Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medievil total war 2 ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet alıcam oynamayı düşnüyorum. ama öncelikle şunu söyliyim. ilk oyunu bilgisayrdan kalmadan 11 saat oynadığım zamanı hatırlıyorum. Yani bu oyunu alırsam bilgisayar bşaına ölme ihtimalim nedir? onu bi öğrenmek istemiştim.

Birde şu var ki oyunu ilkine göre ne kadar geliştirebilmişler? bilen varsa bişiler yazar mı
Mesaj tarihi:
kesin ölürsün. gerçi ben de öyleydim ama ölmedim.

rome total war motoru( şu motor ne hiç bilmiyom ha) kullanmışlar. gayet güzel olmuş. çok oynamadım ben ama AI kötü diyolardı.

ya ben zaten Empire : Total War ı bekliyom. çalıştırcak makinam da yok gerçi
Mesaj tarihi:
açılmış ve detaylı tartışılmış başlıklar bulabilirsin.

alacaksan kingdoms expansion'la beraber al ve retrofit modunu yükle. yapay zeka daha iyi oyun ilk çıktığından bu yana bunları yaparsan.

ayrıca battle zorluk seviyesi eski oyunlardaki gibi bilgisayara moral bonus vermiyor, onun yerine yapay zekasını güçlendiriyor. hard campaign & very hard battle tavsiye ederim. hile yapmadan düzgün oynuyor yapay zeka.

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 18:10 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
d3dx9_30.dll diye goggledan arat bi yerlerden bulacaksın dosyayı...download edip system 32 ye at..bitti

yada en iyisi sen arat goggledan "d3dx9_30.dll" diye...çözüm yolları cıkcak
Mesaj tarihi:
cok saol sorunu hallettim dedigin gibi dosyayı bulup medival dosyasına atınca sorun cozuldu.malesef benim bilgisayar zamanını doldurdurmus ekran kartı yetmedi pixel shader1.1 ve uzeri ekran kartı isterim dedi.bende geforce 4vardı(baska forumlar yazınca ekran kartını dalga geciyolar geforce 4 mu kaldı diye) bende de son surumlerini filan yukledim ama olmadı neyse artık 10 sene sonra yeni bilgisayar alırsak oynarız
Mesaj tarihi:
Merhabalar, çok enteresan bir problemle karşı karşıyayım da bu oyunla ilgili. World map'te herşey mükemmel gidiyor, herhangi bir savaş olduğunda onu manual bir şekilde oynamaya kalksam. Loading screen dolduktan sonra egzotik kum saati cursor ve siyah bir ekranla baş başa kalıyorum ve öylecenek kalıyor bunlar. Ne masaüstüne iniyor, ne başka birşey yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Mesaj tarihi:
şahsen tavsiyem oyunun kendi forumlarındaki troubleshooting bölümünü bakman, ne zaman bir oyunda sorun yaşasam ancak onlarda cevap bulabiliyorum. zira düşenin halinden düşen anlar. :p
Mesaj tarihi:
Oyuna 50 dolar ödemiş insanlar çözüm bulmaya, paylaşmaya veya başkalarını bulmaya zorlamaya daha yatkın oluyorlar hatta troubleshooting yayıncı firma ağırlıklı bir hadise haline gelmiş, troubleshooting ftw :D
Mesaj tarihi:
Bayaa kurcaladım o tarz bölümleri benimkine yakın bir tane sorun gördün o da ATI driver'ını update'le diyor. Burda da benim bilgisayar hakkındaki bilgisizliğim giriyor. ATI değil benim anakart tabi ATI anakart ise bilmiyorum ama ATI ile ilgili hiçbişey olmadığından update edemedim hiçbirşeyi.
Mesaj tarihi:
ekran kartının sürücüsünü kastetmiştir, ondan olabilir eğer güncel tutmuyorsan ekran kartı sürücülerini. hem ati hem de nvidia ayda bir yeni sürücü yayınlıyor performans arttırımı ve bug düzeltmeleri içeren. kendi sitelerinde bulabilirsin nasıl yükleneceğine dair bilgiyle beraber.
  • Yeni Oluştur...