SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Evet 7-8 tane yeni çıkacak seriyi izledikten sonra bu dönemin çok sancılı geçeceğinin habercisiyim... O kadar seri denedim beyenmedim. Sizde izlediklerinizi yazında bakalım adam gibi anime var mı ? Şimdi İlk Olarak Da Capo II ile başlamak istiyorum. Toplam 15 sn dayanabildim... Da Capo 1 izleyenler bilir... Şahsen ben erkek kardeş-kız kardeş aşk ilişkisini sevmediğimden ve yeni ana karakterinde direk kız kardeşi olduğundn kapatmayı hatta silmeyi tercih ettim... Bunun dışında bilgi vermek gerekirse Da Capo II kürşatın dediğine göre Da capo I den tamamen bağımsızmış... Göze almak isteyen deneyebilir. Sırada Blue Drop var, bununda tanıtımını okuduktan sonra direk izlememeyi düşündüm ama mahalle baskısı dolayısıyla (sağol Kürşat) izlemeyi denedim. Seinen ve yuri olacakmış (Seinen erkeklere yönelik aniem, yuri bildiğimiz kız kıza işte :P). Dayanma sürem 30 sn sürdü... Kapatıldı ama silmedim hala hdd de silerim yakında Bunuda geçince Myself, Yourself var... klasik çocuk terkettiği kasabaya geri döner kızın teki ilerinde aralarında hede hödö kalkanı geçmiştir ama kız keçilere yakınmı büyüdüğünden bilinmez keçi gibi inatcı olmuştur. Böyle 2 cm havadadır burnu... Falan fistan... ilk bölümünü izledim ama 2. bölümünü izler miyim ... Hayır... Night Wizard... Okul vardır demonlarla savaşan bir grup ( kılıçlı oğlan, eşşek kadar silahlı kız.. miko okçu hatun pekii pekii....) transfer öğrenci (her zaman ki gibi gücünden habersiz) okula gelir cümbüş başlar... o kadarda met etmişlerdi.... Sallıyoruz direk Gundam00 Kısaca Gundam00 = Backstreetboyz GundamZ = Gundam 0_0 by Viktor Not: ayrıntıları için Akuma_blade arkadaşımız şahane bi topic açmış ona koşun. Dragonaut Çizimleri güzel konu biraz emo ama bakalım. Konu derseniz. Ailesini uçak kazasında kaybetmiş bi çocuğun hikayemsisi... Bana nedense çok fazla Rahxephonu hatırlattı... Umutluyum biraz ilerlesin yazarım ana bir tanıtım tabii hakederse ha bu sırada ilk bölümdeki seslendirenler direk SOS-dan tayfası (suzumiya haruhi rlz) Shakugan no Shana II İlkinin bıraktığı yerden aldı direk... pek bir değişiklik yok Yuji yine ezik Shana yine sübyan... Sevenlerini memlun eder herhalde... Clannad Galiba bu sezonun Kanonu oluyor bu... Seveni çok, hatta kitaplarının çevirisini bile bulabilirsiniz nette. Direk Kanonun daha sıcak iklimde geçeni gibi... deneyin derim Goshuushou-sama Ninomiya-kun 2 kız 1 erkek komedisi (kızlardan biri succubusmuş : lkarşı cinsi cezbedip hayat enerjisini emiyor...) big breast, panty show sevenleri böyle alalım. Ben 2. bölümü izlemekte kararsızım. bi iki seriden umutluyum Biri kimikiss : sadece yönetme honey and cloverın yönetmenş olduğundan bakacağım. diğerlerinin ismini unuttum :p Neyse yeri geldikçe yazarım ama bu dönem salak saçma ecchi romance ile doldu ekran... Neyse Neyse Code geass'a 25 hafta kaldı :P kalın sağlıcakla [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CureShot Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Blue Drop un ilk bölümü gayet güzel, yuriden de eser yok. Şahsen neden 30 saniye dayanabildin anlamış değilim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hayır kürşat hayır mahalle baskısı ile izletemeyeceksn bu seriyi bana nayırrrr 30 dk sonra *double left click on icon "[Genjo]_Blue_Drop_-_01_[h264][3E34FCF0].mkv" ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hentai gibi desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sanmam yemez, yani o saatte oynatmak o içeriği... ama böyle hafif eğilimler olur gibi... izleyecek eli kolu mahkum... Yada bi daha msn açemiycez :P adam baan school daysi izletti sonuçta bu nedir ki.. Bu sırada School days tanıtımı yazacamda çok küfür içerecek diye korkuyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CureShot Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Seri güzel diyorum, insanların ilk bölümü izledikten sonra yorum yapması taraftarıyım doğrusuda budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bu ay başlamasını beklediklerim: - Taiho Shichauzo: Full Throttle - Genshiken 2 - Appleseed Saga Ex Machina önümüzdeki ay beklediğim: - AA! Megami-sama: Tatakau Tsubasa halihazırda yayınlanan ama sublayan düzgün grup bulamadığım: - Saiunkoku Monogatari 2nd Series uzun zamanın en hareketli ayı benim için doğrusu yeni yapımlar bakımından. