Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Antalya'da alt yapı sağlam ?? Nerde oturuyorsun Lara'damı ? Sular direk denize dökülüyorda oralarda . Hani Alanya'da yaşamasam " vay be " diyecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 larada evet beni alanya ilgilendirmiyo umrumda değilsiniz tamaaammmıııı !! 13. kattayım sel alsa bile bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Aman sel basmasın diye çok yukarı çıkmışın , deprem olmasın . Birde 13. kattan mars gözüküyor mu hep merak etmişimdir . Lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 deprem olursadagüzel en alt katta olsam 13 kat tepeme çökcek bunda en üstte kalıcam mikroskop la denedim bakmayı göremedim de teleskop alcam en yakın zamanda balkondan izliycem plajları mars neyime ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 KAR YAĞSIN LÜTFEN KARI EMMEYİ OZLEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 abi soğuk geldi burunlar musluk gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hasta olmim de . deprem de olmasın . yeter şahsen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 lam daha kış gelmedi ben üşümeye başladım! ha ne olacak? olacak olan şu, insan ırkının bir kısmı dünyadan silinse dahi elimdeki tek tuşlu kumandanın devasa kırmızı tuşuna basıcam ve yörüngede dolanan üç uydu, yine yörüngede duran dev merceğe kırmızı ışınlar göndermeye başlayacak en parlağından! ışınları odaklayan mercek buzulları jet hızı ile eritecek ve bir kaç milyar insan ani su baskını sebebiyle ölecek belki ama dünya daha sıcak ve konforlu bir yer olacak! HA HAHAH HAHA HA HAHAH HAHAHAH HAAHAHA HAA HAHAH HAHAH AHAHA HAHA HAHAH AHHAHA HAHA HA? Laneet olsun!! kumandaya pil koymayı unutmuşum! AAA pili olan var mı? üff bu saatte hem de bu soğukta git market bul da pil bul! kim uğraşacak.. yemişim dünyayı. dünyayı yakacağıma yakarım kombiyi yatar uyurum ben.. imza: tembel çılgın bilimadamı dasaaa [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 02:04 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Anında hasta oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yeni düzeliyorum valla, 1 hafta hasta gezdim ayh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 raşitin şarkısı geldi aklıma hava soğuk yağmurlu ört kıçını .rspuuu ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 8.40 ta derse gitmekten gerçekten nefret ediyorum, ayaz soğuk iğrenç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben hala terliyorum lan sdf. birazdan şortla derse gidicem hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yağmur kötü, soğuk hava iyidir. şu simsiyah şapkalardan da alayım bir tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 "...ardından banyoya doğru yol aldı... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 burası mersin... 25-30 derece arasındayız hala havuzlardayız denizlerdeyiz Şu andada zaten altımda mayom var =) selam ederim. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 13:02 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bu kadar kişinin küfürünü yemek zor olsa gerek dsdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 lan ben daha kışlıkları indirmedim gelmesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 la elim buz giib dotum karpuz gibi oldu.vazgeçtim gelmesin kış mış istemiom. http://www.youtube.com/watch?v=fH6LU-YWzAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar