ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: rampage alan varmıki... bu akdar kötü bi 41. tp olamaz 250 ap nedir ya, benım sümüğüm 250 ap veriyo bonus Boş bi zamanında priest holy kısmını incelemeni tavsiye ederim :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yoo bence Fury kaybettiği Deathwish'den çok daha fazla buff aldı.Şuan çok iyi bir yolda ilerliyor.Ayrıca rampage'i küçümsemeyin arkadaşlar.Hani cok artistic bir talent olmayabilir ama PVE de yararı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 rampage çoook güzel bir talent. zerker stance da 280 civarı bi ap demek burda 140 bloodthirst damage i en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 druidin ilk önce bi range bugını fixleseler oyun cıktığından beri var be yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: nesi komik "win" direk... hatirlatirim: Blind, Deadly throw, merciless sette 0 hit rating Herşeyi okumadan, anlamadan yazmak bu olsa gerek. Bir daha oku, bir de pvede en çok kullandığımız iki skill blindla deadly değil mi? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ya rampage scale olmadığı için kötü bir talent. raid bufflı 2.5-3k APli warrior için gayet güzel de ben oyunu bırakmadan önce yeni boss attemptlerinde 4-4.5k ap görüyordum ki 250 ap 41p için çok az fayda sağlıyordu. bu patchle dw fury warriorlar 10% threat reduction alıp rampage veya deathwish kaybediyor ki bana göre çok çok küçük bir buff. tabi guildinizin maintankına da bakar. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 12:19 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Blessing of Light: Lower ranks of Flash of Light and Holy Light are now properly penalized when used with this Blessing. Bu nedir abi şakamı? ben mi yanlış anlıyorum helal valla blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 @deadwoll: valla pve'de pek bir eksigi yok roguelarin, ne bekliyorsun onu bilmiyorum ayrica butun post pvp yorumu yapip (ki normal butun ayarlar pvp amacli bu patch'de rogue icin) sonra "yok ben onu pve icin demistim" demen her ne kadar eglenceli bir durum olsada, o post sana ayar amacli degildi. sadece precision degisikliginin "komik" degil, gayet guzel ve yerinde bir degisiklik oldugunu anlatmak icindi. yeni fleet footed'a "lol wipe sirasinda vanish icin bosslardan kolay kacalim herhalde" diye yorum getirmek ne kadar sacma olursa, precision icin "komik valla throwing kasacaz herhalde bosslarda" yorumu ayni derece anlamsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 @Lind3r0th Yani blizzard diyorki; Biz zamanında tüm healer sınıflara karşı bir nerf uygulamıştık. Eğer düşük rank bir heal büyüsü kullanırsanız +healınızdan faydalanmanıza belli bir oranda penaltı alırsınız. yani 2000 +healınız varken son rank flash 2000 üstünden bonus alırken, daha düşük bir rank atıyorum 1200 üstünden bonus alır. Şimdi bu durum aslında paladinler içinde geçerli ama biz blessing of lightın verdiği bonusu gözden kaçırmışız, şu andan itibaren bu yukarda bahsedilen nerfden ilgili blessingde nasibini alacak ve diğer healerlara karşı bir haksızlık olmayacaktır. Bu güne kadar oluşan haksızlık için anlayışınıza güveniyoruz. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 13:44 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 her patch geldiğinde wowa tekrar başlama isteğim köreliyor. mal blizzard. hypotermia 45 sn olmuş lol [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 14:04 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 İyide bugun bütün priestlar shadow butun shamanlar ench/ele bütün druidler feral/oomkin olmuş durumda raidlere 1 tane max holy priest alınır olmuş bütün yük neredeyse paladinlerde birde birkaç shaman druid bilemiyorum yani benım cok heal cekmem neden rahatsız eder diğer healer classları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 dedim paladine nerf yok mu gene aradan koymuşlar nerf heh gerçi bol'un scale olmaması da absürd idi itiraf etmek lazım da neden şimdi akıllarına gelmiş merak ettim. 35 mana ile 10-15 katı heal atılabiliyor. :p genwa zaten paso retribution buffları var okuduysan notları. 1 (BİR) yıl sonra nerflenen crusader strike'ı eski haline döndürüyorlar. ne kadar acemi bir şirket bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Rahatsızlık değil, not working as intended olayı. Downrankingi çok uzun zaman önce kaldırdı blizz, ki yaptıkları çok küçük bi değişiklik, sadece bol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 dps warrior bufflanmış arkadaşlar zatn dual wiedld giden bir warrior 26 arms, 35 fury veya 27 arms 34 fury gidiyodu endless rage rampage'den cok daha iyi bi talent, ayrıca 2500 ap li warriorlar bile 250 ap için %5 crit veya %5 extrea attağı bırakmaz, yanı herkez alıyodu zaten sweeping strike'ı guzel talent kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yazdığın talent'ı ilk kez burda görüyorum.uzun süre boyunca fury warrior oynadım ama çevremdekilerde dahil rampage yerine weapon spec. giden kimseyi görmedim.25/35 gidip weapon spec alıcam diye gidip zerkerde %10 ap artışınımı bırakıcaksın?Duel wield giden akıllı hiç bir fury warrior böyle bir talent yapmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 valla ben coook gördüm, ama artık değişicek cunki imp zerker stance threat düşürücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ayrıca evet endless rage Rampage'ten iyi bir talent"tı".Warrior'a weapon dmg'ta rage nerf'ü kaldırılmadan önce.Şimdi pvp warriorlar bile almıyor endless rage'i.şu an n çok kullanılan pvp talent'ı ya 31/30/0 yada 36/25/0... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben denemiştim 25/36 buildini crit şansım düşük ama ap yüksekken; raid buffla %40 crite sahip olmak iyiydi baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 artık gerekli olmuyo, ama rampageden iyi olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 aslında güzel de olmadı deil bu değişim benim gibi hem tanklık hem dps sevenler için http://www.war-tools.com/?p=vt&i=41035&b=905d3s505c050052120531000235501003n bunun gibi bir build güzel olabilir. bakalım şu anki accountumda lvl60 warrior var onu kasarsam deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 hiç fury'ye 40 talenttan az veren iyi bir dps warrior görmedim açıkçası. patch öncesi ve sonrası için geçerli bu, hatta TBC sonrası için geçerli tamamen. 5% crit kazanmak için 10% AP ve 275 AP feda ediyorsunuz ki nerdeyse sırf rampagedan gelen AP buff 5% critle aynı oranda bir dps artışı veriyor. windfury ve haste nerften sonra 2h dps warrior kaldı mı bilmiyorum ama, tek iş yapan dw speci 17/44 idi ve yeni değişikliklere de buff demek zor bu spec için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 aynen katılıyorum , Phlox çok güzel özetlemiş.%10 threat reduce veripte DW'i arms'a atmak çay kaşığıyla verip kepçeyle almakla aynı.Artık pvp warriorlar dahada bir şaha kalkacak o zaman "nerf bat" direk olarak devreye girecektir bir Blizz klasiği olarak.Betadan beri süre gelen bir gelenek zaten bu... [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 18:25 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 gerçi buff/nerf olayı direk maintanka bakıyo. bi ara dandik bi tankımız vardı, salvation vs vashj trinketle 900 dps yapıp aggro almıştım boss 5%deyken. böyle bir tankınız varsa 10% threat reduction daha çok işe yarar haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bence Yediği buff toplam nerften fazla.Tamam Deathwish'i kaybettik fakat DW daha çok 30 saniyelik outburst damage artışı gibi birşeydi.Onun yerine artık Whirlwind'de iki weaponlada vuruyorsun, ayrıca %10 threat reduce geldi, ayrıca yeni fury'e geçen sweeping strikes çok güzel AOE damage buffı oldu. Artık Fury warrior biraz daha utility'e sahip oldu bence.Ben yeni değişiklerden memnunum.Ne kadar Deathwish'in gidişi nedeniyle single-boss-damage da biraz nerf yemiş gibi gözüksekte, her encounter sadece boss'a dps yaparak geçmiyor.Artık örneğin morogrim gibi encounterlarda mesela daha çok işe yarıyabilcez.Ayrıca belli mi olur Deathwish'li 21/40 gibi bir talent build da fena olmayabilir mesela. Ki daha PTR noteları bunlar.Üstlerinde daha da değişiklikler olcaktır bence.2.3 PTR'si yeni açıldı.Biraz bekleyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ya en çok şey ilginç duruyor ne priestlerin racial spelleri hakettikleri buffu almış elunes grace %20 dodge for 15 sec. starshardsda channeled değil artık ve 0 mana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar