Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Şifresini unutup üstüne gizli sorusunuda unutup nalları diktiğim gmail hesabım . [email protected] 'un şifresini tam 1 yıl sonra tekrar aldım. Nasıl mı? Çok zeki oluşumdan. Alternatif mail'i yok sanıyordum meğersem varmış... Tam 1 yıl sonra... Paypal hesabım Guildwars hesabım hepsine tekrar kavuştum sonunda... Tek sorun şu 1252 mail var... edit . yanlış mail sayısı [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 zuhauah spamlara gel sil sil bitmio çok mutlu oldum lan çok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Gz bu arada hepsini aynı anda silmeye çalış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yok hafif göz gezdiriyorum. aradan aradan mail gelmiş. yarıldım gülmekten ya... eski çıktığımla ilgili bir mail gelmiş yattım yerlere, koysam mı buraya diyorumda direk şikayet gelir ^^ küfür yağdırmış. varya bi garip oldum bayadır girmiyorum şimdi OH BE KARDEŞİM DÜNYA VARMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kendimi kötü hissettim la... ultima online la ilgili mailler gelmeye başladı. canım nasıl çekti var ya ulan şeytan diyor dön çeşmeye ailenin yanına gitbi çaycı olsun çalış bi yerde. sürdür o oyuncu hayatını tekrar benim progamer olcak adammışım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 neymiş şifresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 asd123456 [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 04:38 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 değiştirmişsin galba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 evet 123456asd yaptım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 benim bi ajandam var ufak tüm üyelik bilgilerimi fln oraya not alırım. o yüzden doğum tarihimi farklı girerim, hatırlatma sorum da şübü şüb ahe eha oyee? fln olur. tam güvenlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 benimde öyleydi, not defterim olurdu üstüne saçma saçma passlar koyardım. Mozillada kayıtlı olurdu hep fakat format attığımda yedeklemeyi unuttuğum için gümbürtüye uğramıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 benim şifrelerim ascii idi eskiden hep. yaşlandık yoruldum uğraşılmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 o değil de akşama büyük dota partisi mi versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 tebrikşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ULAN Benim de gmail hesabımı 1.5 sene kadar önce arkadaş "ŞAKA" adı altında şifresini değiştirmişti.Hayır dangalak oğlu şerefsiz değiştiriyorsun şifreyi niye unutuyorsun ! Adam abi buydu valla buydu diye günlerce şifre salladı,sonra artık umudu kestik :( İşin kötüsü şuan kullandığım msn adresi o mail üstüne.Listeden millet paso mail atıyormuş,almadın mı diyor herkes :) almadım canlarım almadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bende paticik şifremi 6 ay sonra hatıladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Masteis cocugun olsa bu kadar sevinmessin he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bende unutmuştum mail attım yenisini verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar