ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ben Bittorent'te birşeyler indirirken hep çok yavaş iniyor.Onu hızlandırmam için ne yapmam gerekir? Netim falan hızlı ama tınlamıyor Bittorent.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 uyelikli siteler kullanıcaksın. cektigin kadar paylasıcaksın. kaynak sayisi (seed) cok olan , indiren (peer) sayisi az olan dosyalari çekiceksin uyeliksiz olmayan sitelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bir de port açacaksın. pmden bir private siteye invite yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 1) Bilgisayarını tek başına kullanıyorsan, firewall yoksa, port-forwarding'e gerek yok. 2) Upload'ına limit koy, 5 Kb iyidir. Bu biraz terbiyesizlik ama işe yarıyor :p 3) Çok seed olan, hatta web-seed olan şeyleri indirmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Saol Gerge ben de bu ne diyordum eheh.. Seed'i çok olanları çekmeye çalışıyorum zaten.. Mininovadan buluyorum torrentlerimi de .. Neyse bir de demonoid denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 public aradığımda isohunt kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: Gangren, 10 Ekim 2007, Çarşamba - 20:49 tarihinde demis ki: 1) Bilgisayarını tek başına kullanıyorsan, firewall yoksa, port-forwarding'e gerek yok. firewall'suz modem kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Kalmadı pek, sen bir bak portlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Şey ben pek bir bilgisizim ... Napıcam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 İlk ADSL kullanıcılarındanım ben :p Zoom'un tek bilgisayar için yaptığı 5510 modemden var, firewallsuz mesela, gayet başarılı, uğraşsız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 firewalllu modemleri anlayamıyorum kardeşim senin işin modemlik ne işin var yazılım yönüyle insanları uğraştırmaya seneler önce aldığım onixon cillop gibi iki bilgisayara birden yetiyor da artıyor tak çalıştır hiç bir şey yüklemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 peki napıcam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 www.portforwarding.com burda gerekli bilgiyi bulabilirsin. özetle:1. statik ip alıcaksın(sitede anlatılıyor) 2. Torrent clienti misal utorrentse onun için gerekli portu açıcaksın.Cihazına göre port açma guidesi gene sitede mevcut.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 neden statik ip alsın gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Modemin adını+port açma yaz google a bulursun. hangi torrent programını kullanıyorsan artık, açacağın portu öğrenir halledersin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Teşekkürler.. Yarın uygulamaya geçicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 la kız fransada yassah deelmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar