Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bu david copperfield'ın halatlarını arama merakı gibi bir merak olsa gerek herhalde hile olduğunu kanıtlamaya çalışmak? işin komiği optik ilüzyon filan da değil hani, tamamen beyinde gerçekleşen bir olay. tek kişinin gözlemlerinin değişe(bile)ceği onca kere yazılmışken çıkıp da "ben buldum hem de tek başıma" demek son derece abes oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kafası sola, vucüd sağa dönüyo, şeytan. edit:vücud, kafamı karıştırdı. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:11 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ya ilk açtığımda saat yönünün tersineydi, sonra birden saat yönü oldu. Bir süre öyle kaldı, sonra konuyu okuyup tekrar denedim, şimdi bi değişiyor bir değişmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 la bi forumda görüyom, 2 saat sonra pat burda... sorunun cevabı, dönen kadın değil, kamera :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 2 tarafada dönüyor bende önce sağa doğru dönüyor ama kadının ayak gölgesine 2 saniye bakıp tekrar kadına bakınca sola doğru dönmeye başlıyor bi de kadın kesin olarak saatin tersi yönde dönüyor [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:17 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Animasyon hilesi yok.Tamamen algı meselesi.Kadının dönüş yönü değişse de gölgesi hep saat yönünün tersinde dönüyor. Saat yönünde döner gibi algılamaya başlayınca gölgeye odaklanın, tekrar saat yönü tersinde göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 istediim zaman sağa istediim zaman sola görüorum demekki beynim bana değil ben beynime hükmediyorum! omfg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Gif otomatik olarak yonunu degistiriyor. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:50 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sylian, virgulden sonra istedigin rakami verebilirsin resme. iki yone de donerken gordum ama istedigim zaman degistiremiyorum daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ahanda istedigim yone degistirebiliyorum artik :)) monitorun ustunden biraz uzak mesafeye bakarken, altta bulanik goz ucuyla bakin hatuna, donuyor istedigin yone, sasi olacam. onbiron1!!11 [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:52 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 valla ilk saat yönünde dönüyordu, sonra birden bire sola dönmeye başladı sonra yine sağa döndü... Kadının kafası karışık biraz. Ya da benim beynimin lopları arasında ağ bağlantısı var direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sol Beyin Mantık kullanır Detaycı ayrıntıcı Gerçekler yönlendirir Kelimeler ve dil Geçmiş ve şimdiki zaman Matematik ve bilim Kavrama Bilir Kabul eder Düzen kalıp algılaması Nesne isimlerini bilir Gerçek temelli Stratejiler oluşturur Pratik Güveni sever Sağ Beyin Duyguları kullanır Resmin bütününü görür Hayaller yönlendirir Semboller ve izlenimler/resimler Şimdiki ve gelecek zaman Felsefe ve din Edinir (anlamı) //çözemedim tam :/ can "get it" (i.e. meaning) İnanır Takdir eder Uzaysal algılama (Ör: yer/yön bulma gibi) Nesnelerin işlevlerini bilir Kurgusal temelli Olasılıklar sunar/oluşturur Düşünmeden yapılan/aceleci Risk alır [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 21:09 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sağ lop - sol el ilişkisi vardır bide. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 21:08 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sağ lop sağ el ilişkisi var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 "Aradığınız loplara şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 peki sag elle yazip, topa sol ayakla vuranlar el kaldirin! birlesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Saat yönünde döndüremedim gitti kadını, kıl oldum şimdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 f5 spamla döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sağ beyin sol beyin anladıkta fehmi beyin testi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 İlk baktigimda fix sagat yonunde goruyorum, bi 15 20 saniye urasinca saga gorebiliyorum, ama bakmayi birakip tekrar bakinca yine saat yönü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kolpa bu bı anda terse dönmeye basladı sabahtan berı tersıne dönuyodu smdı saat yonunde donmeye basladı bosuna thread acıp beyın utuleme olayları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 annemle aynı anda baktık ekrana o saat yönü görürken ben ters gördüm hala ters görüyorum değişmedi bende dalga geçiyorum sandı,kızdı gitti odadan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Açtım, saat yönünde dönüyordu... o arada annem aradı telefonla konuşurken tekrar gözüm takıldı, bi baktım saat yönünün tersine dönüyor... Tam buraya yazıcaktım bi daha bakayım dedim. Yine saat yönünde dönüyor, o arada spoilerı okudum bi denedim hakkaten tersine döndü [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 21:51 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Rewo senin beyin komple cali$Io abi anla$ildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 smdi 3 kisi cagirdim baktım herkes ayni seı söluyor flashın boklugu o bı terse donuyo bı duzelıyo haatt aaynanda aha smdı donuyo fln dedık adamlar kasmıs 5 dakka aynı tarafa 30 sanıye ters duz yapıyo sonra duzelıyo fln kolpa tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar