Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 Güz Anime sezonu (buyrun burdan yakın)

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Evet 7-8 tane yeni çıkacak seriyi izledikten sonra bu dönemin çok sancılı geçeceğinin habercisiyim... O kadar seri denedim beyenmedim. Sizde izlediklerinizi yazında bakalım adam gibi anime var mı ?

Şimdi İlk Olarak Da Capo II ile başlamak istiyorum. Toplam 15 sn dayanabildim... Da Capo 1 izleyenler bilir... Şahsen ben erkek kardeş-kız kardeş aşk ilişkisini sevmediğimden ve yeni ana karakterinde direk kız kardeşi olduğundn kapatmayı hatta silmeyi tercih ettim...

Bunun dışında bilgi vermek gerekirse Da Capo II kürşatın dediğine göre Da capo I den tamamen bağımsızmış... Göze almak isteyen deneyebilir.

Sırada Blue Drop var, bununda tanıtımını okuduktan sonra direk izlememeyi düşündüm ama mahalle baskısı dolayısıyla (sağol Kürşat) izlemeyi denedim. Seinen ve yuri olacakmış (Seinen erkeklere yönelik aniem, yuri bildiğimiz kız kıza işte :P). Dayanma sürem 30 sn sürdü... Kapatıldı ama silmedim hala hdd de silerim yakında

Bunuda geçince Myself, Yourself var...
klasik çocuk terkettiği kasabaya geri döner kızın teki ilerinde aralarında hede hödö kalkanı geçmiştir ama kız keçilere yakınmı büyüdüğünden bilinmez keçi gibi inatcı olmuştur. Böyle 2 cm havadadır burnu... Falan fistan... ilk bölümünü izledim ama 2. bölümünü izler miyim ... Hayır...

Night Wizard...
Okul vardır demonlarla savaşan bir grup ( kılıçlı oğlan, eşşek kadar silahlı kız.. miko okçu hatun pekii pekii....) transfer öğrenci (her zaman ki gibi gücünden habersiz) okula gelir cümbüş başlar...
o kadarda met etmişlerdi.... Sallıyoruz direk

Gundam00
Kısaca
Gundam00 = Backstreetboyz GundamZ = Gundam 0_0 by Viktor
Not: ayrıntıları için Akuma_blade arkadaşımız şahane bi topic açmış ona koşun.

Dragonaut

Çizimleri güzel konu biraz emo ama bakalım. Konu derseniz. Ailesini uçak kazasında kaybetmiş bi çocuğun hikayemsisi... Bana nedense çok fazla Rahxephonu hatırlattı... Umutluyum biraz ilerlesin yazarım ana bir tanıtım tabii hakederse
ha bu sırada ilk bölümdeki seslendirenler direk SOS-dan tayfası (suzumiya haruhi rlz)

Shakugan no Shana II

İlkinin bıraktığı yerden aldı direk... pek bir değişiklik yok Yuji yine ezik Shana yine sübyan... Sevenlerini memlun eder herhalde...

Clannad

Galiba bu sezonun Kanonu oluyor bu... Seveni çok, hatta kitaplarının çevirisini bile bulabilirsiniz nette. Direk Kanonun daha sıcak iklimde geçeni gibi... deneyin derim

Goshuushou-sama Ninomiya-kun

2 kız 1 erkek komedisi (kızlardan biri succubusmuş : lkarşı cinsi cezbedip hayat enerjisini emiyor...) big breast, panty show sevenleri böyle alalım. Ben 2. bölümü izlemekte kararsızım.

bi iki seriden umutluyum
Biri kimikiss : sadece yönetme honey and cloverın yönetmenş olduğundan bakacağım.
diğerlerinin ismini unuttum :p

Neyse yeri geldikçe yazarım ama bu dönem salak saçma ecchi romance ile doldu ekran... Neyse Neyse Code geass'a 25 hafta kaldı :P

kalın sağlıcakla

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sanmam yemez, yani o saatte oynatmak o içeriği...
ama böyle hafif eğilimler olur gibi... izleyecek eli kolu mahkum... Yada bi daha msn açemiycez :P adam baan school daysi izletti sonuçta bu nedir ki..

Bu sırada School days tanıtımı yazacamda çok küfür içerecek diye korkuyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

bu ay başlamasını beklediklerim:

- Taiho Shichauzo: Full Throttle
- Genshiken 2
- Appleseed Saga Ex Machina

önümüzdeki ay beklediğim:

- AA! Megami-sama: Tatakau Tsubasa

halihazırda yayınlanan ama sublayan düzgün grup bulamadığım:

- Saiunkoku Monogatari 2nd Series

uzun zamanın en hareketli ayı benim için doğrusu yeni yapımlar bakımından. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gani gani beklediğim 2 anime var sadece:

-Votoms: Pailsen Files
-Armored Core: Fort Tower Song

Macross Frontier falan gelecek ama yalan olacak muhtemelen ben uyarayım da... Merakla bekleyip gümlemeyin sonra.

-Gundam SEED : Final Movie var 2008de gelecek.ORB içinde iç savaş var beyler ama Kira ve Mwu ölsün artık.Başka beklentim yok.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 04:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gundam gondermesi superdi ehahaha
madarame amuro super olmus
seed&geass olayindada koptum

klube yeni gelen kizi pek sevmedim ama akira ishida dokturmus kuchiki akrakteriyle zaten ilk sezon salak salak sarki soyluyordu
akira ishida hep salak sulak tipelri seslendirir gbu elemanla rekorunu kirdi dahada asagiya inemez yani xD
onun disinda cok basarili buldum ovalardaki kalitesizlikten sonra ilac gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

bende tam tersi kızı yavaştan sevdim o uzun salağı (kuchiki bu muydu?japon isimleri aklımda kalmıyo benim) sevemedim.

OVA lar fena değildi bea...o ohno yla yeni kızın doujin muhabbeti çok komikti yaw...lan yoksa o orda değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? :P
Sosyal ağlarda paylaş

ordaydı ve acayip komikti, madarame'nin elbise macerası da hoştu bence. madarame'nin bol bulunduğu bütün bölümler tamamdır zaten. hala kasukabe ile aynı odada başbaşa kaldığı bölüm kadar komik birşey seyretmedim hayatımda lol

[spo][/spo]

adam efsane ya ahaha

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...