Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 http://www.fotomac.com.tr/bes101.html İddia'ya göre Beşiktaş Namibyalı 28 yaşındaki Tjikuzu feşinde. Beşiktaş Kurban bayramına kadar Tjikuzu'yu almayı hedefliyomuş diye espirimi yapar kaçarım [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 10:50 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kahrol pkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bomba? bak iyi güldüm sabah sabah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bu tarz haberler kesinleşmeden konu açmasak çünkü boşu boşuna amaçsız yorumlar yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Doğru diyosun tabi ama biraz komik geldiği için açtım konuyu. Beşiktaş Kuzu'yu ne yapıcak zaten habere göre Higuain'i,Diatta'yı vermeye hazırsan hatalı transfer yaptığını kabul ediyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bu adamın banlanmasını arz ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Alala, sanmıyorum. BJK'nın transfer politikasına aykırı bir transfer olur çünkü... Kimin çakması ki bu Tjikuzu? Bi en yakın "Maxim Tsikalgo" vardı ama o da zaten FM yıldızıydı gerçekte olayını görmedik daha. Çakma değilse yalan haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 fm lerde Maxim Tsikalgo varmıydı yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bomba! beşiktaş şampiyondur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar