Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bende performans konusunda pek bir sorun yok herşeyi en yüksek seviyede oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Arada yavaşlamaktan kastın, belirli aralıklarla 5-6 saniyeliğine fpsnin yarıya düşmesi falansa, o sorun bende de var. Sistem yeterli, 4xAA, 1680x1050 ayalarda çok rahat oynuyorum ama arada böyle bi kasma var. Bu da her zaman olmuyo yani, bazen restart attıktan sonra düzeliyo. Bu olay benim başıma her zaman her bilgisayarımda geldiği ve ben de bilgisayar alırken PSU'ya fazla önem vermediğim için PSU'mdan şüpheleniyorum. 40-45dk SF4 oynayınca kitleniyo makine mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İşlemcim pek iyi değil ancak şu ana kadar 1 saniye bile yavaşlama görmedim. Herşey full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bende ciddi sorun var, sistem gereksinimleri cokrahat karsiliyor ama arka planı actığım anda 10fpsye dusuyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Driverla alakalı olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 guncel onlarda slıdna ma yenıden cekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bende hd3850 var hiçbir sorun yok 1920*1080 her şey açık oynuyorum 60fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Benchmark'ta 50 fps gibi bir değer alıyorum. Bu değer oyun için yeterli mi, yada düşermi oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yetmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 tech hit dediğimiz 0dmg alarak kendimizi kotarma olayımız yok sanırım atack geldiği an geldiği yöne ileri yukarı aşşağı basarak mal gibi hadokenleri bekliyorum ki tech hit aliyim. kaçtır ziyan oldum. var mı bunun bir alternatifi. ben dmg almak istemiyorum karşılayabileceğim atacklardan. farklı bir kombinasyon mu lazım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Focus attack yaparken 1 vurus shieldlanıyor. Onun dışında parry yokç Ve oyunu gözümde çooook düşüren bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sakura ve dan dan başka adam çıkmıyormu ya? 2 3 kere bitirdim başka karekterlerle ama yeni adam çıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Google'da How to unlock all characters in SF IV falan diye aratınca hepsinin nasıl açılacağı anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 o zmn daigo justin maçlarında acaba gene full parry+super combo finish olur mu diye izlemicez maçları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Malesef. Maçları izlemek pek zevkli değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Kenjuro said: sakura ve dan dan başka adam çıkmıyormu ya? 2 3 kere bitirdim başka karekterlerle ama yeni adam çıkmıyor? Cammy: Arcade modu C. Viper ile tamamlayın. Dan: Arcade modu Sakura ile tamamlayın. Fei Long: Arcade modu Abel ile tamamlayın. Gen: Arcade modu Chun Li ile tamamlayın. Rose: Arcade modu M. Bison ile tamamlayın. Sakura: Arcade modu Ryu ile tamamlayın. Akuma Öncelikle bütün standart karakterleri açtığınızdan emin olun. Daha sonra Arcade modu birkez tamamlamış olduğunuz favori karakterinizle yeni bir oyuna başlayın. Yeni oyunda en az 1 kere perfect ile round kazanın ve hiç Continue olmayın. Seth' i yendikten sonra Akuma size meydan okuyacaktır. Pataklayın ve karakter listenize bu oyunun belkide en iyi dövüşçüsünü ekleyin. Gouken Akuma' yı açtıktan sonra birkez Arcade modu onunla bitirin. Sonra bitirmiş olduğunuz dövüşçülerden favorinizi seçerek tekrar yeni oyuna başlayın. Yeni oyunda en az 1 round Perfect kazanın. En az 5 Round First Attack yapın ve en az 3 dövüşü Super veya Ultra kombolarla bitirin. Gouken Seth' ten hemen sonra size meydan okuyacaktır. Yenip listenize ekleyin. Seth Açılan özel karakterler de dahil, oyunu tüm karakterlerle bitirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 eyv masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Daigo vs Justin maçı hangi SF versiyonundaydı tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Gouken ve Seth dışında alayını açtım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hem ps3'te collector's edition hem de pc için steam version aldım lol. ps3 internete bağlı değil, özel şeyleri indiremedim. easiest'te bile seth çoook kasıcı yav. özellikle abel'le 30. denemede öldürebildim adamı. gerçi bison'la biraz daha kolaydı. adam sırf alt kayma hareketiyle seth'i devirebiliyor. ken'le çok daha kolaydı hehe. direk aduket çeke çeke kesiyorsun adamı. (kesiyorsun? grind?) bazı karakterler seth'e karşı çok zorlanıyor gibi geldi. bir de easiest'te bile affı yok seth'in. tamam diğer karakterlerde "walk in the park" şeklinde gidiyorsun da, seth ağlatıyor adamı. akuma'yı ve gouken'i açmak için illa seth'i continue'suz mu geçmek lazım? sakurayı açıp seth'e kafa göz dalmayı deniyim ben o zaman :P en rahat kullandığım karakter sakura oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 olay şu ki bone, evet. akumayı açmak için de seth'i yenilmeden geçmek şart, üstüne bi de akumayı dövüyorsun yenilmeden. bir de arkadaş bişeyi atlamış, akuma ve gouken i açmak için oyun modu tek round olmalı. o zaman neşe dolu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Tek round olursa daha zor aslında sethi dövmek boş gaugela. Sethi artık çok rahat tokatlıyorum, havadan atlayıp uzaktan tekme atıp, sürekli tekrarlayınca kolayca iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Daigo vs Justin maçı hangi SF versiyonundaydı tam olarak? Soru arada kaynamasın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 SF3:Third Strike olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Combo mombo yapamıyorum be. Ryu ile bitirdim normalde, Sakura için. Chun-li ile bitireyim dedim, olmuyor abi. Chun-li'de çok zormuş ne ultra yapabiliyorum, ne super. Zaten nasıl yapılacağınıda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar