kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 İzzet ibo alişan ÖZCAN HELEKİ ÖZCAN YOKMU O ÖZCAN girmeyin benle polemiğe felan ! dedim ve bitiririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bazen öyle patlama şeklinde çıkıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kurbağalarla hiç uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 pederle bi polemiğe girmişim yarın heralde pılımı pırtımı toplayıp özcan yanına geliyom peder gece gece geldi kapıyı çaldı -sen okula ne zaman gidiceksin sınavlara ? -bayramdan sonra gidicem -çalışıyomusun peki sınavlara ? -biraz baktım zaten 1 hafta öncesinden gidicem çalışcam alt sınıflarla onlardan not felan bulurum. -paran varmı peki gitmek için ? -yürüyerek gitmeyi düşünüyorum -bende geliyim senle o zmn yürüyerek takılırız -olmaz sizin paranız var -seninde vardır -babam verseydi olurdu param -baban kim peki senin ? -siz olabilirmisiniz ? çok deli oldu lan sonra annemle bişiler konuştular para vercekler heralde bana yada evden kovcaklar... [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 04:37 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Nasıl bir aile dramıymış o öyle rofl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 zuaa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 annemi benden tarafta bilirdim annem bile bastırmaya başladı geçen şu lafı söyledi arzu çalışıyo sen yatıyosun evde evlenincedemi böyle olcak ? ondan da harçlık istersin evlenince ne güzel dedi. sonra geldi para verdi trip attım almadım o da az para verdim diye trip atıyom sanmış biraz daha fazla verdi lol... (arzu kız arkadaşım bu arada ciddiyiz de aileler felan tanışır durumda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Sende artık kalıplaşmış imba tribi atsaydın...! -Benmi istedim bu dünyaya gelmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: -bende geliyim senle o zmn yürüyerek takılırızBabana rep verdim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 lan ters yapma ikide bir babana, arada suyuna git, gel de yuruyelim kizlara laf atariz ayagina geyik filan yap. bu ne lan siz olabilirsiniz filan, turk filmimi oynuyosunuz evde. arzuya selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Arzu'ya repler gitti . Kıçına basacak tekmeyi 3 rekata , ne biçim adamsın . BU NE HAL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kendine ceki duzen ver yoksa ben de aticam seni kalbimden, boyle yurumez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 babalara saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gayet çeki düzenliyim yaw evdeyim sadece sorun bu :) yani hiç bi yramazlık yok arada girer dota atarım arada wow oynarım 1 2 saat geri kalan zamanlarda biraz kaynak bakarım internetten okurum felan öyle. neyime vereyim iş bulucam bulmıycam değil ama şu sınava girip çıktıktan sonra yahu... polemik yaratmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gir bi benzinciye çalış. önce pompacı olursun sonra kendini geliştirip ordaki marketin başına geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 babama okuttum burayı "vay ne kıymetli oğlumuz varmışta haberimiz yokmuş " dedi gitti şimdi araba aldı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar