tunca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 eski accniz falan varsa girin http://www.anarchy-online.com dan login olun ordan aktif edin 1 ay bedava oynayın. ben başladım çok fena sardı xD, battlestation die bi olay gelmiş wowdaki battleground gibi pvp yapıyosun falan güzel ödüller de var. bi de güzel bi guild buldum, unity of the rose diye yardımsever geyik elemanlar falan var. gelirseniz beklerim =). Fevaxium 166 nano-technician pst. http://www.unityoftherose.com [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 09:44 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 09:45 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hadi gelin yav nooblara yardım da edilir =p [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben oynarım aşkım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 e zaten bedava değil miydi bu oyun? sadece ek paketlere para ödüyordun aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bende öyle biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ek paketsiz oynamak bedava ama ek paketi olup da o acc ile oynamak isteyenler para ödemek zorundaydı şu an o accler 1 ay bedava oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Herşey iyi güzelde elimdeki orjinal Shadowlands den bu yana çıkan updateleri indirmem sanırım bir hafta sürer üşendim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Anarchy Online iyice saldi bu siralar Age of Conan yakinda cikacagi icin oyunu oldugu halde biraktilar ne yeni patch nede yeni eklenti plani varmis anladigim kadariyla olsaydi zaten simdiye bazi duyuru yapmis olurlardi yilbasina bu kadar yakiniz froob accountlarla son acaba donen birileri olurda 3-5 bisey kapabilirmiyiz bari derdindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oo invulon sen yasiyormusun olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o deil de atrox'uma aldığım desolator uzun uzun kullanamadım içimde kaldı : D bu oyuna dönesim var pek özledim ama para veresim yok : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hmmm 19x engy vardı, oyunu bırakmam kesin olsun diye karakteri silmiştim. silmeseydim oynardım 1 ay. baştan da başlanmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benimde 190 shade var ama hic donesim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yeni account açtım şu 15 ocak olayı bitmemiş, notum wars expansion pack'li beleş oyniyim. tam finallerde bitiyo zaten promosyon eheh atroxum geri mi dönüyoooooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ana la marvelda oynardık tunca ahaha yankı sen ben sabahlara kadar ben fazla anlamazdım dırdır başınızı yerdim sabaha kadar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hoba super olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 PAtch indirmeye üşenmesem denemek lazım ama öyle üşeniyorum ki anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheaterpain Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben 2 sene bıraktıktan sonra tekrar girip denedim ama yarim saat olmadan ciktim. bu arada absolut hocam tanidik geldi, agent'ti degil mi :D beni hatırlayan var mi Citir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oo citir hatırlamaz mıyız =P fevaxium ben de hatırlar mısın bilmem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheaterpain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hatirliyorum tabi ki de hala oyunu oynayanlar var mi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ben yine döndüm dolaştım geldim oynuyorum paid account açtım dayanamadım froob oynamaya Oyun çok değişmemişte çok fazla yenilik gelmiş yeni dungeon PvP hadiseleri falan bir sürü şey eklenmiş biraz dengesi bosuk şu aralar yeni patch ile düzelticekler gibi bekliyoruz bakalım . Onzac char im bu arada Citir şu oyunda adını hatırladığım üç beş kişiden birisisin haksızlık etme kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheaterpain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya valla bisiler oynayasim var da, ogrencilik bitince pek bi firsat olmuo. is bulamadigim donemde kurmustum AO'yu sonra sildim falan. simdi de mesaiden gelince bilgisayar basina oturasim gelmio pek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar