Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ beyin / sol beyin testi

Sam

Öne çıkan mesajlar

bu david copperfield'ın halatlarını arama merakı gibi bir merak olsa gerek herhalde hile olduğunu kanıtlamaya çalışmak?

işin komiği optik ilüzyon filan da değil hani, tamamen beyinde gerçekleşen bir olay. tek kişinin gözlemlerinin değişe(bile)ceği onca kere yazılmışken çıkıp da "ben buldum hem de tek başıma" demek son derece abes oluyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 tarafada dönüyor bende

önce sağa doğru dönüyor ama kadının ayak gölgesine 2 saniye bakıp tekrar kadına bakınca sola doğru dönmeye başlıyor

bi de kadın kesin olarak saatin tersi yönde dönüyor

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:17 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Animasyon hilesi yok.Tamamen algı meselesi.Kadının dönüş yönü değişse de gölgesi hep saat yönünün tersinde dönüyor.

Saat yönünde döner gibi algılamaya başlayınca gölgeye odaklanın, tekrar saat yönü tersinde göreceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda istedigim yone degistirebiliyorum artik :))

monitorun ustunden biraz uzak mesafeye bakarken, altta bulanik goz ucuyla bakin hatuna, donuyor istedigin yone, sasi olacam. onbiron1!!11

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:52 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sol Beyin
Mantık kullanır
Detaycı ayrıntıcı
Gerçekler yönlendirir
Kelimeler ve dil
Geçmiş ve şimdiki zaman
Matematik ve bilim
Kavrama
Bilir
Kabul eder
Düzen kalıp algılaması
Nesne isimlerini bilir
Gerçek temelli
Stratejiler oluşturur
Pratik
Güveni sever

Sağ Beyin
Duyguları kullanır
Resmin bütününü görür
Hayaller yönlendirir
Semboller ve izlenimler/resimler
Şimdiki ve gelecek zaman
Felsefe ve din
Edinir (anlamı) //çözemedim tam :/ can "get it" (i.e. meaning)
İnanır
Takdir eder
Uzaysal algılama (Ör: yer/yön bulma gibi)
Nesnelerin işlevlerini bilir
Kurgusal temelli
Olasılıklar sunar/oluşturur
Düşünmeden yapılan/aceleci
Risk alır

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 21:09 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Açtım, saat yönünde dönüyordu... o arada annem aradı telefonla konuşurken tekrar gözüm takıldı, bi baktım saat yönünün tersine dönüyor... Tam buraya yazıcaktım bi daha bakayım dedim. Yine saat yönünde dönüyor, o arada spoilerı okudum bi denedim hakkaten tersine döndü

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 21:51 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

smdi 3 kisi cagirdim baktım herkes ayni seı söluyor
flashın boklugu o
bı terse donuyo bı duzelıyo haatt aaynanda aha smdı donuyo fln dedık
adamlar kasmıs 5 dakka aynı tarafa 30 sanıye ters duz yapıyo sonra duzelıyo fln kolpa tamamen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...