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Gani gani beklediğim 2 anime var sadece: -Votoms: Pailsen Files -Armored Core: Fort Tower Song Macross Frontier falan gelecek ama yalan olacak muhtemelen ben uyarayım da... Merakla bekleyip gümlemeyin sonra. -Gundam SEED : Final Movie var 2008de gelecek.ORB içinde iç savaş var beyler ama Kira ve Mwu ölsün artık.Başka beklentim yok. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 04:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kira nin olmesini daha cok beklersin sen genshiken2 ile code geass 2 disinda bi umidim yok bu sene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Oo hentailer gelmiş hemen indireyim sdfssdfdsf O diil de, öncesini izlediğim bi tek Shakugan no Shana var ama onun da 2.sini izler miyim bilmiyorum. Yani ilerisini merak ettiriyo tamam da, ne bileyim heves yok ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ben Mokke, Blue Drop, Ghost Hound , bide Soukou Kihei Votoms: Pailsen Files animelerinden ümitliyim. Blue Drop ve Mokke'ye yarın bakarım, ilk bölümden bir fikir verir sanırım. Diğerleri için bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Votoms eski bir serimi ne zaman çıktı kaçıoncı bölümde ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=votom&do.search=search evet eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 haruhi nin 2. sezonu clannad yüzünden ertelenmişti değil mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Anime hiç sevmem... Ama shaman king, avatar gibi içerikli diziler arıyorum. İçinde Büyü, özel güçlerin fln olduğu. Anladınız siz :) Varmı tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 death note gibi sarcak bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Goshuushou-sama Ninomiya-kun abi ilk bölümü izliyim dedim kendimden geçtim anime değil hentai bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 taiho shichauzo ve genshiken 2 sublanmaya başlamış heyoo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 genshiken 2 yi dattebayonun almasi iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 demin izledim gene çılgın, herkese tavsiye ediyorum şiddetle. hentai doujin çizmeye çalışıyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 gundam gondermesi superdi ehahaha madarame amuro super olmus seed&geass olayindada koptum klube yeni gelen kizi pek sevmedim ama akira ishida dokturmus kuchiki akrakteriyle zaten ilk sezon salak salak sarki soyluyordu akira ishida hep salak sulak tipelri seslendirir gbu elemanla rekorunu kirdi dahada asagiya inemez yani xD onun disinda cok basarili buldum ovalardaki kalitesizlikten sonra ilac gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende tam tersi kızı yavaştan sevdim o uzun salağı (kuchiki bu muydu?japon isimleri aklımda kalmıyo benim) sevemedim. OVA lar fena değildi bea...o ohno yla yeni kızın doujin muhabbeti çok komikti yaw...lan yoksa o orda değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ordaydı ve acayip komikti, madarame'nin elbise macerası da hoştu bence. madarame'nin bol bulunduğu bütün bölümler tamamdır zaten. hala kasukabe ile aynı odada başbaşa kaldığı bölüm kadar komik birşey seyretmedim hayatımda lol [spo][/spo] adam efsane ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ulan prudent senin yüzünden indirdik ne lan bu ehuehe..dha rezil bişi izlemedim hayatımda=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ahah ben dedim abi hentai bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar