toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bosnayla berabere kalırsak gg. kayseri'nin stadı efsane oldu. 2. yarıya yetişecekmiş başka bir başlık açıp koyarım ben insaat fotograflarını. kadir has şehir stadı olacak ismi de. adam bizi iyi soydu okulda ama cok iyi şeyler kattı ülkeye vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: yunanistanın ezik kalecisi yine ezik ezik goller yemezse, türkiye tutunamaz. en az 5 yeriz. fatih terim istifa eder, hakan şükür milli takımı bırakır. ibrahim üzülmez'in futbolcu değil de manav olması gerektiği ortaya çıkar, belki biraz önümüz açılır. Bu gibi ne idüğü belirsiz zırvalamalar canımı sıkıyor. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 belirsiz değil gayet açık ve net anlatmış mumu. çok da dogru soylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ali sami yen'de olmasının hiçbir mantıklı sebebi yok en önemli rakiplerimizden birisiyle oynuyorken, öncelikle onu tebrik ederim. fazla yorum yapmak içimden gelmiyor, kazanırız işallah. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:40 tarihinde, Apex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 eeyh, yenilirsek suçu stada atmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 belli olmaz orası, bi oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bayramda kayserideydim cidden cok guzel stad yapio adamlar, dolastik oralari biraz baya modern bisi olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Şimdi Yunanistan'a yenilsek, kalan iki maçı yansek, Norveçle yanı puanda olup ikili averajdan ikinci olabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 diger iki macı yenersek norvec'in 1 puan ustunde oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 internet işi patlayınca arkadaşı biletix şubesine yolladık son anda 4 kapalı biletini saniyeler içinde kaçırdık. mecburen açıktan izleyeceğiz madem stadın yarısını sponsora vereceksin bari kapasitesi yüksek bir statta oynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 kimmiş o stadın yarısını dolduracak sponsor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ali veli mehmet, ne farkeder ki? ingiltere maçındaki gibi her yer sponsorların getirdiği tiplerle dolacak. umuyorum ki kapalının satışa çıkmayan biletlerinin bir kısmı ultraslana verilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 toggie o stat eğer kayseride yapılan statsa birşey takıldı aklıma acaba sırf fantezi olsun diye mi hafif döndürüp oturtmuşlar stadı, yoksa içerideki mescit kıbleye dönük olsun diye mi? belki biliyosundur diye sorayım dedim no offense diyim bi de alınable arkadaşlara :) edit: pardon alt resimdeki camiyi yeni gördüm, kıble tezim çürüdü yani alakasızmış :) demek ki sim city stadı gibi olmasın diye yapmışlar öyle [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ruzgarla alakalidir belki ustu kapanip acilacakti o stadin sanirim baya guzel olacak..ulkede stadlar guzel olursa izleyicide artar diye dusunuyorum manisada yapiyordu ama vestel sponsorluktan cekilince ne oldu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 roze lol :) neden döndürdükleri konusunda bişey bilmiyorum ama kıbleye dogru değildir herelde ki zaten çürütmüşün kendi tezini. kayseri orası yani konya falan olsa kesin dediğin gibi olurdu eheh. birçok sebebi olabilir yamuk olmasının, zemin memin bilmediğimiz bi ton şey var, insaat okuyan varsa belki mantıklı bir cevap verebilir. hem belki de yollar sonradan yamuk yapılmıstır :) stadın üstü kapalı olacak diye biliyorum ben de ama emin değilim. kapasitesi de 32bin miş galiba. yapmışken bari 50bin kişilik olsaymış keşke, cok guzel olacagı her halinden belli. edit: konuyu cok dagıtmısım, yunanistan kac atar sorusunu yoneltip kacayım. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:53 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 2-2 beraber kalırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 güneşle alakalıdır diye düşünüyorum ben. protokol yani numaralı tribününe gündüz maçlarında (öğleden sonra için tabi) güneş gelmemesi için ayarlanır genelde stadlar (yani güneş kapalı/maraton tribününe vuracak) . rüzgar problemi varsa ozaman güneşi sallayıp rüzgara göre yön değiştirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 o stad niye yamuk cünkü parsele plan o şekilde oturtmuşlar.yamuk olan alt kesimde irili ufaklı 2 spor salonu daha yapılacak.ben maketinin resmini gördüm. o yüzden öle yamuk. düz şekil oturtsalar o alta dogru yapılacak kapalı spor salonları az daha sağda(resme göre konusuyorum) yer kaplayacak böylece otopark alanından çalacaktı.tasarlayan güzel yapmış. @toggie; blackrose'da benim gibi inşaat mühendisi.hatta benden bi 3-4 yıl tecrübelisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dersleri ekip uo oynamış hep demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 evet bilimsel açıklaması daha düzgünmüş :P olsun ben de iyi sıktım :P nese maça gelirsek neden bilmiyorum çok gazım. takıma güvenmiyorum ama yeneceğiz gibi bir his var içimde. şu maçı bir kazanırsak sakatların dönmesiyle gerisi gelir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 beyinsiz fatih terim. maçı ali samiyene aldırmakta ne ya. abi bu herif tam bir moron ya. ders almaz ders veririmiş. allah belanı versin fatih terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bu maçı kazanacağımızı düşünüyrum.Çünkü son 2 maçtır dengimiz bile olmayan takımlara puanlar kaptırdık.Oyuncuların ve Terim'in onurunu kurtarma maçı olacak bence.O yüzden müthiş bir motivasyonla oynarız ve de 2-0 gibi net bir skorla yeneriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 İlk maçta Yunanistan bize gol atmak için çıkmıştı sahaya , şimdi ise gol yememek için çıkıyor , Yunanistanın oyun stiline uyanda bu zaten .. Ben pek ümitli değilim bu maçtan çok zor bir maç , Norveç le Norveç de final gibi bir maça çıkarız kazanan 2008 e gider diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Yunanistan maçı Moldova gibi olmaz. Gerçi Moldova gibi yatacak Yunanar o da ayrı , neyse.. Savunma saçmalamazsa (taçtan gelen topa kafa vurammak gibi) yeneriz. Gol atarız her türlü Yunanistan'a, hatta hızlı baskılı oyunumuzla da ezeriz. Bikaç spor yorumcusu, Fatih'in yenilince fazla ıslıklanmamak için maçı A.S.Y'e aldığını söyleid. Valla Fatih Terim bile korkuyosa artık işimiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar