Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 polat kesmiş kabloları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 fazla söze gerek yok bütün bilgi üstte valla O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 öhöm. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 17:54 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ozellestirirken tekel hakkiyla verenler ve bu zihniyeti alkisliyanlar dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tekel hakkı ne ya bilmeden konuşmayalım lütfen. altyapı devletindi ve özelleştirilmedi, diğer tüm özel şirketler bu altyapıdan tt gibi yararlanabiliyor. sadece özel şirketler son kullanıcıya hizmet verebilecek kadar sermaye sahibi olamadılar henüz. hatta bi saniye ben niye sizi bizim hizmetlerin sizi ilgilendiren kısmıyla ilgili bilgilendirmiyorum? Bakın mesela PSTN hizmetimiz var. Bunu kullanması çok kolay, size vereceğim bir sözleşmeyi imzalamanız yeterli. Daha sonra TT sizin görüşmelerinizi, bizim kullandığımız şebekey yönlendiriyor ve aşağıdaki kadar tasarruf ediyorsunuz. Şehiriçinde TT hala bizden çok az ucuz ama Türk Telekomünikason Kurumu'nun gündeminde bu konuda da bizi avantajlı hale getirecek bir değişiklik gündemde. [spo] [/spo] Bitti mi? hayır, biliyorsunuz TT yaptığı son tarife değişikliğinde ücretlendirme periyotlarını da değiştirdi. Gerekli izahat resimde mevcut. Hatta önümüzdeki aylarda saniyelik ücretlendirmeye geçmeyi bile düşünüyorum ben. [spo] [/spo] Daha başka pekçok hizmetlerimiz de var. GSHSDL, metro ethernet, istediğiniz bir bölgeye (sitedir, şantiyedir vs) wirekess falan filan TT den daha avantajlı fiyatlara götürebiliyoruz ama bunlar son kullanıcıyı ilgilendirmediği için şu an değinmiyorum ama TT'ye baya bir ödeme yapıyorsunuz ayda; mesela 100 ytl üzeri. VOIP kullanabilirsiniz. 2 hatta yönlendirme yapabilecek bir media gateway'i 60$+KDV den satarım size ve aşağıdaki tablodaki sonuçla karşılaşırsınız: [spo] [/spo] Pekçok kereler dile getirdim farklı konularda ama bir kere daha yazayım. Şu anda Türkiye'de telekom işi gayette rekabete açık ve geleceği parlak. Çok kişiler çok büyük paralar harcıyorlar. Geçen sene TT ve özel şirketler 300 milyon doları sadece yeni şebeke döşemek için harcadı. Henüz evindeki insana pek yansımadı çünkü bu iş daha çok yeni ülkemizde, bu işi yapan firmalar şu an sadece kurumlara hizmet götürüyor, sermaye yapıları biraz daha güçlensin son kullanıcıya da girecekler ve TT işte o zaman rekabete başlayacak ve işte o gün geldiğinde (yapılan projeksiyonlara göre en geç 2014) o hep özendiğiniz İskandinav bağlantılarınızla istediğiniz MMORPG'yi oynayabileceksiniz ama şimdilik şartlar dolayısıyla son kullanıcı bu hizmetlerden faydalanamıyor. (PSTN satabilirim ama size periyotlardan dolayı o %4 pek anlamlı değil :P ) [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 19:10 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 DarKRideR telekom eger ısten ıscı cıkartırsa yerıne kımseyı almayacak mı?MYO mezunu olarak telekomda calısmak gıbı bı ıstegım varda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 annem turk telekomda idari uzman(18 yasinda santralde ise baslamis, simdi +50 ve universite mezunu), yukarida arkadasin anlattigi kavramlarin hepsi dogru ve onayliyor. uzucu, fakat caresiziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ya işe adam alıyor ama açığı kapatmayı bırak,yarısını bile doldurmuyor.Birde kötü şartlarla alıyor.Gerçi hala birçok özel kuruluşa göre iyidir :) Mesela en son babamların müdürlüğe iki adam aldılar.İkisi de mühendislik fakültesi mezunuymuş,aylık 1.500 YTL maaş,C.tesi dahil haftada 6 gün esnek çalışma,yılda 2 ikramiye,4'te olabilir anlatmıştı babam tam hatırlamıyorum.Bu şartlarda çalışırım diyorsan olabilir :) Ayrıca huun abi,altyapı devletindi ama TT ile birlikte hediye edilmiş gibi oldu.Şuan söz sahibi büyük ölçüde TT'de.Zaten TT'nin şuan üstündeki tüm marlığı yaklaşık 70 milyar dolar civarinda,satıldığında 55 milyar dolar civarindaymış babamın dediğine göre.Bunun içinde santrallerdeki sistemler,araçlar,misafirevleri vs. vs. herşey var.Biz bu şirketi düz hesapla sadece 3 milyar dolara,1.5 senelik kârına sattık,daha doğrusu satıldı,hatta daha da doğrusu peşkeş çekildi. Bugün benim bildiğim Telekominasyon hizmeti vermek isteyen herkes ya gidip TT'den oda satın olacak yada kiralayacak.Superonline,Koç vs. kiralık durumda şuan hep TT'den,benim bildiğim tek satın alanda Turbonet,bağımsız hareket etmek istedikleri için,sistemlerini vs. kendileri kuracakmış vs. vs. Yani altyapımızdaki söz hakkımızda satıldı TT ile birlikte.Ha tabii biz istediğimiz gibi kullanırmıyız,kullanamazmıyız bilmem ama TT'nin satılmasıyla ülkenin en büyük stratejik ticari (o ne lan) kurumunu kaybettik orası kesin... Senin verdiğin hizmet hakkında hiçbir bilgim yok,vardıysa da hatırlamıyorum,ama iyiymiş :D edit:Ayrıca benim bildiğimde eski ulaştırma bakanı bu DSP dönemindeki adını unuttum,o açıklamıştı bu rakamları,altyapıyı sattık vs. diye. Tv'de izlemiştim belki izleyen vardır aramızda. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 19:37 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Evet bi yanlışımı düzeltmek isterim. Altyapı tabii ki özelleştirildi ve TT'nin elinde; ancak ben TT'nin bu altyapı üzerinde tekel hakkı olmadığına vurgu yapmak isterken yanlış bir cümle kurmuşum, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bunalr reklam kokan hariketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 makas mı? lol. bi gün piranhanın teki de kemirir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: bi gün piranhanın teki de kemirir o zaman. piranha tatlı suda yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 fiberoptikler tuzlu suda mı yasıyor?? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 21:44 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 deniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 emrah kos nihal atsiz fiberoptikleri kesmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Uygun fiyata Yüksek Kalite Fiber Optik kablo satılır. iletişim ÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Allahim nasi bi ulke yahu, Dunya'nin baska yerinde boyle bi olay olur mu cidden merak ediyorum.. Cok orjinal bi ulkede yasiyoruz, yaraticiligin sinirlarini zorluyoruz degerini bilelim. Yarin, kesilen fiberoptik kablolara intihar susu verilmis diye bi haber okursam hic sasirmayacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Stres yapmaya gerek yok , 2014 te düzelcekmiş internet. Rekabet olcakmış o zaman. Ohaaa 7 sene var daha demeyin. Ben 1996 dan beri bekliyom. Geçer sayılı günler. Bak 11 yıl olmus , ben o zamandan beri bekliyom düzelcek diye. Millet olarak sabırlı olmayı öğrenmeliyiz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ya bu işçiler devlet zamanında alıştılar beleşten maaş almayı özele geçince afederseniz kıçları zora gelemedi o yüzden bunlar ayıp ya türkiyede resmen herkes çalışmadan adam gibi iş yapmadan para kazanıyım derdinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yurtdışı çıkışları gitti atsınlar şu grevci zibidileri işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Yurtdışı haftalardır çok kötü zaten. Yurtdışı çıkışlarına hiçbir ilave yapmadan hızları 4 kat arttırmıştı TT hatırlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bahçe makası mı lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yurt dışı direk yavaş mavaş değil iptal yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ya inanıyo musunuz abi buna lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sourforgedan 5 kb la indiriyorum 4 bağlantıyla kafayı yiğcem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar