Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[3v3] Rogue,SL/SL Lock, HPriest


Greeny

Öne çıkan mesajlar

Combo budur. Bir türlü çalışır hale getiremedik ne yazık ki. 1700 lerden 1900e çıktık şimdi tekrar 1802 ye düştük. En çok kaybettiğimiz takım ise, druid,paladin,warrior combo suydu. Druid full merciless armor içinde (healing) fakat silahı yüzükleri neck vs dps, diğer 2 üye ise full merciless. Ben (priest), mount üstünde başlıyorum bir şekilde ya wrarior ya da druid stunla başlayıp %40 a düşüyorum. Healthstone, shield,renew, pom yeterli olmuyor. Adamlar burst damage in allahı var. Çözemedik, bunların dışında bu lock,hpriest,rogue combo su için ne gibi tavsiyeleriniz olur. Şu an ağlamaklıyım, yok oynamayı bilmiyor da değilim 2100 rating im var 2v2 de rogue ile. Çözemedim bi fikir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Druid feralmi? feralsa sizin combonuz ile almaniz gereken bi takim. sadece lock ve rog un iyi cc yapmasi lazim ve once druid i kesin. warrior vurmayinki rage alamasin hatta ustune curse of weakness atarsa lock warrior oyle dolanir durur etrafta. birde lock felhunter ile oynuyor dimi?
birde healing derken resto pvp set olduguna eminmisin? cunku feral pvp set parcalarinda da cuzi miktarda da olsa healing up var.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:56 tarihinde, BloodBane tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle yapın. Rogue hemen fırlayıp paladin'e sap atsın. Siz görünmeyin bir süreliğine, daha sonra hemen geri kaçsın. Paladin ya bekler ya trinket kullanır. Beklerse kötü :) . Ama her halükarda paladin'e nukeleyin bir süre bubble açınca druide geçin. Bu arada warrior'u roguedan ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyidir. Paladin bu durumda büyük ihtimalle druidi heallemeye başlayacaktır, siz de doğruca paladine döneceksiniz. Şimdii, druid paladin'i heallemeye çalışacak büyük ihtimalle. Bu yüzden eğer druid trinketini daha önce kullanmadıysa rogue önce bir stunlock denemesi yapacak druide (bu arada lock paladine nukeleyecek) druid %80 ilk kidneyde trinket kullanacak, trinketi kullandığı gibi rogue blind'ı yapıştıracak druidin kafasına. Şimdi blind bitene kadar paladin ölmeli.

Eğer paladin ölürse ve siz kayıpsızsanız, olay şöyle gelişecektir, warrior sürekli rogueun peşinde olacaktır. Lock warriora dalacak, rogue druide dalacak, pri de rogueu healleyecek. Rogue warrior dmg vermeden eva kullanrsa warrior pek rage toplayamaz, rogue'u da çok üzemez. Yalnız burda druid genelde instant heal attığından ve ayı olmak ilk hedefi haline geleceğinden rogueun mükemmel bir cc performansı göstermesi ve lockun warrior'u çok hızlı bir şekilde öldürmesi gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy'yse yatar tabi. Discipline harici hayatta kalamazsın. Rogueların stunlock'undan çıkarsan şükret. discipline ol, nukelayamazlar. Ayrıca sen adamlarını yolla, uzun süre mount'tan inme. Lame bir taktik ama çok etkili. Warrior'a charge attırmayın zamana bırakın. Büyük ihtimalle mana fight olur zaten. Mana drain çakarsan druid'e mutlaka biter.Rogue işini biliyorsa o druid'i bitirmesi lazım. yinede sizin setup'ınıza üstünlüğü bariz, yenerseniz sevinin.

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 00:06 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Xhun 28/33 classic pvp talentı işte. Pain Supp healinglerimi öldürüyor, 8 saniyelik birşey zatne. Nerdeyse tüm takımlar priest ve shaman a sahip hepten anlamsız oluyor. PI ı kullanmayı da unutuyorum en güzeli 28/33 dedim ;p

O takım log off olduktan sonra 1961 geri geldik. Güzel oldu ya, oyun budur. Başlarım warhammerına aoc una, arena yapın daha zevkli yemin ederim. Xhun gelseydi hepten ownage yapardık da adam RP freak çıktı ;p

O taktiklerin hepsini denedik, oturdum ne kadar video varsa warrior ve druid ile ilgili izledim. Druid skilled ötesi yok, adam tüm trickleri kullanıyor. 10 saniyede ölüyorum, kite olmuyor mountla adamlar yakalıyor anasını satim. 360 küsür res var, rogue resilence ın az diyor. O kadar etki etmese gerek 10 saniye diyorum, 490 olsa 15 saniyede ölürüm heralde :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zun kıro musun abi 28 33 diyo ikisi de var tabiki. Cık cık. Lock'un druidi kitlemesi lazım, onun ilacı fear drain spam. Sonra mangle atıyor mu o önemli. 11 yada 13 feral verip gerisi resto da olabilir mix n match yapmıştır gearı. Ns var mı druidde?

gerçi mangle almamıştır da 8 21 32 falan gibi bişeyle shred almış olabilir, normal bi resto druid o kadar nukelemez energy yetmez.

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 00:57 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce noob bir takıma denk geldik, holy pri, shadow pri, lock kombosu adamlar. Biz mage-shaman-rogue'uz, mage frots ben mutilateim :P , holy priye cs mutilate envenom vuruyorum gg.

Yalnız bir de prot warrior - mace spec rogue - druid kombosu geldi karşımıza maymun olduk 4 oyun üstüste.

Bu arada pom pyro mage, arms warrior, bm hunter 3lüsü var bir tane hepsi full merciless arkadaşların, doğruca shamana nukeüyorlar. En uzun fightımız 10sn falan sürüyor ne yapabiliriz onlara karşı? Ress. az olduğundan tüm teamde çok üzüyorlar bizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Disc priest 2v2 dışında yalan ötesi bir build bizzat tecrübelerimden biliyorum :P
Hatta 300+ res yaptıktan sonra 28/33 priest baya bi dayanıklı oluyor ama snare effectlerden çıkamamak işkence resmen =P

Bahsi geçen takım sizin için çok zor, kilit class druid ve feralmiş nuke yapamazsınız boşda dursa -1 adam devam edersiniz.Valla bişi diyemicem setupınızın antisi olmuş :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala inatla lag diyenmi var türkiyede. 4euro kardeşim lagın ilacı, arenada toplasan max 10 kişi oluyor içerde. 150-200ms le oynarsın maximum.

Hele kıyıpta ayda 19 euro verdinmi 5v5 takımda bile 90ı geçmez.

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 08:50 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugüne kadar karşılaştığım en sorunlu kullanıcının sorununu format atmadan çözemedik malesef. Ancak Freedomm çalışmıyorsa bunun 2 ana nedeni olabilir.

1) Makinanda 1 gb dan daha düşük ram olmamalı. Ve tüm ayarları oynadığın standart ayarlara getirince shatratta 10'un üzerinde fpsen olmalı. Yoksa zaten senin sorunun lag değil makina yetersizliğidir.

2) Makinanda bilmediğin veya bulamadığın trojenler yada windosta sebepsiz dosya kayıpları olmamalıdır.
Yani windowsa format at, temiz bir windos xp kur, servis pack 2 yi yükle, son updateleri güzelce yap.
WoWu kur ve tek büyük dosya halinde update et (zaten BC kurulumu bitince blizzard downloader bahsettiğim dosyayı indirmeye başlıyor.
Freedomun son sürümünü kur javayı update etme!! bırak ordaki sürümde kalsın. En az 2 ülkeden en az 5er tane sunucu dene ve her sunucu ile en az yarım saat oyna.
Göreceksinki bu nihayi çözüm sayesinde ms'ini 150nin altına indiremeyen kişi tanımıyorum.

Ancak bunların hiçbirini yapmadan "bende çalışmadı, o zaman işe yaramaz " diye yanlış bilgilerde verme.

Not= Bu arada "formatla falan uğraşamam" diyosan, en azından windowsta yeni bir kullanıcı aç oraya freedomu kur ve bahsettiğim serverları deneme olayına bak. Bu bile senin ms'ini 250 nin altına indirecektir. (Tabi 1 maddenin geçerli olduğu durumlardan bahsediyorum, makine yetersizse Blizzard serverı senin odana taşısa bişey değişmez.)

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 10:28 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...