Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 3-4 saat once kız arkadasımla konusurken, "tesvikiyede cok bekledik gelmedi valla hiç dolmuş" diye bi cumle kullandım neden o kadar gec geldin sorusunun cevabı olarak.. sonra hernekadar naaptım nededim niye sacmaladım desem de geri gelmedi zaman.. simdi kız arkadasım benim birisiyle buluşup onunla dolmus bekledigime vs inanıyo.. nası onu dusuncesinden dondurucem.. bana inanmaması ayrı bi konu orayı kuracalamak yok.. sadece nası inanmasını saglayabilrim yardım piliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Öyle diyince inanmadıysa ne kasıyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 zaman abi .o olaydan önce ne yaptını falan anlat o günden önce ,başka da yapcan bi şey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 seviyorum ondan kasıyorum.. bende biliyorum gider yapmasını.. inanmazsan inanma hadi bakalım demeyi ama gönül varya gönül elvermiyo bişekilde.. yanımda olsa ayaklarına kapanası geliyo.. öyle bişey.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 @malik.. abi butun gun işteydim biliyo zaten.. 20 30 dakka gec gittim eve.. bu lafı da edince.. gerçi eve gec geldigimi de ben soyledim geldigim saati falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ay seker sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 dilim surctu de ne biliym yaslı bi dede vardı yolu bilmiodu onunla beraber bekledik bizim arka mahallede oturuyomus oglu onun yanına kalmaya gidiyomus de baya annattı dedi hayatını falan de oglu makina muhendisiymiş sıkı para kazanıyomus falan diye yaz:D olabiliritesi yuksek bişi saglam sallarsan bence yutar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 İnanmasın ya boşver. İnanmak istemediğinden inanmıyordur. Azcık aksyon olsun ilişkide falan. Garipleşiyo kızlar bazen. Yok mok de ama öyle kendini yırtıp ispatlamaya çalışma, kendi kendine kurmuş zaten belli. Hep içinde bi şüphe kalsın çünkü böyle bişey yaşamak istiyor. Gibime geldi. Kısıtlı tecrübelerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aksiyon bol gerçi.. sürekli bişeylere trip atılıyo bozuluyo olmadı ben kıskançlık krizine girip sinirlendiriyorum.. bazen ben hiçbişey yapmasam yine olucakmı bunlar diye düşünüyorum.. düşünmemde onun kavgayı kafaya koyduguna inanmak istemememden sanırım.. bilmiyorum.. ben kıcımı yırttım halihazırda zaten.. dedim hicbizaman sıra gormedigim yerde 50 60 kişi vardı o yuzden dedim diye.. gerci o yuzden dedim zaten ama.. işte inanmak istemeyince insan inanmıyo, hendeği de atlamıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 masadaki boş sişeler iki gecede bi çoğul ekini haketmek zorunda mı?! [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 01:35 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Axedice'ın dediğini yap bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 zaten 1-2 aydır böyle yaşıyo.. hep bişey var sanıyo nem kapar oldu tukurukten.. bilmiyorum nolucak.. uzgunum ben sadece.. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 he he, oturtup karsina konus, o konu hakkinda degil, ikiniz hakkinda.. kadinlar bazen sevginizin uzun bir konusma ile ispat etmenizi beklerler.. Guzel bişiler hazirla, ne bilem dondurma felan al, televizyon karsisinda konusa konusa anlat, yasadiklarinizdan bi iki şey sikistir, snnle gecirdigim hiç bir an için pişman degilim felan de :D o konuyu salla problem o degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sen soyleyince dusundum bende.. o konusmalar hep işe yaradı cidden.. yarın buluşcaz bi aksilik cıkmazsa.. yaparım oyle bişeyler.. ki gercek olucagı icin oyle hazırlık falan da gerekmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 he he, tabi ya, istedigi bu, hatta bazen sirf bir hug almak için bir neden bulurlar.. Sahsen, kendim, o ilk anda, o konusmanin ilk yapildigi yerde susar dinlerdim konusmasi bitene kadar bitince, come here diip bi guzel sarilirdim, geriye problem felan kalmazdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 boşver gel beni al üni.den arabayla burda mimar kızlar var çok sdlfkgjsdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 atakan hasiktir senmisin abi? nexus olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bingo dude =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Drama queen alert. Böyle duygu seli bagımlısı kız modeli süper. Olmayan yere dram katılır, böyle imkansız, çalkantılı aşk mayası eklenir vs vs. Olmayan tecrübemle efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Saçmalamış bence yani iyice saçmalamış kusura bakma ama ya paranoyak,ya kıskanç,ya deli,ya da deli.Seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kız milleti işte hayatları kapris alcan hepsini atcan kazana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 iyi fikir, sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 konu zaman aşımına uğradı bugun beraberdik hiç lafı bile gecmedi :) ama buseferde başka bi olay.. baa bi hediye almış.. araba kullanıyodum o sırada öyle bi baktım zaten gülüyodum o sırada bişeye bide abzürt bi yoldaydık.. vay senmisin suratını astın begenmedin hediyeyi.. başkaları daha guzellerini alsın sana vs moduna büründük.. neyse boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: kız milleti işte hayatları kapris alcan hepsini atcan kazana "bekledik" lafına küsmek ne kadar mantıklı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Hatun kişiliklerin bir şekilde üste çıkabilmek için yaptığı saçmalıklardan birini yaşıyorsun. Belki de bu olay sadece "Türk Kızlarına" özgüdür bilemeyiz tabi. Olay şöyle... Sen ne dersen de o sana inanmıştır fakat inanmamış gibi yapmaktadır. Bu üstlendiği rol ileride gerçekten de inanmamaya dönüşebilir bu tehlikenin farkında değillerdir. Sebep: Herhangi bir durumda bunu yüzüne vurabilmek, üste çıkabilmek. Sen şöyle şöyle hatalar yaptın ona rağmen seni affettim diyebilmek. Ayaklarına kapandırabilmek. İleride ilişki ayrılmaya yaklaşırsa sebep gösterebilmek vs. Çözüm: Aslında çözümü olduğunu zannetmiyorum. Kızın kafaya saksıyla vurup "adam ol!" diye bağırmak olabilir. Emin değilim. Kişisel önerim: "Sebep" kısmında saydıklarımı söyleyip, inanmamasının sebebini bu olarak gösterip sende bir şekilde üste çıkmalısın. Sonuç: Kızlar salaktır fakat gay olmak kötüdür. Devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar