Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye- yunanistan

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

said:
yunanistanın ezik kalecisi yine ezik ezik goller yemezse, türkiye tutunamaz. en az 5 yeriz. fatih terim istifa eder, hakan şükür milli takımı bırakır. ibrahim üzülmez'in futbolcu değil de manav olması gerektiği ortaya çıkar, belki biraz önümüz açılır.

Bu gibi ne idüğü belirsiz zırvalamalar canımı sıkıyor.

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ali sami yen'de olmasının hiçbir mantıklı sebebi yok en önemli rakiplerimizden birisiyle oynuyorken, öncelikle onu tebrik ederim. fazla yorum yapmak içimden gelmiyor, kazanırız işallah.

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:40 tarihinde, Apex tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

toggie o stat eğer kayseride yapılan statsa birşey takıldı aklıma

acaba sırf fantezi olsun diye mi hafif döndürüp oturtmuşlar stadı, yoksa içerideki mescit kıbleye dönük olsun diye mi? belki biliyosundur diye sorayım dedim

no offense diyim bi de alınable arkadaşlara :)

edit: pardon alt resimdeki camiyi yeni gördüm, kıble tezim çürüdü yani alakasızmış :) demek ki sim city stadı gibi olmasın diye yapmışlar öyle

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

roze lol :)

neden döndürdükleri konusunda bişey bilmiyorum ama kıbleye dogru değildir herelde ki zaten çürütmüşün kendi tezini. kayseri orası yani konya falan olsa kesin dediğin gibi olurdu eheh.

birçok sebebi olabilir yamuk olmasının, zemin memin bilmediğimiz bi ton şey var, insaat okuyan varsa belki mantıklı bir cevap verebilir.
hem belki de yollar sonradan yamuk yapılmıstır :)

stadın üstü kapalı olacak diye biliyorum ben de ama emin değilim. kapasitesi de 32bin miş galiba. yapmışken bari 50bin kişilik olsaymış keşke, cok guzel olacagı her halinden belli.

edit: konuyu cok dagıtmısım, yunanistan kac atar sorusunu yoneltip kacayım.

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:53 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

güneşle alakalıdır diye düşünüyorum ben. protokol yani numaralı tribününe gündüz maçlarında (öğleden sonra için tabi) güneş gelmemesi için ayarlanır genelde stadlar (yani güneş kapalı/maraton tribününe vuracak) . rüzgar problemi varsa ozaman güneşi sallayıp rüzgara göre yön değiştirebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

o stad niye yamuk cünkü parsele plan o şekilde oturtmuşlar.yamuk olan alt kesimde irili ufaklı 2 spor salonu daha yapılacak.ben maketinin resmini gördüm. o yüzden öle yamuk. düz şekil oturtsalar o alta dogru yapılacak kapalı spor salonları az daha sağda(resme göre konusuyorum) yer kaplayacak böylece otopark alanından çalacaktı.tasarlayan güzel yapmış.

@toggie; blackrose'da benim gibi inşaat mühendisi.hatta benden bi 3-4 yıl tecrübelisi.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bilimsel açıklaması daha düzgünmüş :P olsun ben de iyi sıktım :P

nese maça gelirsek neden bilmiyorum çok gazım. takıma güvenmiyorum ama yeneceğiz gibi bir his var içimde.

şu maçı bir kazanırsak sakatların dönmesiyle gerisi gelir diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İlk maçta Yunanistan bize gol atmak için çıkmıştı sahaya , şimdi ise gol yememek için çıkıyor , Yunanistanın oyun stiline uyanda bu zaten .. Ben pek ümitli değilim bu maçtan çok zor bir maç , Norveç le Norveç de final gibi bir maça çıkarız kazanan 2008 e gider diye düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Yunanistan maçı Moldova gibi olmaz. Gerçi Moldova gibi yatacak Yunanar o da ayrı , neyse.. Savunma saçmalamazsa (taçtan gelen topa kafa vurammak gibi) yeneriz. Gol atarız her türlü Yunanistan'a, hatta hızlı baskılı oyunumuzla da ezeriz.

Bikaç spor yorumcusu, Fatih'in yenilince fazla ıslıklanmamak için maçı A.S.Y'e aldığını söyleid. Valla Fatih Terim bile korkuyosa artık işimiz iş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...