Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Evet, duydunuz zilin sesini, cevapları alalım. A) Şıkkı Bina yapcam Adam çıkarcam Base basacam B) Şıkkı Bina yapcam Daha çok bina yapcam Savaşmicam C) Şıkkı Ürün toplicam Bina yapacam Ürün yapacam Ticaret yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 eyç of empayırs oyna, olmadı kossaks oyna eski günleri yad et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Settlers'ın yenisini oynadınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 B şıkkı için City life ve ek paketi diyebilirim sana... Türün tek örneği simcity alışkanlığın varsa, başta baya bi garip gelicek, ama sonra anlıycaksın ki, aslında çok daha hızlı şehir geliştirebiliyosun... Bi de üstüne tamamen 3D olması ayrı bi güzel oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Settlers'ın yenisi sarmadı ya, bi süre oynadıktan sonra çok tekrarlıo oyun kendini. City Life deniim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 medieval 2 ile beraber kingdoms genişleme pakedi tavsiye ederim. dune 2 tarzı değil tabii ama zaten o yüzden beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 B şıkkı için caesar'ı tavsiye ederim edit: ürün toplama muhabbetinde de caesar olabilir tabii [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 15:56 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 a şıkkı: starcraft 2 ^^ çıkınca b şıkkı: Zeus ve Poseidon oyunlarını yükle. ikincisi ek görevdir. İnanılmaz mükemmel bir şahiserdir. Müzikler, sesler, oynanabilirlik.. Kesinlikle 10 üzerinden 9 hak ediyor. Random map ine kadar var. c şıkkı: anno 1603 mükkemmel ötesi süper bir ticaret oyunudur. yanında gemi savaşlarıda veriyoruz hatta. Kesinlikle 10 üzerinden 10 hak ediyor. Randomu, müzikleri, sesleri, oynanabilirliği, kendini tekrar etmemesi sürekli gelişen teknoloji, adaların bolluğu ve dönen inanılmaz ticaret ve savaş oyunları. kesinlikle 10 numara. (ilk oyunu 4 yıl kadar önce çıkmıştı anno 1507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet zeus harika oyundur canım çekti indireyim hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Caesar 2, Caesar 3, Caesar 4, Pharoah, Cleopatra, Zeus, Poseidon, Emperor, Children of the Nile, vb. bütün oyunları oynadım :p Anno 1502, Anno 1603 ve Anno 1701 de oynadım. Daha başka fikirler lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 anno 1701 le anno 1603 dicektim ben anno 1502 yide oynamıştım lan unutmuşum ehe fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 up!!! Bende strateji oyunu arıyorum. var mı tavsiye edebileceğiniz güzel bir oyun? Çok eski olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hemen bir reçete yazalım: Civilization 4 Company of Heroes Rise of Nations Starcraft Medieval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ohh süper hepsi. bu rise of nations un patriots diye bir ek pakedi var dimi? bide rise of legends var o da ek paket mi yoksa ayrı bir oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Civilization 4 ve expansionunu al, patchle tadına doyu olmaz başka oyuna gerek kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 starcraft yaziliyosa red alertinde yazilmasi lazim bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 red alert, starcraft, medieval oynadım zaten daha farklı oyunlar olsun istiyorum. civ4 le rise of nationsı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 civ 4ün beyond the sword expansion unu al bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben gaza geldim indiriyom rise of nations. x] özledim bi anda eski günleri 2 gün oynayıp belki de silicem ama yapıcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 rise of nation oyıycaksan barı en son cıkanını oyna diğerleri cok cöp zaten, warcraft oyna ama dota değil adam gibi ladder yap ohh misss. yenı cıkanlardan diyicemde yenı cıkan rtslerde hayır yok valla cok tırt hepsi, bi tek settlers 6 kurtardı gibi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gold edition buldum bir yerden onu indiriyorum ben. is gorur di mi ? bu arada warcraft'in campaign'leri oldukca hostu bence. reign of chaos'ta orc'lara (thrall'in yanindaki eleman daha dogrusu, neydi onun adi) pek bi uzulduydum. agliyodum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Grom Hellscream den bahsediyosun galiba evet ben de pek üzüldüydüm kerataya.Warcraft ın skirmish ini daha çok seviyorum dotaya göre ama nette multi oynamak zor herkes dota oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Rise of Nations = ilk oyun İkinci oyun her ne kadar ilginç bir konsept üzerine kurulu, güzel bir campaigne ve iyi oyun mekaniğine sahip bir oyun olsa da ilk oyun kadar iyi ve cezbedici değil. İlk oyun klasik Age of Empires formülüne Civilization ve Empire Earth'den birşeyler çalıp bunları iyi harmanlamış, grafikleri (aslında güzeldi ama 2D) ve campaigni dışında kusursuz bir oyundu. İkinci oyun ise hadi fantastik konsept yapalım hoop Stargate, aha MTG de güzelmiş diye yapılmış, orjinal karakterler eklenmiş ama her ne kadar saat gibi işlese de keyiften ödün vermiş. Yine de o da güzel oyundur. Listeye Armies of Exigo ilave edilebilir ama oynayış olarak getirdiği bir yenilik yok, hatta tam bir klon ancak muhteşem bir campaign barındırıyor ve ünite tasarımları çok başarılı. "Bir başka WC/SC klonu, aman tanrım!" diye haykırmayacaksanız tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 rayz of neyşıns oynayacam tamam karar verdim. sağolun dostlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar