beni de bi kere babam azarlamıştı başka bi konudan. ben de tam azarlarken sinir yapıyodum tam o anda aklımadan böyle kuşlar böcekler filan geçmeye başladı. sonra dünyadaki en boş gözlerle babama bakmaya çalıştım. soru soruyo tam mal bi ifadeyle evet diyorum, haklısın diyorum. bi süre sonra t.şaa bağladım. sonra o sinir krizi geçirdi. ben de mutlu mutlu uyudum. o gün bugündür birini sinir etmek istediğim de aynı şeyi yaparım. nerdeyse hiç sinir krizi geçrimedim [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 00:30 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 anlatırsan açılırsın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yurtdışı patlak yine bi krizde benden geliyor birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 inanılmaz sinirliyim şuanda bşiler kırdım elimde attım yere. uyandırmamaya çalışyıorum babamları böyle inanılmaz bir uğraş öyle böyle deil. mantık savaşı veriyorum resmen şuanda. çıksam gitsem öldürürüm birilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kum torbası falan al odana, patakla ya da atış poligonuna git orda silahla ateş et de o çok amerikalı bi çözüm oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ya kusura bakmada bunları niye bizle paylaşıyorsun? kişisel bi problemin varsa aç kişisel'e yardımcı olmaya çalışalım. ama burda onu yaptım bunu yaptım çok sinirliyim ben ho ho fln... bizide sinirlendiriyorsun arkadaşım. benimde alıp mouse'u fırlatasım geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Daha çok panik atağa benziyor anlattıkların sinir krizindense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben kasayı fırlatacam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Aha, adamın verdiği savaşı sonlandırdın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bu geceyi atlattıktan sonra doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 özür ozaman konu şu ki bişilerle uğraşırsam düşünmem gerkeirse(yazarken mesela) rahatlayabiliyorum sanırm nedeni o sileriz konuyu önemli deil kendimi kaybetmedeim hala sınırdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kendi imzanı oku, okuyunca sinirin geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 uyku ilacı buldum sanırım. onu alıp yatıcam. yarında ilk iş doktor artık kesinleşti. gece gece kastıysam forumu özür dilerim. iyi geceler millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ii geces cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bigün alakasız bi mevzuudan bende babamla iyi bi tartıştım.Ben genelde onun söylediklerinin üstüne bakıp ona boşverip,sallamayıp umursamadığım için çıldırma dönemleriydi babamın.Bigün umursadığım bişeyden(annem) kavga çıktı.Ne benim sülalem kaldı küfürle ne onun sülalesi kaldı.Sonra babam o hınçla içeri fırladı,duvara çarptı kendini falan yürüyemedi 3 gün,daha durmadı tabi o anın sinir kriziyle,busırada ben bi şişe kaptım elime irice 100cc'lik bacardi şişesi fırsat kalmadan odaya kilitlediler beni allahtan.Babam da mutfaktan gidip bıçak alıp eline geldi odanın kapısına.Sonra kapı kilitli olunca ben bi kendime geldim,oha dedim napıyorum ben,napıyo bu.. Tabi böyle bişey ilk defa olduğu için babam hazmedemedi benim diklenmemi okadar laf saymamı ve ağzına geleni sayarak çıkıp evden gitti.3 gün gelmedi eve,seni kesecem öldürecem diye tehditler savurdu okadar. Sonra amcaydı teyzeydi halaydı mevzuya girip arayı buldular.Şimdiyse aramız gayet güzel,anlamsız bişey dediğinde sinirlenmiyorum bile "ne gerek var sinire peeaah" diye. Düşünüyorumda ogün eğer ikimizden biri bişey yapmış olsaydık,nekadar boş ve sebepsiz bi yere hayatlar kararacaktı.Şuan babam,benim eğer çok çok işim olsa bile yalan söyleyerekten "benim çok önemli işim var araba lazım bugun sen otobüsle git" dediğinde "hee,iyi peki" deyip geçiyorum.Kaç yaşında evli barklı delikanlı adam olduk bide. Boşyer sinir iyi değil,kendini yıpratır çok zarar verirsin sonra.Sakin ol,doktora git,sakinleştirici yazar muhtemelen,gevşersin biraz onlarla da. Yine ne konuştum be püf. Gevezeliğede bi çözüm varmı acep. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 06:13 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kardesim editli kilicimi dusurdu uoda, cenesine diz attim bi anda. winningde 6 fark atti, dondum kafa attim oss stresiyle. oyuncak tufekle gozumun kenarindan vurdu, kovaladim kapisini kitledi, kapiyi kirdim. ama bunlari yaparken de paticik vardi, ve hic birinde gelip topic acmak gelmedi aklima =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Kardeşinin yerinde olmak istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar