aytimania Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Arkadaşlar tigananın prenslerinden biri olan burak sağ açık ve santrafor oynadı bugüne kdr ama çoğu zmn ıslıklandı.çoğu kişinin yetenekli olduğunu kabul ettiği bu isim bjk-gençlerbirliği maçında gol kaçırma rekoru kırınca sizlere danışmak istedim.bu adam çok ii adam da biz mi göremiyoruz,yoksa sadece ii bi fiziği ve kısıtlı bi yeteneği olan sıradan bi topçu mu? ben çözebilmiş değilim vallahi. ve gerçekten sizlerin yorumlarını çok merak ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 iyi fiziği, kısıtlı yeteneği olan ve futbol bilgisi çok az olan bi 2. lig topçusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 tabiri caizse götü kalkmış bir topçu. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 01:03 tarihinde, Jaan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bence forvette higuen veya nobreyle beraber sürekli oynatılması lazım. gol kaçırdı ama o pozisyonların çoğunda büyük katkısı vardı.asıl gerzek nobre. abuk subuk bi gol attıda bari affettirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kendini c.ronaldo zannedio arkadaş ama bence gayet kütük bir topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sahtekarın teki saçma sapan kendini atıp yerlerde sürünüyor bos bos uyuz ediyor kabiliyeti de az ronaldo özentisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ulan canım nasıl cacık çekti bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bi arkadaş ' bu adam winning çok oynamış adamların üstüne gidip içinden geçiceğini sanıo' demişti,bencede manutd'yi alıp c.ronaldoyla dümdüz çok gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Şurası tartışılmaz ki gerçekten çok yetenekli bir futbolcudur.Ama şurası da kesindir ki götü kalkıklar listesinde en başa oynayabilecek kadar bencil ve dandik kişiliğe sahip bir insandır. Beşiktaş kendisini aldı,sürekli oynattı diye çok feci kalktı bir tarafları,kendini adam sandı.Suç bizdeki böyle bir adama gidip para verdik. Kafalar Yıldırım Demirören'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 tattışılmayacak yeteneği nedir çok merak ettim?Bildiğin düz topçu işte..Biraz'da top oynadı mı götü kalkanlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 BJK aldıgında bas bas bağırdık. Bu adamı Antalya'da kimse sevmez, oyunu hiçbirşeye benzemez, her maç Antalyaspor'da ıslıklanır demiştik. Oyun zekası sıfır.yetenek var ama kullanamıyor.Ayrıca artisin önde gidenidir.Orda burda gecelerde görülmüş, tezahuratlara konu olmuştur Antalyada. Mumu iyi hatırlar bu söylediklerimi.C.Ronaldo gibi beee!! diyordu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kendi kendini bitirdi. halbuki türk futbolunda çok nadir çıkan bir özelliği var. hiç birşey yapmasa bile pozisyon yaratabiliyor olmadık anlarda. hala bu özelliğini kullanıp pozisyon yaratabiliyor ama işte sorun kafada bitiyor fiziği özelliğinin yanında büyük avantaj ama gel gör ki kendini geliştirmiyor en ufak 2li mücadelede düşüyor. kendine hiç ama hiç güveni yok. halbuki geçen sene ilk 7-8 maçta çok iyi oynamıştı. sonra kayboldu gitti. belki de o dönem aşırı formdaydı normal hali budur bilemiyorum. ama bu tür adamlara sabretmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hızı, it gibi koşması ve yıpratıcı özelliği dışında "tartışılmaz" denecek kadar göze batan bir özelliğini göremedim bu adamın ben. Küçük takımın büyük oyuncusu stili bir kontratak topçusu. Alır koyarsın forvete sonra önüne uzun pas atarsın kontratakta kaleye gider. 10 tane pozisyon olur 1 ini atar golcü olur. Büyük takım için sıfır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Sinan Kaloğlu benzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bi ara iyi oynuyodu, adam olucak heralde dedik. Hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: ama bu tür adamlara sabretmekten sıkıldım. aslında olay bu yani tamamen beşiktaşta.sabret sabret nereye kadar.ama sabrediyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ben halen burak yılmaz'ı savunurum fistan. yeteneği var, acilen kayserispor'a falan kiralanması lazım. bi iki sene orda geçirdikten sonra aklı başına gelir belki. beşiktaş'da kulübede oturup harcanacağına en azından oynasın bi de kendini ispat etme çabasına girer belki. çünkü canlı da izledim, televizyondan da. nadir savunduğum futbolculardandır kendisi. allah belanı versin burak. sdgjsldkgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kayserisporda da oynıyamaz burak :) yerler orda adamı hehe. konyaya falan gitse bari gökhan gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ne alaka anlamadım, "Kayseri olmaz Konya olur"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Yalnız konuyla alakam olmasa da, değinmeden geçmek istemiyorum. Futbol yazarlarının kullandığı şu "[Teknik Direktör'ün İsmi]'nin prenslerinden... " şablonuna hastayım. Ulan sanki futbol takımı değil krallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bu adama yetenekli diyen herhangi bir kimsenin futbol bilgisinden şüphe etmem direk yok derim. bu adam ne çok hızlı koşabiliyor. ne finishingi ortalamada,ortalamayı bırak vasatın altında dribblingi vasatin altında crossing desen oyle. pozisyon alması 0. güç desen yerlerde sürünüyor. bu adamın tek elle tutulur yanı sert ve düzgün şut çekmesidir oda boşken . bence burak yılmaz torpille morpille (çünkü pederi Gençlerbirliginin kaleci antrenoruydu) hasbel kader büyük bir şansla buralara kadar geldi.ben 3 ligde oynatmam.halı saha maçına bile çagırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: bu adama yetenekli diyen herhangi bir kimsenin futbol bilgisinden şüphe etmem direk yok derim. bu aralar amma çok türedi senin gibi ukala tipler ya. tartışma nedir bilmeden laf atmayın millete. sana biri katılmıyorsa SEN FUTBOLDAN ANLAMION'a getirmeyin olayı ayrıca burak forumda topic açıp da 20 küsür mesaj atılacak bir adam değil bence uplamayalım da paticik'in tozlu topicleri arasında kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yanlız adam açmış football manager'i özelliklerini okumuş sora yorum yapmış ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bilip de konuşmak ukalalık degildir en azından kötü ukalalık degildir. ayrıca rewendor bu yazılan terimler senin sadece FM bilginden ibaret olan terimler degil gerçek futbol hayatındada kullanılan terimler sana sadece oyundan tanıdık geliyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar