Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WCG'de dayak!


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta seatle'da yapılan world cyber games'de Project Gotham Racing'de 3. olan tayvanlı eleman ödül seremonisinde tayvan bayrağı açtığı için çin takımı tarafından saldırıya uğramış =). hayvaen çinliler, orda bi türk yoktu ki (samsung yüzünden bu yıl gidemedi hiçbir türk) tayvanlı kankamıza yardım edip tüm çinlilerin elini kırıp microlarını öldürsün sdghj.

[spo] [/spo]

http://www.gotfrag.com/portal/story/40281/
http://www.mymym.com/en/news/9865.html

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tayvan resmi olarak yok. Çin'in 39. eyaleti olan Taipei var. O da Chinese Taipei bayrağı. O açtığı bayrak Tayvanlıların kendi bayrakları kabul ettiği Çin Cumhuriyeti (1911-1949) bayrağı. Komünistler iktidara gelince Çin diktatörü Çan-Kay-şek tayvan adasına sığındı. O zamanlar donanma falan olmadığı için Mao abimizde bunlar kendi kendilerine esas Çin bizi diye gelin güvey oluyorlar. Hak etmiş dayağı şerefsiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çünkü çin tapeisi mi neydi o olay, tayvan çine bağlı falan ya. durduk yere saldırmamışlar tabii ki =p. kürt bi elemanın türkiye adına gidip derece yapması ve kürt bayrağı açması gibi bir şey olmuş herhalde ama yine de saldırı falan güzel şeyler değil.


Bence sapla samanı karıştırmayalım; Tayvan kimse tanımasa da bayağı bayağı devlet. Kıbrıs adına giren birinin KKTC bayrağı açması gibi örnek daha yerinde olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...