Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 cok guzel trackerdir, yalniz davetiyeyi verecegim kisiye dikkat etmek gerekiyor. fake upload filan yapanlardan olmamaniz lazim. baglanti hizi baska sitelerdeki ratiolardan screenshot gosterene yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ne o zegna postacı moduna mı geçtin bu ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 paticikte torrent e ilgi baslamis gordugum kadari ile, demonoid vs gibi kotu yerlerden kurtarmaya calisiyorum yavas yavas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bap talibim pass'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ok senin baglantiyi biliyorum zaten yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ben de alabilirim invite güven sorunu duymayacaksan :) downloadım kadar upload yapıyorum genelde. utorrent'ten ss alıp yollasam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Kalmamış gerçi sanırım, gene de koyayım. Varsa birilerinde güzel olur valla =) 2 mbit bağlantım var (ttnet 2 mbiti tabi, tam 2 mbit diyemeyiz) [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 12:19 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 revott davetiyesi gönderebilen var mı? önceden bi hesabım vardı ama ilgilenemeyeceğim bi dönemde tatile bırakma olayını unutup hesabı blocklatmıştım. bağlantım 4mbit, raito sorunu yaşatmam, genelde kampanyalara da katılırım vs vs. gönderebilen varsa çok makbule geçer, evinize bereket gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sufi abi 4 sene olmuş o trackaer duruyo mu ki yerinde bide ben anlamıyorum bu kotalı trackerların piratebaye göre artısı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 torrent invite istemek yasak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hm pardon buraya uğramayalı epey olmuş demek ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar