Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şarkı tavsiyesi?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

biraz aptal soru olacak ama
bu aralar nedense canım metallica tarzı müzik dinlemek istiyor
dediğim gibi metallica tarzı başka bir grubun (eski yenı farketmez) güzel şarkılarını tavsiye edebilir misiniz?

aslında asıl aradığım metallica daki o kalın ve sert gitar sesi ( cok m u aptal oldu :)
şimdiden teşekkürler

(lutfen amacsız bagırıp duran sarkılar olmasın..
Sosyal ağlarda paylaş

O istediğin koşula uygun Megadeth, Manowar falan var... Ama bence senin gelecekte değişecek olan müzik zevkinde büyük olasılıkla ilk adımı oynıcak Motörhead ve Black Sabbath öneriyorum. Gitarlar o kadar bas gelmeyebilir kulağına ve belki sololardaki farklı(özellikle pentatonik bluesy) tonlara başta alışamayabilirsin ama genede öneriyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Testament hoş olabilir, ama sanırım Low ve sonrası biraz deathrash e kaçacağından arkadaş pek hoşnut olmayabilir. Sodom ise bayağı ağır kaçar tahminimce, özellikle In The Sign Of Evil/Obsessed By Cruelty bariz black/thrash olduğundan sala sarpa ve kirli tonuyla hoşuna gitmeyebilir arkadaşın, ama Overkill'i tavsiye ederim, zaten Elimination albümünde gitarlar direk puppets albümünün tonunda, Bobby amcanın vokalleri biraz cılız gelir ama dene derim. Annihilator tavsiye edebilirim biraz daha teknik ve leş thrash'ten ziyade temiz birşeyler istiyorsan, Anthrax ve Nuclear Assault da iyi gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Fsdf, evet doğru elimination değildi, The Years Of Decay olacaktı, Rotten To The Core'u dene, seveceksindir.

Edit: Bu arada Testament'ın Low'dan sonrası'nın 80'ler Metallica'sıyla alakası yok, chuck amcanın growlları bariz belli oluyor, daha bir deathrash olayına bürünmüşler, enazından ben benzetemiyorum, ha ama The Legacy, The New Order falan benziyor orası ayrı.

Ha ayrıca Am I Evil'ın orjinaline sahip olan Diamond Head'i de tavsiye ederim, NWOBHM'nin underrated gruplarından biridir.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 03:18 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...