Donita Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Katatonia - My Twin Katatonia - Evidence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sana damardan gelir mi bilemem, ama benim ilk aklıma gelenler: Mahalia Jackson - Hemen hemen tüm şarkıları Muse - Muscle Museum Janis Joplin - Ball & Chain Queens of the Stone Age - Mosquito Song Pain of Salvation - Martius Nauticus Otis Redding - I've got Dreams Sam Brown - Stop Gider böyle bu..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Morrissey - Let Me Kiss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 asinanyavuz said: Almora - 1945 ben bu şarkıda gülüyorum abi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 çetin çetinkaya - ick liebe dich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 staind- outside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Cat Stevens - Lady d'Arbanville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Damien Rice - 9. crimes Anathema - Angelica (bunu kimse söylememiş höh) The Cranberries - No Need to Argue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tabii ki de swarmm-scilence. hayatımda bir dönüm noktası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kim nine inch nails - something i can never have i yazdıysa çok saolsun mutıs sarkıymıs =)). anathema - one last goodbye james carrington - ache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 muse unintended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 akon hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Journey - Open Arms Nazareth - Love Hurts Blue Öyster Cult - Astronomy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu da gzel.. Timbaland ft. One Republic - Apologize http://www.youtube.com/watch?v=XpkYJkZIk1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Zheld said: asinanyavuz said: Almora - 1945 ben bu şarkıda gülüyorum abi = nesi var yaw şarkının adam biraz garip bağırıyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Depeche Mode - Nothing's Impossible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 GwindonSurion said: Godsmack - Serenity (tu) ayrıca bikaç tane klasiklerden eklemek isterim Lake of Tears - So fell autumn rain Pain of Salvation - Undertow Sentenced - Everything is Nothing Metallica - Turn the Page, klibiyle izleyin ama: http://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 godsmack'in en damarlı şarkısı livin' in a sin olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 slipknot-vermilion, part 2 stone sour-through glass bu ikisini seviyorum moda giriyorum dinlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Donita said: godsmack'in en damarlı şarkısı livin' in a sin olmalı. yanlış:P One Rainy Day... daha derinden bi şarkısı yok Godsmack'in, kesin dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 zaten biri daha damar bi şarkısını tavsiye etsin diye yazdım bilerek :d *denemeye gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 damnation'ın tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar