Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yihuuuuuuuuuuuuuu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şifresini unutup üstüne gizli sorusunuda unutup nalları diktiğim gmail hesabım . [email protected] 'un şifresini tam 1 yıl sonra tekrar aldım.

Nasıl mı?
Çok zeki oluşumdan. Alternatif mail'i yok sanıyordum meğersem varmış...

Tam 1 yıl sonra...

Paypal hesabım
Guildwars hesabım

hepsine tekrar kavuştum sonunda...

Tek sorun şu
1252 mail var...

edit . yanlış mail sayısı

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok hafif göz gezdiriyorum.
aradan aradan mail gelmiş.
yarıldım gülmekten ya... eski çıktığımla ilgili bir mail gelmiş yattım yerlere, koysam mı buraya diyorumda direk şikayet gelir ^^ küfür yağdırmış.
varya bi garip oldum bayadır girmiyorum şimdi
OH BE KARDEŞİM DÜNYA VARMIŞ
Mesaj tarihi:
kendimi kötü hissettim la... ultima online la ilgili mailler gelmeye başladı.

canım nasıl çekti var ya

ulan şeytan diyor dön çeşmeye ailenin yanına gitbi çaycı olsun çalış bi yerde. sürdür o oyuncu hayatını tekrar

benim progamer olcak adammışım be
Mesaj tarihi:
benim bi ajandam var ufak tüm üyelik bilgilerimi fln oraya not alırım. o yüzden doğum tarihimi farklı girerim, hatırlatma sorum da şübü şüb ahe eha oyee? fln olur. tam güvenlik :D
Mesaj tarihi:
benimde öyleydi, not defterim olurdu üstüne saçma saçma passlar koyardım. Mozillada kayıtlı olurdu hep fakat format attığımda yedeklemeyi unuttuğum için gümbürtüye uğramıştım.
Mesaj tarihi:
ULAN

Benim de gmail hesabımı 1.5 sene kadar önce arkadaş "ŞAKA" adı altında şifresini değiştirmişti.Hayır dangalak oğlu şerefsiz değiştiriyorsun şifreyi niye unutuyorsun ! Adam abi buydu valla buydu diye günlerce şifre salladı,sonra artık umudu kestik :(

İşin kötüsü şuan kullandığım msn adresi o mail üstüne.Listeden millet paso mail atıyormuş,almadın mı diyor herkes :) almadım canlarım almadım...
  • Yeni Oluştur...